Την ακλόνητη πίστη του ότι ο Ολυμπιακός έχει όλες τις προδιαγραφές, αλλά και την στόφα ης ευρωπαϊκής ομάδας να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα της Νορβηγίας απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa League εξέφρασε ο Παναγιώτης Ρέτσος στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα.
Ο διεθνής στόπερ των κατόχων του Confernce League επεσήμανε ότι χρειάζεται προσπάθεια αλλά και συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό αλλά υπογράμμισε ότι το σημαντικό είναι να μην σκέφτεται κανείς το σκορ.
«Από το πρώτο λεπτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην σκεφτόμαστε το σκορ. Πιστεύω πως τα γκολ θα έρθουν με την πάροδο του χρόνου. Δεν πρέπει να μας πιάνει ενθουσιασμός, αλλά να προσαρμοζόμαστε και να δίνει ο καθένας το καλύτερο που μπορεί, ο καθένας από τη θέση του», ανέφερε ο Ρέτσος και συνέχισε:
«Πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να σκοράρουμε, η συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα παίξει μεγάλο ρόλο. Στον προηγούμενο αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ πριν βγει το ημίχρονο και έπαιξε μεγάλο ρόλο. Μπορεί και αύριο να κριθούν πράγματα σε 5-10 λεπτά.
Η Μπόντο είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα, αλλά εμείς θα εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι για το πώς πρέπει να παίξουμε. Αν καταφέρουμε να κάνουμε αυτά που κάνουμε όλο αυτόν τον καιρό, θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», κατέληξε.
Ρέτσος: «Συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό!»
