Στο «χείλος εμφυλίου πολέμου» η Σουηδία; Σοκάρουν τα στοιχεία με τους αλλοδαπούς

Κοινοποίηση:
allodapoi_censored-

Τι μεταδίδεται…

Η Σουηδία μπορεί να βρίσκεται στο χείλος του εμφυλίου πολέμου  καθώς η χώρα βλέπει πιο ανησυχητικά κρούσματα βίας παράνομων μεταναστών.

Ο Goran Adamson, ανώτερος λέκτορας κοινωνιολογίας στο  Πανεπιστήμιο της Ουψάλα , προειδοποίησε ότι η Σουηδία μετατρέπεται σε επικίνδυνη «πρωτεύουσα βίας», εν μέρει λόγω της εισροής υπόπτων εγκληματιών που μετακομίζουν στην χώρα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του  Σουηδικού Εθνικού Συμβουλίου για την Πρόληψη του Εγκλήματος  (BRA), ο αριθμός των θανάτων ετησίως ανά εκατομμύριο από ένοπλη βία είναι υπερδιπλάσιος από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Το 2017, τα στοιχεία έδειξαν ότι σημειώθηκαν 281 πυροβολισμοί στη Σουηδία. Από το 2022,  ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 391 , 62 από τους οποίους ήταν θανατηφόροι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με το  Γραφείο Εθνικής Στατιστικής , 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο από πυροβολισμούς κατά την περίοδο ενός έτους που έληξε τον Μάρτιο του 2022. Αυτό υποδηλώνει ότι το σουηδικό ποσοστό θανάτου από πυροβολισμούς ήταν υπερδιπλάσιο από αυτό του Ηνωμένου Βασιλείου, παρόλο που ο σουηδικός πληθυσμός είναι μικρότερος!

Τα στοιχεία αποκάλυψαν επίσης ότι το 2022 το  ποσοστό δολοφονιών με όπλο στη Στοκχόλμη  ήταν τουλάχιστον 30 φορές μεγαλύτερο από αυτό του Λονδίνου, παρά το γεγονός ότι η πρώτη έχει πληθυσμό λιγότερο από ένα εκατομμύριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. @δόλφε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα !! Και φέρε όλη την παλιοπαρέα μαζί !! Να δούμε ποιος λάθρο το παίζει μάγκας !!!

  2. τα πράγματα είναι απλά
    αν δεν τα εφαρμόσουν εκεί στην σουηδία κακό του κεφαλιού τους
    η άμεση απέλαση
    η εκτέλεση όλων των παράνομων μεταναστών από το ισλαμ (μουσουλμάνων) και καθάρισαν
    καλό στην ανθρωπότητα θα κάνουν δεν θα λείψουν σε κανέναν

  3. Πόσο αγαθομλκες είναι όλοι αυτοί gay Σουηδοί… Δανοί κ.τ.λ …τους γμνε τις γυναίκες…τους σκοτώνουν…τους δέρνουν κι αυτοί υπεράνω….και οι νεοελληνεζοι για κει τραβάνε !!!

  4. Ο πόλεμος δεν θα λέγεται εμφύλιος, γιατί απλούστατα οι αλλοδαποί λαθραίοι δεν είναι Σουηδοί, είναι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!

  5. Ότι συμβαίνει καί στην Ελλάδα εδώ καί χρόνια.
    Δίνουν άσυλο σέ κάθε κατακάθι εγκληματία από Ασία καί Αφρική πού δεν τους θέλουν ούτε στις δικές τους υποανάπτυκτες χώρες όλα πληρωμένα στέγη ρεύμα ίντερνετ νερό καί ρευστό νά κάνουν τά ψώνια τους αλλά η διακίνηση ναρκωτικών η σωματεμπορία οι δολοφονίες οι βιασμοί οι κλοπές η συγκρότηση εγκληματικών οργανώσεων είναι στο αίμα τους. Έτσι θέλουν όμως οι σιωνιστές και με τόν επιστάτη τους τόν Τζωρτζ Σόρος απεργάζονται την άλωση της Ευρώπης. Αντίσταση καμιά, αφού σχεδόν όλοι είναι πιόνια τους οι δήθεν ηγέτες τής γηραιάς ηπείρου.

  6. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ??? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ… ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ”ΑΠΙΣΤΟΥΣ”
      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΔΟ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ…
      ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ…

      1. Α μάλιστα, εσύ δηλαδή προτείνεις μαζική θανάτωση μουσουλμάνων ακόμη κι αν δεν έχουν βλάψει κάποιον. Τα ίδια μυαλά με τους φανατικούς ισλαμιστές κουβαλάς.

Comments are closed.