Σε βάρος του οδηγού ασκήθηκαν διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο
Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου ο οποίος κινούνταν με 212 χιλιόμετρα την ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού.
Ο 55χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης επί της Περιφερειακής Υμηττού, στην περιοχή της Παλλήνης, να κινείται με αυτή την ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στο σημείο βρίσκονταν άνδρες της Τροχαίας οι οποίοι εντόπισαν τον παραβάτη μέσω συσκευής radar.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο σημείο της Περιφερειακής Υμηττού το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι 80 χιλιόμετρα την ώρα, δηλαδή ο παραβάτης που κινούνταν με 212 χιλιόμετρα την ώρα έτρεχε με 132 χιλιόμετρα πάνω από το όριο! Στον οδηγό επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς στο αυτοκίνητο επέβαιναν 2 παιδιά!
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πλουσιος βλαχοελληνας. Για να εχει αυτοκινητο που παει 212 θα ηταν ακριβο αυτοκινητο 2000 κυβικων και πανω . Οποτε τι να του κανει η κλιση των 200 ευρω η ακομα και των 500 ? Απολυτως τιποτα.