Τα σούργελα ξεκατινιάζονται: Έλενα Ακρίτα «Χρυσή τσάντα από αρραβώνα στην Άνω Πεσκανδρίτσα, λογικά τη ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα»

Κοινοποίηση:
akrits

Η Έλενα Ακρίτα κατέκρινε αρνητικά την εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Πιο αναλυτικά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε αναρτήσεις της στο Facebook σχολίασε την εμφάνιση της παρουσιάστριας ειδήσεων του Mega.

Η Χριστίνα Πολίτη «παρενέβη» στη δεύτερη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με όλη την εκτίμηση που σου έχω, και ως μία από τις πρώτες που σχολίαζαν εμφανίσεις με το γάντι σε εβδομαδιαίο περιοδικό την εποχή που ήταν της μόδας το κράξιμο από όλους όσους κάνουν τους woke politically correct τώρα, να πω πως Zeus φοράνε πλέον όλες, πως αυτά τα σχόλια στην εποχή της κορεκτίλας ακόμα και για μένα είναι άτοπα, αφού η εποχή μας μαστίζεται από την κακογουστιά, ειδικά σε τηλεόραση και πολιτική.. Σαν multitasking γυναίκα στο χώρο τόσα χρόνια φυσικά και παρακολουθείς τον γνωστό αγώνα για στάτους, αναγνώριση, αναρρίχηση κλπ κλπ με όποιον τρόπο, praise be.. (και ένα τελευταίο.. η Μαρέβα, που σίγουρα δεν ασχολείται την γκαρνταρόμπα της όμορφης παρουσιάστριας, στην Κύπρο ήταν όντως υπέρκομψη με το μαύρο, και θα συμφωνούσε και ο Βασίλης Ζούλιας).

Από την πλευρά της η Έλενα Ακρίτα απάντησε στην Χριστίνα Πολίτη: «Όταν ως δημοσιογράφος ανήκεις στην 4η εξουσία – που σημαίνει πως ελέγχεις τις άλλες τρεις – σε πολιτικής φύσεως δεξίωση δεν φοράς ρούχα της συζύγου του εκάστοτε πρωθυπουργού. Μόνο σε ιδιωτικές εκδηλώσεις όπου κανείς δεν έχει δικαίωμα να σε κρίνει.

Καλώς όρισες πάντως στον σχολιασμό εδώ, χρόνια έχουμε να σε δούμε από τα μέρη μας κι έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι… ευαισθητοποιήθηκες μόνο για να υπερασπιστείς την κ. Γκραμπόφσκι», με τη Χριστίνα Πολίτη να αποκρίνεται: «Δεν υπερασπίστηκα κανέναν. Έγραψα τη γνώμη μου για τα ρούχα. Τώρα είδα και τις υπόλοιπες αναρτήσεις σου. Στα ρούχα θα μείνω. Και μόνο γι’ αυτά θα επιστρέφω με χαρά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Η Ακρίτα δεν πήγε εκεί γιατί γιορτη της δημοκρατίας αλλά για να σχολιάσει την στυλιστικη επιλογή των γυναικών όπως θα έκανε κάθε σοβαρή Κατίνα της γειτονιάς.

  2. Μιλαει η κουμπαρομπεμπεκα με τα πορτοκαλί που είναι χρωμα νεαρής κοπέλας και για μια καθημερινή αμφίεση και όχι επίσημη. Καταλα αινω θεία Λένα σε ενοχλούν οι νεότερες και ομορφες οπότε αφού δεν μπορούμε να τις φτάσουμε ας τις πετροβολησουμε.Απολυτα αντισεξιστικη και αντιρατσιστικη συμπεριφορά.Μην τολμήσεις και πεις κανεναν από δω κα στο έξης φασίστα και ρατσιστή γιατί έχασες αυτό το δικαίωμα. Τσούζουν θεία τα γεραματα!

  3. “Τα-σούργελα-ξεκατινιάζονται”
    Το πιο εύστοχο σχόλιο είναι ο τίτλος του άρθρου.

  4. Μια και η Κα Ακρίτα μιλαει για στιλιστικη επιλογή, θα έπρεπε να ξέρει πως στην ηλικία της τα ζαρώματα μπράτσα θα πρέπει να καλύπτονται. Η επίθεση της στην εν λόγω κοπέλα είναι και ρατσιστική και σεξιστικό,έννοιες τις οποίες μέχρι τώρα έλεγε ότι τις πολεμάει,όμως τα λεγόμενα της μαρτυρούν το αντίθετο.

  5. Η ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΤΠ,ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ..ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΟΥΝΕ ..ΛΕΕΙ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΣΕΠΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ..ΓΑΛΑΖΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ!

  6. 😄😄😄 αυτη με το πρασινο μολις πρωτοβλεπεις το φωτο ειναι σαν μποξερ……με ασπιδα……. αυτα ειναι τα
    ωραια της ελλαδας του σημερα……τι καλυτερο θα μπορουσε να ειναι???? η σαχλαμαρα στο μεγαλειο της…… και του χρονου εις ανωτερα και πιο σαχλαμααρο-κατασταση…….των μοντελων….. ισως ο μογγολο-μουσουλμανος ερντυ σας ξεβλαχεψει για τα καλα……..

  7. Θα μάθουν να ντύνονται σαν Ευρωπαίες και όχι σαν Βαλκάνιες; Ποτέ…

  8. Εδω ο Λαος χανεται και τα ..ασχολουνται Αηδειες…………..

  9. Ως γυναίκα με γούστο, που ξέρει να ντύνεται ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ και “παλιά” έχω να σας πως και στις δυο πως αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες να φοράτε είναι ΚΟΥΡΕΛΙΑ για την εκδήλωση που φορέθηκαν! Η μέν Ακρίτα είναι ντυμένη για παραλιακό καλοκαιρινό πανηγύρι που θα πάει με τα εγγόνια και θα τους πάρει και παγωτά, είναι ωραίο ανσάμπλ και δροσερό για τα καλοκαιρινά βράδια στο χωριό, η άλλη είναι για τα κω.μπαρα της Αντιπάρου και της Ίου… η φούστα είναι απαίσια και κακόγουστη, το τοπ είναι για παραλία τελείως…. η διχρωμία αυτή “πράσινο- ασπρο” θυμίζει ταμπέλα ημιφορτηγού, καμία φαντασία! και ναι, η χρυσή τσάντα σε αυτό το σύνολο και αυτά τα χρώματα δεν κολάει πουθενά… Βέβαια, όταν λέμε “δεξίωση” με οικοδεσπότες άτομα σαν το μπάζο τη Σακελλαροπούλου, αυτά τα ρούχα είναι εντάξει μια και ποιος έχασε το γούστο και την επίγνωση για να τα βρει αυτή; Αλλά τέλος πάντων, ντύνεσε και πας σεβόμενη το Μέγαρο που δεν ανήκει στη Σακελλαροπούλου αλλά και το θεσμό, το λόγο του εορτασμού δηλαδή. Οπότε τζάμπα τσακώνεστε, σα σκατά είστε και οι δυο.

  10. Κλαιω με τη σκελετωμένη μπαλότσα του γκόμενου μυτόγκα Δημητριάδη! Κατερινάκι πως νιώθεις που ο Γρηγοράκης σου σε κεράτωνε με τη Λατινοπούλου και τη σουργελόΜπάγια;;;

  11. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ; ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ;

  12. Να της σφυρίξει ένας της ανήλικης αιώνιας συνταξιούχου (ανήλικη κάποτε ηλικιωμένη τώρα αλλά μας μένει το συνταξιούχος) ότι το Mega στο οποίο κάποτε δούλευε αρκετά χρόνια μάλιστα (τηλεπαιχνίδι, σαπουνόπερες σενάριο κτλ),εδώ και δύο χρόνια πλέον είναι συμφερόντων ΣΥΡΙΖΑ (δουλεύουν εκεί Γιάμαλη, Τζίμα κτλ) και εναντίον Κούλη

  13. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση της βραδιάς.
    Κτ σε βουκολικό γύφτικο τσιφτετελέ.

  14. Για το Μάτι και την επέτειο των 6 χρόνων είπε τίποτα η Ακρίτα ή ο τοξικός σχολιασμός της περιορίζεται σε τσάντες και παπούτσια;

  15. Αυτή η σκ@τόγρια ακόμα παίρνει τη σύνταξη του πατέρα της;

  16. Για τα πανηγύρια τόσο η εκδήλωση στο προεδρικό Μέγαρο για τα 50 χρόνια αποκατάστασης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ όσο και οι καλεσμένοι
    Συστημική θεατρική μάζωξη πολιτικών μασόνων και αυλικών παρατρεχάμενων είναι η συγκεκριμένη εκδήλωση που μας κοροϊδεύουν

  17. ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΟΜΩΣ Κ. ΑΚΡΙΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ…ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ….ΟΕΟΟ;;;…….. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΟΥΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΡΡΙΖΑΙΑ -ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ,ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;

Comments are closed.