ΑΣΚΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ… ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ: «ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ» – ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ

Κοινοποίηση:
Screenshot_14

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Screenshot_17

 

Screenshot_18

Σας είχα πει ότι το ντόμινο θα αρχίσει με την πρώτη δίωξη να ασκείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, η οποία α) θα αρχίσει την απενοχοποίηση του κορωνοϊού για τους θανάτους στα νοσοκομεία, β) θα αποδώσει την ευθύνη για τον θάνατο του ασθενούς στις εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις των ιατρών και όχι στον κορωνοϊό, γ) θα δικαιώσει αυτό που έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι στα 84 νοσοκομεία αυτά που έκαναν οι μικρές αυτές ομάδες δεν είχαν να κάνουν με την αντιμετώπιση πολύπλοκων ιατρικών καταστάσεων και έναν «άγνωστο» ιό, «αόρατο» εχθρό, αλλά με τα στοιχειώδη της ιατρικής επιστήμης.

Για βαριά αμέλεια λοιπόν η πρώτη, στην προανάκριση η δικογραφία για να κληθεί επιπλέον και ο υπεύθυνος για την ψευδή βεβαίωση που μπλόκαρε την μεταφορά του ασθενούς σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Κι όμως. Μη νομίζετε ότι θα μείνω εδώ. Στο πλαίσιο της προανάκρισης θα χτίσω πάνω στο δεδομένο της ποινικής αυτής δίωξης και θα κάνω αυτά που πρέπει για την αναβάθμισή της ΗΔΗ στο στάδιο αυτό σε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, πριν καν φτάσουμε σε ακροατήριο τριμελούς.

Αλλά στην ανάκριση και από εκεί στο Μικτό Ορκωτό.

Γιατί έχω όλο το χρόνο να περιμένω τις εξελίξεις από Πάτρα.

Και όχι μόνο από Πάτρα.

Όλη η Ελλάδα «βράζει» με το πρωτόκολλο του θανάτου.

Και να ρίξω «βαρίδια» σε αυτή προανάκριση, και μετά στην εισαγγελική αρχή όταν επιστρέψει η δικογραφία.

Παράλληλα ετοιμάζω ενημερώσεις, όπως πάντα κάνω, προς τις άλλες εισαγγελικές αρχές. Ο ένας εισαγγελέας να παίρνει θάρρος από τον άλλον, ο επόμενος από τους άλλους δύο, ο μεθεπόμενος από τους άλλους τρεις, και πάει λέγοντας.

Υ.Γ.1 Όλα βήμα – βήμα, όλα στην ώρα τους, και πάντα από τα χαμηλά στα ψηλά. Ξεκινήσαμε με την δίωξη στο ΣΩΤΗΡΙΑ και το στοιχείο της απάτης εντός του πρωτοκόλλου του θανάτου, συνεχίζουμε με ανθρωποκτονία από αμέλεια καταρρίπτοντας το αφήγημα του κορωνοϊού ως αιτίας θανάτου με τη θέση της να παίρνουν οι εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις των ίδιων των ιατρών, και θα φτάσουμε πολύ γρήγορα πλέον στην καρδιά:

Στον δόλο.

Στο πρωτόκολλο του θανάτου.

Y.Γ.2 Αν αισθάνομαι δικαίωση;

Όχι.

Γιατί ήξερα από την αρχή πώς θα πάει.

Την ίδια ώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα από τα συναισθήματα που εξέφρασα δημόσια χθες το βράδυ στο facebook:

 

Screenshot_16

Δεν σας κρύβω όμως ότι με συγκίνησαν αφάνταστα πολλά από τα μηνύματα που έλαβα. Μηνύματα ψυχικής και υλικής ενίσχυσης.

Και ο Θεός μου έστειλε ένα μήνυμα σήμερα μετά την χθεσινή «έκρηξή» μου.

«Μείνε πιστός στην αποστολή σου. Πάρε αυτό για αρχή»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response