ΔΗΝΟΣΙΕΥΣΗ 29/08/2023 – ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ, ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ…

Κοινοποίηση:
372917358_265201553071772_1018510958232695853_n

 

Τελειώνει ο Αύγουστος, τελειώνουν τα περιθώρια και για άλλες καθυστερήσεις.

Τα πράγματα είναι απλά και η απόφαση επί της προσφυγής της κόρης του, μονόδρομος για τη Δικαιοσύνη. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών εξαφάνισε μία ολόκληρη ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη που καταδικάζει το ΑΤΤΙΚΟΝ.

Εσείς το μόνο που μένει να κάνετε, μετά την ανατροπή από εμένα του σκηνικού στη διαδικασία της αρχειοθέτησης και της προσφυγής, είναι να στείλετε το ΑΤΤΙΚΟΝ στον ανακριτή. Θα είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τη Δικαιοσύνη και τη μνήμη του νεκρού να διατάξετε και άλλη πραγματογνωμοσύνη.

Αρκετά. Έχουν καταλάβει πια και τα τσιμέντα της Ευελπίδων και της Λουκάρεως ότι ΑΝ υπήρχε αντίκρουση ΕΣΤΩ και ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ από την ΕΚΘΕΣΗ – ΚΟΛΑΦΟ της ιατροδικαστού Κατερίνας Αποστολίδου για τη δολοφονία του Μιχάλη Βραχάλη, ο εισαγγελέας Χρήστος Ντζιούρας θα είχε είτε διατάξει τρίτη πραγματογνωμοσύνη είτε θα είχε καλέσει το ΑΤΤΙΚΟΝ για εξηγήσεις ώστε να απαντήσει αυτό.

Αλλά επειδή ΔΕΝ υπήρχε τίποτα να αντικρούσουν σε μία ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ο συνάδελφός σας έκανε το απονενοημένο. “Κατάπιε” την καταδικαστική για το νοσοκομείο έκθεση.

Μονόδρομος είναι, κ. εισαγγελέα.

Μονόδρομος.

Όπως τόσες άλλες αποφάσεις συναδέλφων σας στη νομική αυτή σκακιέρα που έστησα απέναντι στην εγκληματική οργάνωση, όπου κίνηση στην κίνηση, πλησιάζει η ώρα.

Η ώρα του βασιλιά…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: