Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αρνήθηκε να απαντήσει για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Δεν θέλω»

Κοινοποίηση:
52e20d74-touni-alexandraki

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για τις σχέσεις της με την Ιωάννα Τούνη και την δίκη που ξεκινά για την υπόθεση του revernge porn.

«Από την στιγμή που εκτέθηκε στα Μέσα, βάλλεται για την έντονη προσωπικότητά της για το life style της. Παρεξηγείται για το οτιδήποτε λέει», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την γνωστή influencer.

Με αφορμή την δίκη που ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου για το revernge porn η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Ροζ βίντεο δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει ένα revernge porn, ακολουθεί και μια δικαστική διαμάχη από πίσω και είναι κάτι που πονάει. Ντροπή θα πω εγώ και τίποτα άλλο…» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Δεν θέλω καν να μιλήσω καν… καθόλου όμως».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response