Έλληνες Μασόνοι: χαμός με τη λίστα του Στέφανου Χίου(συλλεκτικό βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις με Ηλία Κασιδιάρη να “καρφώνει” κόσμο και κοσμάκη)

Κοινοποίηση:
makeleio4-diadiktiako

Ποιοι είναι οι Έλληνες Μασόνοι σύμφωνα με τη λίστα του Στέφανου Χίου; Ποια είναι τα ονόματα που προκαλούν χαμό και μόνο στο άκουσμα τους;

Με βάση το ρεπορταζ που είχε προβληθεί στην “Ελεύθερη Ώρα”, χαμός γίνεται με την φερόμενη λίστα των Ελλήνων μασόνων και τεκτόνων που αποκάλυψε ο Στέφανος Χίος και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, κάποια ονόματα που βρίσκονται στην λίστα, προκαλούν πραγματικό σοκ. Βέβαια κατά την πορεία, πολλοί αντέδρασαν και ανέφεραν ότι ουδέποτε είχαν σχέση με την μασονία.(λ.χ ο Ηλίας Κασιδιάρης αντέδρασε άμεσα και κάρφωσε κόσμο και κοσμάκη, μεταξύ αυτών Δένδια, παπάδες, γνωστούς πολιτικούς κλπ)

Το βίντεο υπάρχει ακόμα στο youtube

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η στοά Αθηνών (Σουρμελή) βρίσκονται τα βιβλία με τα ονόματα των ΠΕΝΤΕ μεγάλων αρχηγών σε όλο τον κόσμο και ο χαιρετισμός του καθενός. Στο Λος Άτζελες της Αμερικής επίσης υπάρχουν τα ονόματα και διάφοροι χώροι μύησης. ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ. Όλο το χρήμα των Εβραίων είναι εκεί. Από εκεί δίνονται οδηγίες για εκδηλώσεις προς συγκέντρωση επιπλέον χρημάτων.

  2. Από Βασιλείς μέχρι Δεσποτάδες είναι μασόνοι. Το μόνο πιστεύω τους είναι το χρήμα. Δεν έχουν σεβασμό σε τι-πο-τα.

  3. Ο Μάγος», όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι και που ανήκει στη συνομοταξία των «Εξορκιστών». Θύματά του οι αφελείς θρησκόληπτοι.
    Στην αρχή όλοι υπέθεταν πως ανήκει στους Παλαιοημερολογίτες, αλλά τελικά είναι ένας κοινός μπαγαπόντης. Δεν ανήκει ούτε στην επίσημη Εκκλησία, ούτε την ανεπίσημη, ούτε σε άλλο δόγμα. Έχει απλά στήσει μία βιομηχανία εξορκισμών και παγιδεύει τα θύματά του που πιστεύουν πως θα τους γλυτώσει από τα «δαιμόνια».
    Έπρεπε να εντοπίσουμε τον αυτοαποκαλούμενο ιερομόναχο Νεκτάριο Γεωργίου. Ο μόνος τρόπος ήταν να πάμε στη Σαλαμίνα, στην τοποθεσία Βασιλικά, όπου κάθε Τετάρτη και Κυριακή ξορκίζει τον Σατανά. Ο Νεκτάριος ήταν, όλως περιέργως, απών κάθε φορά που κτυπούσαμε την πόρτα του.

    Οι άνθρωποι αργούν, αλλά τελικά καταλαβαίνουν έστω και με καθυστέρηση. Μία ηλικιωμένη γυναίκα από τη Σαλαμίνα ομολογεί ότι ο ιερομόναχος Νεκτάριος της κατέστρεψε τη ζωή και την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά, υφαρπάζοντάς της 57 στρέμματα γης αλλά και μετρητά. Και όλα αυτά στο όνομα της πίστης και της απαλλαγής από τον Σατανά.

  4. στο 5¨50 τα προφητικά λόγια του Χίου χααχχαχαχαχαχα.

Comments are closed.