«Αυτό που κάνω έχει παγκόσμιο χαρακτήρα»… ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ! Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_1

 

Είναι ο ιατροδικαστής που κατάλαβε ότι κάτι παραπάνω πρέπει να υπάρχει στον ιατρικό φάκελο του Γιώργου Βαρασιά.

Το ζήτησε αυτό το «κάτι παραπάνω», και ήταν το lasix.

Ήταν σκοπίμως αφυδατωμένος επί μέρες.

Αυτό το ξέραμε.

Την ίδια ώρα του χορηγούσαν το διουρητικό Lasix.

Αυτό δεν το ξέραμε.

Το μάθαμε.

Και το έμαθε και η εισαγγελέας.

Η οποία τώρα καλείται να γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Εκτός και αν την προλάβει άλλη/ος συνάδελφός της…

Το Lasix, λοιπόν, αυτό με το οποίο στο Ρίο «κλείδωσαν» την δολοφονία ενός από τα αμέτρητα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί έπρεπε να έχουν και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ στα κολαστήρια για να κυκλοφορήσει ο τρόμος του «φονικού» ιού παντού στη χώρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης, που και αυτός με τη σειρά του εκτέλεσε και συνεχίζει να εκτελεί μαζί με τους συμμετέχοντες στην οργάνωση τις εντολές της παγκόσμιας εγκληματικής οργάνωσης, της παγκόσμιας ελίτ δηλαδή που ψάχνει, για αυτήν και μόνο,  τη θεραπεία, των καρκίνων και των αυτοάνοσων που θερίζουν, επιδιώκοντας ταυτόχρονα να μειώσει δραστικά τον πληθυσμό στην ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ αυτού του τελικού σχεδίου, της «τελικής λύσης», του πραγματικού δηλαδή «Great Reset», και μετέτρεψε τον μισό πλανήτη σε ένα απέραντο Νταχάου, αυτή τη φορά με τα πειραματόζωα να μην γνωρίζουν ότι είναι πειραματόζωα αλλά να έχουν πειστεί ότι με το τρύπημα προστατεύονται από έναν τρομακτικό και θανατηφόρο ιό, ώστε να γίνουν πειραματόζωα οικειοθελώς και με …μεγάλη χαρά και ανακούφιση.

Η υπόθεση του θανάτου της Μερόπης Χατζηιωαννίδου έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Είναι αυτή στην οποία αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά νεκροτομικά η μία από τις βασικότερες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αιτίες θανάτου των ασθενών που τους πέρασαν στη ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ως θανάτους από κορωνοϊό, ενώ στην πραγματικότητα πέθαναν, και για την ακρίβεια τους σκότωσαν, με ΜΙΚΡΟΒΙΑ.

Αυτά που για μεγάλο διάστημα πριν αρχίσω να ξεσκεπάζω ΚΑΙ αυτό το στοιχείο της απάτης στις καταγραφές στη λίστα της απάτης του Μητσοτάκη, του Κικίλια, του Τσιόδρα των εγκεφαλικών αιμορραγιών, και όλων των υπολοίπων διευθυντών, μελών και συνεργών της φριχτής αυτής οργάνωσης, μας είχαν κάνει ως Ελλάδα πρωταθλητές στην Ευρώπη.

Και ήταν τότε που η Ελλάδα από πρωταθλήτρια στην Ευρώπη στα μικρόβια στα δημόσια νοσοκομεία, δεν έγινε απλά ουραγός, αλλά ουραγός με ΜΗΔΕΝ θανάτους από μικρόβια.

Γιατί ΟΛΑ τα περνούσαν ως κόβιντ.

Ακούστε.

Αυτό που κάνω έχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Για αυτό και ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ για τη ΖΩΗ μου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, και το έχετε καταλάβει όλοι.

Όμως, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φτάσω στο τέλος.

Και ξέρετε γιατί;

Γιατί αν ήταν να μην φτάσω μέχρι το τέλος, δεν θα είχε γίνει η αρχή.

Τόσο απλό…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: