Γράφουμε ιστορία : ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! Εισήγηση του εφέτη-εισηγητή προς το Συμβούλιο Εφετών Πατρών ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ !!! Η οικογένεια απαιτεί την ΑΜΕΣΗ έκδοση του βουλεύματος ενώ με έγγραφό της στην Ασφάλεια Πύργου ζητά 24ωρη αστυνομική φύλαξη της σορού !!

Κοινοποίηση:
palikari-dikaiosini

Η μεγάλη δικαστική ανατροπή στην Πάτρα ολοκληρώνεται. Η εισήγηση του μέλους του δικαστικού συμβουλίου προς του δύο συναδέλφους του συμφωνεί με την έφεση του Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος συμφώνησε με την αίτηση της οικογένειας Λυμπερόπουλου και προσέβαλε το υπ’ αριθμ. 24/2021 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Antoniadis-vs-Πύργου

Από ώρα σε ώρα το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας για την νεκροψία στη σορό του Νικόλα Λυμπερόπουλου !! Γίνεται σφαγή !! Θα περισωθεί ό,τι έχει απομείνει από το κύρος της Δικαιοσύνης ή θα διαλυθεί οριστικά εις τα εξ ων συνετέθη ;;

Ο εφέτης εισηγητής ζητά την ακύρωση του βουλεύματος και την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του 41χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού Νίκου Λυμπερόπουλου.

Η οικογένεια ζητά την άμεση έκδοση του βουλεύματος.

Ταυτόχρονα ανησυχεί για την σορό και ζητά με κατεπείγον έγγραφό της προς την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου την 24ωρη φύλαξή του μέχρι την διενέργεια της νεκροψίας.

Την ίδια ώρα κηδεύτηκαν η Αντωνία Δημητρίου και ο Στάθης Χειμαριός που πέθαναν στο Κ.Α.Τ. και τις νεκροψίες στις σορούς τους μπλόκαραν ο εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης και η καθηγήτρια Χαρά Σπηλιωπούλου.

Οι τάφοι όμως περιμένουν. Την εκταφή. Γιατί το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών θα συμπαρασύρει και την Αθήνα.

Και δεν θα είναι μόνο το βούλευμα που θα έχουμε στα χέρια μας για να ζητήσουμε εκταφή και νεκροψία.

Υπάρχει πλέον και κάτι ακόμα…

Γιατί είμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από το σύστημα.

Και ας αφήνουμε το σύστημα να πιστεύει ότι είναι αυτό πιο μπροστά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ποσο μοναδικος και εκπληκτικος ειστε κυριε Αντωνιαδη και ανθρωπους σαν εσας ελκυεται διπλα σας!!!! Πολλαπλη αξια και σχυς. Να ειστε παντα καλα!!!!!!

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ!!!!!!!!!! Ειλικρινά, αναρωτιόμαστε οικογενειακως και συζητάμε αυτές τις μέρες.. Αν δεν υπήρχες εσύ, κανείς άλλος ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ δεν θα πολεμούσε την Εγκληματική Οργάνωση! Γιατί εσύ βάζεις βόμβες στα θεμέλια της Απάτης!

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ Κύριε Αντωνιάδη !!Χαίρομαι πραγματικά για αυτήν την Νίκη και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες!!Σάς ευχαριστούμε νά είστε υπό Την σκέπη τής Παναγίας μας!

  4. Συγχαρητήρια για την τιμή των ανθρώπων που έφυγαν άδικα, περιμένουμε νεώτερα.

  5. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια. Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι του και να γίνουν όπως πρέπει τα πράγματα.

  6. Μπράβο κύριε Αντωνιάδη!!!!
    Έπρεπε να δικαιωθεί η ψυχή του Νίκου Λυμπεροπουλου!!!!!
    Πρέπει να δικαιωθεί η ψυχή του Νίκου Λυμπεροπουλου!!!!!
    Και μαζί και όλων αυτών που χάθηκαν άδικα σε όλο αυτό το πανηγύρι!!!!!

  7. Μ Π Ρ Α Β Ο ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

    Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΤΑΦΗ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ……

    ΟΙ ΕΦΕΤΕΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ “ΠΡΕΠΕΙ” ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ “ΠΡΕΠΟΝΤΑ” ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ Ψ Υ Χ Ι ΚΗ Σ ΔΥΝΑΜΗΣ.

  8. ΜΠΡΑΒΟ Κ.ΝΙΚΟ !!!ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ!!!ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ!!! ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

  9. Η ΑΛΉΘΕΙΑ ,η ΑΓΆΠΗ για τον ΆΝΘΡΩΠΟ και ο ΜΑΖΙΚΌΣ ΑΓΩΝΑΣ είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΟΠΛΑ.

  10. Μάχη για τα δικαιώματα μας και τις ψυχές των ανθρώπων μας, δεν θα το βάλουμε στα πόδια, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι. Νίκο οι πραξεις σου είναι σε άλλο επίπεδο ανθρωπιάς και σε ευχαριστούμε που στέκεσε πλάι μας.

Comments are closed.