ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ΄ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ …16 ΥΠΟΠΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_10

Εν τω μεταξύ κάτι …προβληματάκια με τους ιατρικούς φακέλους από το Κ.Α.Τ. της Ελισάβετ Σεβαστού και του Αργύρη Μιχαλόπουλου, πιστεύω ότι θα τα λύσουμε σήμερα…

Υ.Γ.1 Το γεγονός ότι η εισαγγελέας Πατρών εντόπισε 16 υπεύθυνους από το ιατρικό προσωπικό του Ρίου για τον θάνατο της Φωτεινής Μιχαλοπούλου, είναι και αυτό σημείο των καιρών.

Δηλαδή, της αλλαγής των καιρών…

 

Screenshot_8

 

Screenshot_9

 

Screenshot_5

Υ.Γ.2 Εν τω μεταξύ η δικογραφία για τον θάνατο του Γιώργου Βαρασιά στο Ρίο έχει φτάσει στα χέρια της εισαγγελέως στην Πάτρα, μαζί με την έκθεση – κόλαφο του ιατροδικαστή Ανδρέου.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…

Όπως και για τη δικογραφία του θανάτου του Κώστα Αβραμίδη. Αυτή βρίσκεται αρκετές μέρες στα χέρια της εισαγγελέως στον Πειραιά. Σε αυτή έχουμε και τις εξηγήσεις των δύο υπόπτων ιατρών του Τζανείου μαζί με την έκθεση – απάντηση του ίδιου ιατροδικαστή.

Και άλλα πολλά που τρέχουν παράλληλα και για τα οποία θα ενημερωθείτε τις επόμενες μέρες.

Μέχρι το τέλος για το τέλος…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: