Ένας ένας στη σέντρα οι συκοφάντες : “Νατάσσα Δαμιανίδου” – Facebook – Έλα τώρα στην Εισαγγγελία να αποδείξεις ότι “τρώω του κόσμου τα λεφτά”, έχω κάνει “μεγάλη μπίζνα” και ότι τη σελίδα μου στο facebook μου την κατέβασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος !!!

Κοινοποίηση:
IMG_3793

Ελάτε τώρα ένας ένας να βγαίνετε στη σέντρα όλοι εσείς οι κοινοί συκοφάντες.

Η κυρία νοσταλγός του Γιόζεφ Γκέμπελς, με όνομα χρήστη στο facebook “Νατάσσα Δαμιανίδου”, με ενημέρωσαν φίλοι, στέλνοντάς μου και το σχετικό αρχείο, ότι ξέρασε χολή και ξεστόμισε βρωμερές συκοφαντίες εναντίον μου.

Σε σχόλιό της, η κυρία από την Πετρούπολη Αττικής, στη σελίδα “Ενημερωτικό” (στην οποία παραμένει το άθλιο σχόλιο), ισχυρίστηκε για μένα ότι τρώω του κόσμου τα λεφτά“, ότι έκανα μεγάλη μπίζνα“, ότι οι 145.000 ακόλουθοί μου στο facebook (κατά το χρόνο που τα φασισταριά μου έκλεισαν τον λογαριασμό) και οι πολλαπλάσιοι εκτός facebook είναιαφελείς που δεν καταλαβαίνουν ότι “τρώω του κόσμου τα λεφτά” και κάνω “μεγάλη μπίζνα”, ενώ ισχυρίστηκε ακόμα ότι τη σελίδα μου στο facebook την έριξε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μάλιστα για τους παραπάνω “λόγους” !!

Θα έρθει λοιπόν τώρα στην Εισαγγελία να αποδείξει τους ισχυρισμούς της και θα με παρακολουθήσει να “τρώω” όχι του κόσμου τα λεφτά αλλά τα δικά της, με την απόφαση με την οποία θα καταδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε αποζημίωσή μου για τις αθλιότητές της σε βάρος μου.

Η “κυρία” αυτή είναι η αρχή.

Δεν θα αφήσω ΚΑΝΕΝΑΝ έξω από αυτό. Όλοι θα δώσουν λόγο για την λάσπη και τις συκοφαντίες. Και θα πληρώσουν.

Μέχρι να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει σελίδα στο facebook που να μην υπάρχει έστω ένας “δικός μου”.

Και όλα αποκαλύπτονται. Όλες οι βρωνιές.

Ελάτε να δούμε λοιπόν πόσο μάγκες θα είστε όταν θα κληθείτε να απολογηθείτε…

Υ.Γ. Δυστυχώς για τους γκεμπελίσκους, εδώ δεν είναι facebook να έχει “παρενοχλήσεις” και “εκφοβισμούς”. Εδώ έχει ελευθερία του λόγου και νόμιμη άμυνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μεγάλη κ@ριόλα αυτή η Δαμιανίδου. Μπαίνει σε sites, σχολιάζει περί ιού τρομοκρατώντας τον κόσμο με την απόλυτη διασπορά ψευδών ειδήσεων (π.χ. νοσηλεύουμε σε ΜΕΘ πολλά νέα άτομα!!!) κι αν την ‘πεις ψεύτρα όπως είναι δηλαδή, σε απειλεί με εισαγγελείς, κάνει αναφορές… εμετική, σιχαμερή βρωμιάρα.

  2. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο που αφιερώνετε προσπαθώντας να υπερασπιστείτε την έννομη τάξη, το δίκαιο και τον πολίτη. Κύριε Αντωνιάδη να ξέρετε ότι σας έχουμε στην καρδιά μας.

  3. Επειδη οι κοτες νομιζουν πως ειναι καποιοι αρπαξε εναν, πχ αυτην την τελος παντων, σκιστη, και ολες οι αλλες κοτες θα εξαφανιστουν πονας καριολα για τον κοσμο εεε πονας. Κυριε Αντωνιαδη τα σεβη μου

  4. Καλημερα παρέα τι τέλεια είμαστε εδώ. Καλο σαββατοκυριακο συγχαρητήρια κ. Νίκο για ακόμα μια φορά μην λυπάστε κανεναν κάντε τους να πέσουν από το σύννεφα!! Καλή δύναμη καλή συνέχεια!! 👏👏👏🇬🇷

  5. Έτσι κ.νικο για να μάθουν να μιλούν!!!! Νομίζουν ότι επειδή έκλεισαν τον λογαριασμό σας κατάφεραν αυτό που ήθελαν!!! Πιστεύουν ότι έτσι ο κόσμος δεν θα σας πιστεύει πλέον!!! Χαχαχχαχα γελάω!!!! Ο Έλληνας ξυπναειιιιι!!! Και τους πονάει!!!! Μήνυσε τους όλους μην αφήσεις κανέναν!!! Ήρθε ο καιρός να καθαρίσει το τοπίο από όλα τα σκουπίδια που κυκλοφορούν!!! Να είστε πάντα καλά και ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε!!!

  6. Μονο ετσι θα βαλουνε μυαλο…πηρες 10ε να ριξεις λασπη, πηγαινε να ζητιανεψεις στα αφεντικα να πληρωσεις το κουστουμακι..και κυριε Νικο μην κανεις ευκολιες κ δοσεις οπως στον αλλον με τα μπατομπουκαλα στον αλφα(για την υποθεση με τον Χιο που κερδισατε)ολα μπροστα….

  7. Μήνυσε τους όλους μαζί σου . Όσο τους αφήνεις τόσα ακόμα πρακτοράκια θα επιτίθενται !!!!!!!!!!!! Ίσως επειδή το σύστημα τους πληρώνει κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Και παρενοχλήσεις παρέα με εκφοβισμούς να είχε, το Μακελειό συντάσσεται από άτομα που υπερασπίζονται την ελευθερία του λόγου’ κοινώς, θα υπήρχε αντίλογος και (το κυριότερο) όλα θα έμεναν καταγεγραμμένα.
    Κρίμα που εκτός της φασιστοδιάθεσης του fb να κλειδώνει και να σβήνει λογαριασμούς ανεξέλεγκτα, περνάει ο εκφοβισμός σε αρκετούς (συμπεριλαμβανομένου του κυρίου Ποντίκα όπου μπλόκαρε το προφίλ μου για κάποιο λόγο) και πράττουν εν μέσω πανικού.

    Συνεχίστε την καλή δουλειά κύριε Αντωνιάδη. Όλοι μαζί σας είμαστε.

Comments are closed.