ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, Ε; ΠΩ ΠΩ ΤΡΟΜΟΣ… ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ…; ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ…; ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ…; ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ….; ΕΙΧΑΜΕ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ… ΓΙΑ ΕΣΑΣ… ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ… ΟΠΟΤΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ….

Κοινοποίηση:
Screenshot_606

Ο πρώτος εισαγγελέας αρνήθηκε να μου χορηγήσει αντίγραφο της αίτησης που κατέθεσα δια συναδέλφου, να μου χορηγηθεί αντίγραφο της πράξης αρχειοθέτησης της δικογραφίας κατά Κώστα Μπακογιάννη και Μιχάλη Καραμαλάκη.

https://nikosantoniadis.tv/2022/02/20/h-%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba/

Είναι ο σημερινός εισαγγελέας προσδιορισμού, ο οποίος με σχεδόν απολογητικό ύφος είπε ότι δεν μπορεί να τη δώσει γιατί “δυστυχώς πρέπει να τηρηθεί η δικονομία” !!

Και είναι αυτή, η δικονομία, πέραν της ουσίας, poy παραβιάστηκε στην υπόθεση αυτή, η οποία εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, εισαγγελικά σκάνδαλα στην σκοτεινή περίοδο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Και είπε κι άλλα ο εισαγγελέας αυτός. Θα τα δούμε αργότερα αυτά.

Πάρτε προς το παρόν μία πρώτη γεύση από το σκάνδαλο και διαβάστε την πρώτη αίτηση που απορρίφθηκε πριν λίγη ώρα. Λίγο αργότερα θα δημοσιοποιήσω το κείμενο της αίτησης που αμέσως μετά κατατέθηκε στο γραφείο της προϊσταμένης.

Γιατί φυσικά η συνάδελφός μου δεν πήγε με μία μόνο αίτηση. Είχε μαζί της και δεύτερη. Για την προϊσταμένη.

Γιατί …κάτι μου έλεγε ότι η πρώτη θα απορριπτόταν.

Γιατί η πράξη αυτή δεν είναι και ό,τι το απλούστερο για την μικρή ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου να τη δώσει.

Ζεματάει…

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: