ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ… Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ… Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗ…

Κοινοποίηση:
233

“Ακόμα μεγαλύτερο όμως σεισμό προκάλεσε η αρχειοθέτηση της σε βάρος μου υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΑΑ21-1118 δικογραφίας για το θάνατο της Αντιγόνης Πανταζή στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο. Ο κ. Σπυρόπουλος δεν είχε άλλη επιλογή από την αρχειοθέτηση της δικογραφίας με την οποία έβαλε τέλος στην καραμέλα του «ελεγχόμενου για κακουργήματα δικηγόρου», φέροντας καίριο πλήγμα στον συνάδελφό του Γιώργο Νούλη, ο οποίος ελέγχεται από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιώς στη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του κατόπιν της μήνυσής μου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, φέρνοντας την αρχειοθετηθείσα δικογραφία σε βάρος της Ματίνας Παγώνη και των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου προ της ανάσυρσής της από το αρχείο, αφού η εισαγγελέας εφετών Ελισάβετ Βίδρα ενέκρινε την αρχειοθέτηση του εισαγγελέα πρωτοδικών Σπυρίδωνα Κοθρά, με τη βασική αιτιολογία ότι δήθεν αποδείχθηκε ότι για το θάνατο της Αντιγόνης Πανταζή ευθύνομαι εγώ, αμφότεροι δε οι εισαγγελείς αυτοί ελέγχονται ποινικά μετά από μήνυσή μου για κατάχρηση εξουσίας.
Παίρνοντας στα χέρια μου την αρχειοθετηθείσα δικογραφία του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ, κατάλαβα γιατί ο κ. Σπυρόπουλος αρνήθηκε παρανόμως τη χορήγηση σε εμένα αντιγράφων του συμπληρωματικού προανακριτικού υλικού τον Σεπτέμβριο του 2020. Προσπάθησε να εκμαιεύσει από την εντατικολόγο του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ Αναστασία Κοτανίδου την παραδοχή ότι αν είχε διασωληνωθεί η Αντιγόνη τις προηγούμενες της διασωλήνωσής της μέρες, αυτό θα την είχε βοηθήσει, αλλά η κ. Κοτανίδου δεν κατέθεσε απλώς ότι δεν θα είχε βοηθηθεί, αλλά βεβαίωσε ότι μία τέτοια πρόωρη διασωλήνωση θα εξέθετε την ασθενή στον κίνδυνο αναπνευστικής ανακοπής! Έτσι, με την επιστημονική βούλα μίας από τις πιο σκληροπυρηνικές εκπροσώπους της απέναντι και κυρίαρχης ελέω της εγκληματικής οργάνωσης και των συνεργών αυτής Μ.Μ.Ε. επιστημονικής κοινότητας, μάθαμε όλοι σε τι κίνδυνο θα εξέθεταν τους ασθενείς στα 84 νοσοκομεία σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που με τις παρεμβάσεις μου απέτρεψα διασωληνώσεις, όχι επειδή βεβαίως τα νοσοκομεία μου έκανα το χατίρι, αλλά προφανέστατα επειδή τους έπιασα «στα πράσα» και δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν ιατρικά τις διασωληνώσεις που πίεζαν ασθενείς και συγγενείς να γίνουν. Χωρίς δηλαδή απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης.
Τώρα όμως πάμε ένα βήμα παρακάτω. Ο κ. Σπυρόπουλος κακώς και αυτός αρχειοθέτησε τη δικογραφία εν όλω με το 43 Κ.Π.Δ., αφού ο σύζυγος Αλέξανδρος Μιρμίρογλου είχε δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ. Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει η ποινική ευθύνη του ιατρού για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τουλάχιστον με ενδεχόμενο δόλο, αφού από τα μηνύματα της Αντιγόνης Πανταζή και τις μαρτυρικές καταθέσεις του συζύγου και του αδελφού της άτυχης Αντιγόνης, αποδεικνύεται ότι ο ιατρός δεν συζητούσε μαζί της επί τρεις μέρες τα ξημερώματα κάθε φορά, απλά το «ενδεχόμενο» διασωλήνωσης, αλλά την πίεζε με φορτικότητα να διασωληνωθεί επί τόπου εκείνη την ώρα. Αποδείχθηκε όμως ότι η Αντιγόνη ΔΕΝ είχε απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης προ της 22ας Αυγούστου 2021, οπότε αν ο ιατρός πετύχαινε τον σκοπό του και την διασωλήνωνε, αυτό θα εξέθετε εν γνώσει του την Αντιγόνη στον κίνδυνο αναπνευστικής ανακοπής και θανάτου της”
Φτάνει το τέλος…
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: