ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΕΜΟΥ: ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ REAL ΕΣΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ… ΖΑΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Κοινοποίηση:
μπόσνιακ-ρέμος

Στη πίστα βρήκε η είδηση της δέσμευσης της περιουσίας του, τον αγαπημένο τραγουδιστή – Η βίλα μεγιστάνα στη Μύκονο και το ξωκλήσι που έγινε ένα με το χώμα

Τροβαδούρος με πολύ βαθιές τσέπες αποδεικνύεται ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, Αντώνης Ρέμος που ελέγχεται από την Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα για δοροδιαφυγή. Ήδη κινητή και ακίνητη περιουσία του ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ έχει «παγώσει» μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και αποφανθεί η Δικαιοσύνη για το αν θα ασκηθεί δίωξη ή όχι στον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρέμος φέρεται είτε να μην απέδιδε ΦΠΑ είτε εισέπραττε ΦΠΑ που δεν δικαιούνταν.

Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Ο ίδιος, με ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων του, αρνείται το αδίκημα και τονίζει πως ποτέ δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις: «Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε
μομφή σε βάρος μου».

Η είδηση της δέσμευσης της περιουσίας του και τα μπλεξίματά του με το Νόμο, βρήκαν τον Αντώνη Ρέμο στην Κύπρο αφού το βράδυ της Πέμπτης έδωσε συναυλία για καλό σκοπό στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας. Ο κόσμος γέμισε το αμφιθέατρο κι εκείνος ως άψογος επαγγελματίας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις… Μύκονο θα βρεις
Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, το νησί των ανέμων βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Ο Αντώνης Ρέμος έχει μία ιδιαίτερη αγάπη με τη Μύκονο αφού εκεί βρίσκεται κάθε χρόνο για διακοπές ενώ έχει αναπτύξει και φιλίες με ανθρώπους του νησιού. Η Μύκονος είναι αγαπημένος προορισμός του Αντώνη Ρέμου τόσο για οικογενειακές διακοπές – άλλωστε τον έχουμε δει πολλές φορές εκεί- όσο και για επαγγελματικό λόγο. Σχεδόν κάθε καλοκαίρι δίνει συναυλία στο Nammos με πλήθος ισχυρών ανθρώπων και διασήμων να δίνουν το παρών πληρώνοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Στη Μύκονο ο Αντώνης Ρέμος το 2010 αγόρασε μία πολυτελή βίλα στην τιμή των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, στην περιοχή της παραλίας του Φωκού και φημολογείται ότι την πούλησε σε Άραβα πριν λίγο καιρό.

Η πολυτελής κατοικία βρίσκεται μέσα σε ένα συγκρότημα από έντεκα μεζονέτες και φθάνει τα 300 τετραγωνικά μέτρα. Πρόκειται για ένα τυπικό μυκονιάτικο σπίτι, με χτιστούς καναπέδες, οι οποίοι αναμιγνύονται με σύγχρονα έπιπλα. Σίγουρα, κατοικία που δεν μπορεί να αγοράσει κάποιος με ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ. Μεγάλο σούσουρο είχε προκαλέσει η ανέγερση εκκλησίας μέσα σε αυτό με τη σύζυγο του τραγουδιστή, Υβόννη Μπόσνιακ να ποζάρει μπροστά σε αυτό.

Ο αγοραστής του ξωκλησιού φέρεται να το ισοπέδωσε σκεπάζοντας το με χώματα ίσως επειδή, λόγω αραβικής καταγωγής, έβγαζε σπυριά με τον χριστιανικό σταυρό.

Ωστόσο, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάρτιο για το θαμμένο εκκλησάκι στη βίλα του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο, ο μικρός ναός φαίνεται ότι… αναστήθηκε.

Real Estate μέχρι και στη… Ζάμπια από Ρέμο και Πηλαδάκη
Ο Αντώνης Ρέμος και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι επιστήθιοι φίλοι από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 καθώς και κουμπάροι αφού ο τραγουδιστής το 2004 πάντρεψε τον Πηλαδάκη με την τότε σύζυγό του, ηθοποιό και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι δυο τους από το 2005 έχουν δημιουργήσει μαζί την R&P Real Estate Investments S.A. με την επωνυμία της να προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων τους. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει διάφορες επενδυτικές κινήσεις όπως την εξαγορά ακινήτου στη Γλυφάδα, επί της συμβολής των οδών Αγγελου Μεταξά και Πανδώρας, την εξαγορά οικοπέδου στη Μύκονο όπου έχτισαν δύο βίλες μέχρι και στη Ζάμπια.

Το 2012 ο Κώστας Πηλαδάκης προχώρησε στη δημιουργία του καζίνο Diamond Lusaka, σε κτίριο 1.000 τ.μ. στην πρωτεύουσα της Ζάμπια, τη Λουσάκα, που είχε τότε 4 εκατομμύρια κατοίκους.

Ωστόσο, η φούσκα έσκασε και όπως έχει γίνει γνωστό, τα τελευταία χρόνια οι δύο φίλοι
βλέπουν τις αγορές τους να βγαίνουν σε πλειστηριασμό λόγω κόκκινων δανείων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Ο/Η Εφορία-Δημόσιο-Κόμματα: ληστεύουν και...παγώνουν περιουσίες και για...μετά λέει:

    Εφορία-Δημόσιο-Κόμματα: γιατί το έγκλημα κύριε είναι αποκλειστικότητα μας, που πας εσύ τώρα χωρίς να είσαι παράνομος και χωρίς καμμία κατηγορία;;;;

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ…”ΥΠΟΠΤΟΙ” ΚΎΡΙΕ –
    ΠΑΓΩΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΜΕΣΩΣ !!!!!
    Εφορία-Δημόσιο-Κόμματα: ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩΜΕ ΣΑΣ…ΓΑΜΑΜΕ!

  2. Αντωνάκη σου’χω λύση !!!
    Φτιάξε ένα ΊΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ !!!
    Κάντο όπως ο Αλέξης…..
    Το τέλειο πλυντήριο…

    1. Της ΝΔ δεν …τα…παγώνουν ΟΛΑ;;; ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΟΤΡΟΪΔΩΝ – ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ; ΣΕ “ΕΡΕΥΝΑΜΕ” ΡΕ ΓΙΑ “Υποψίες” ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΦΙΟΖΟ-ΚΟΛΠΑ ΜΑΣ

  3. Γουρουνι εχει καταντησει ο αοιδος και ουτε καν ντρεπεται τους Ελληνες προγονους του!

  4. Η εφορία τα μεγάλα ονόματα το μόνο που μπορεί να τους κάνει είναι το να τους αερισει τα παπάρια. Θα τα βρούνε με λεφτά Εφορία-Εισαγγελείς και αυτός.Το κλασικό Ελληνικό δηλαδή.

  5. Ευχομαι και ελπιζω να τον πιάσει η εφορία και να τον ξεσκίσει. Τον αντιπαθώ φοβερά, από τότε που είπε σε κάποιο Τουρκικό μέσο, αν δεν κάνω λαθος, πως είναι πολύ περήφανος που ο Κεμαλ Αττατουρκ είναι από το χωριό του. Και μετά από αυτό είχε πει και κάτι άλλο που δεν θυμαμαι. Ευχομαι να του πάρουν και τα παντελόνια.

    1. με το ίδιο μίσος και “πάθος” να σου παγώσουν λογαριασμούς και περιουσίες έτσι!, για να “ελέγξουμε” ντε! Ελπίζω δε η εφορία να σε…ξεσκίσει κατά …αναλογία

  6. Και η λεγαμενη θυμάμαι όταν την παρουσιάζε ως αμόρε και αρραβωνιαστικιά, την έπιασαν στη βίλα του Άραβα που έγινε το φονικό στην άνω βούλα που ήταν γεμάτο Άραβες κάι μοντέλα. Τις κουμπάρες έπαιζαν μωρέ….

  7. Μεγαλύτερη λέρα και διαπλοκή δεν πρέπει να υπάρχει.. φαίνεται απτή φάτσα

  8. Ρε κάθαρμα, έδωσες 4 μύρια να αγορασεις βίλα στη Μύκονο που την μεταπώλησες με υπερδιπλάσιο κέρδος σε Άραβα και έχεις το ΘΡΆΣΟΣ να δηλώνεις θιγμένος που σε ψάχνουν για τα 50 ψωροχιλιαρικα που δηλώνεις;
    Γυρεύε και πόσα άλλα κρυμενα έχει στο εξωτερικό. Άι σιχτιρ πια.

  9. Άλλη λουγκρα από την Νεάπολη θεσνικης

  10. Εσύ λαμόγιο δεν πληρώνεις για αυτό και εμείς πληρώνουμε τόσο πολύ φόρο, για να πληρώσουμε και τον δικό σου φόρο που δεν πλήρωσες. Δεν κλέβεις το κράτος, εμάς κλέβεις.Να στα πάρουν όλα ρε μα’ι’μού που το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να ανοίγεις το στόμα σου. Ακου 50.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα; Αυτά ρε απατεώνα τα έπαιρνες μια βραδιά. Βέβαια να πιάσουν και όλους τους άλλους απατεώνες-φοροφυγάδες γιατί είναι πολλοί, αμέτρητοι.

    1. 50 δήλωσε? τόσα παίρνει σε μία Α συναυλία. αν είναι δυνατών …
      για πολύ μεγάλη πλάκα κάνει 1εκατ τον χρόνο… πολύ χαλαρά.

    2. Σωστά τα λες αλλά πιστεύεις ότι η ΑΑΔΕ έχει σχέση με το IRS για να τον κλείσουν στην ΜΠΟΥΖΟΥ;

    3. /όσο λιγότερα πληρώνει κανείς στην εφορία, τόσο λιγότερο τον κλέβει το κράτος οι δημόσιοικαι οι πολιτικο-τραπεζιτες
      Εν προκειμένω, ουδεμία κατηγορία – επίσης “ερευνάμε” έτσι μας αρέσει κύριε να χωρίς να τηρούμε ούτε καν το απόρρητο και στα βουτάμε επειδή έτσι γουστάρουμε όλα.
      ΜΑΦΙΟΖΑΡΕΕΕΕΟΙ !!
      Απο Τία γραφόμενα εδώ μέσα μπορεί να καταλάβει κανείς την πλήρη δουλοπιηση των πολιτών – οι περισσότεροι δημοσιο-βαλτοί. Βέβαια

  11. Σ’ αυτούς τους βρομύλους (πηλαδάκη οπωσδήποτε) δεν είχε γίνει, σχετικά πρόσφατα, μια τεράστια διαγραφή χρεών (δεκάδων εκατομμυρίων, μάλλον πάνω από εκατό), ή κάνω λάθος;;;

  12. Τεραστια Λαμογια

    Ο συγκεκριμενος εφαγε λεφτα απο τον Ηρακλη και τους αφανισε σε Β και Γ εθνικη.

  13. κάτι Μύκονος και Nammos και τα ρέστα δεν θα τα ήξερε ούτε η …μάνα τους αν δεν τα έφτιαχναν καλλιτέχνες και επιχ/τίες όπως ο εν λόγω τραγουδιστής.
    Τα όρνια και οι πατσαβούρες δημοσιο-πολιτικο-γλύφτες μόνο να καταστρέφουν ξέρουνε και να τρώνε τον κόπο των άλλων.
    Τόσο χρήμα και κεφάλαιο έφερε στη χώρα και αυτοί οι ηλίθιοι, χωρίς κατηγορία του τα πάγωσαν όλα.!!!
    Και για να έχουμε και καλό ρώτημα, δηλαδή ο κάθε πολίτης δεν έχει που την κεφαλή κλίνει, αν απλά υπάρχει υποψία η γίνεται “έρευνα”;;;. Στα βουτάνε όλα πριν κάν γίνει δικαστήριο πριν κάν να υπάρξει κατηγορία ;;;;;;;;;;;
    Ε ΛΟΙΠΌΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΕΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!!!

  14. Δεν εχει ευρω στη τσεπη ο αντωνακης μας ,αλλα εχει για δικηγορο του τον Δημητρακοπουλο που για να σου διαβασει την υποθεση θελει κατι χιλιαδες ευρω πριν ακομη σε υπερασπισει.
    Αντωνη ασε την πονηριες πολλα βγαζεις και ειναι μαυρα και αραχνα.Τι να πουμε για Ντουμπαι ,στο εξωτερικο συναυλιες?? Ειναι πολλα τα μαυρα αντωνακη μας,πως γινεται ο καρρας να ειχε περιουσια 10 μυρια χωρια τα σπιτια ,τα ακινητα και εσυ να κλαιγεσαι ,αντε αντωνακη μας εμαθες να μη δινεις δεκαρα ,στα εμαθε ο κουμπαρος σου……..

  15. Μάλλον μπερδεύτηκε ο τύπος φαίνεται. Στην εφορία δεν δηλώνουμε τα εισοδήματα μιας ημέρας αλλά όλου του έτους.

    1. Σ’ αυτούς τους βρομύλους (πηλαδάκη οπωσδήποτε) δεν είχε γίνει, σχετικά πρόσφατα, μια τεράστια διαγραφή χρεών (δεκάδων εκατομμυρίων, μάλλον πάνω από εκατό), ή κάνω λάθος;;;

  16. Αφού δεν δήλωσε ότι παίρνει 830,00 € μικτά, πάλι καλά. Αντώνη αν θες δουλειά, έλα λάντζα με 850 καθαρά και full ένσημα. Αει σιχτήρ λαμόγι@ – @π@τεώνες !!

  17. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!!!!

  18. λαμόγιο – πράκτορας – ανθέλλην.

Comments are closed.