ΕΛΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΕΦΕΤΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΕ ! ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_68

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Διονύσου Αττικής…

ΠΡΟΣ

Νικόλαο Καπραβέλο, ιατρό, διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», κάτοικο Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Παπανικολάου – Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη.

**********************************

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, την 07/06/2023 άρχισε στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών η σε βάρος μου δίκη για παράβαση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Αυτό είναι το κατηγορητήριο με τις «ψευδείς ειδήσεις»:

Δυστυχώς για όλους εσάς που με στοχοποιήσατε από τις αρχές της νομικής μάχης μου κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους, για σας βεβαίως η φοβερή και τρομερή πανδημία της τρομακτικής νόσου Covid-19 του θανατηφόρου ιού SARS-CoV-2 για την προστασία από την οποία προπαγανδίσατε και εσείς ως απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά τα εμβόλια που κατασκευάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, καίτοι όλοι εσείς οι ιατροί της «πρώτης γραμμής» κάνατε λόγο κατά το χρόνο της κατασκευής τους για αόρατο εχθρό και άγνωστο ιό, η ομάδα των εισαγγελέων και των δικαστών που έστησε την εναντίον μου ποινική διαδικασία και με παρέπεμψε σε δίκη κατ’ εντολή της εγκληματικής οργάνωσης που μήνυσα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021, έστειλε παντελώς γυμνή τη δικογραφία στο Εφετείο, με ούτε μισό αποδεικτικό στοιχείο για το ψευδές των «ειδήσεων» και ούτε ένα μάρτυρα, πλην του άσχετου με την κατηγορία αστυνομικού της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος παρέλαβε το ανώνυμο παρακρατικό εναντίον μου ηλεκτρονικό μήνυμα και το προώθησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η «αντίκρουση» των «ειδήσεων», στο μεν κατηγορητήριο που διαβάζετε είναι ότι αυτές αντίκεινται πλήρως στις διεθνείς παραδοχές της ιατρικής επιστήμης, ενώ και εσείς καταλαβαίνετε ότι οι «ειδήσεις» του κατηγορητηρίου συνιστούν γεγονότα και όχι θεωρίες, στο δε βούλευμα με το οποίο απορρίφθηκε η προσφυγή μου κατά του κλητηρίου θεσπίσματος, ότι ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. έδωσε άδεια για τα εμβόλια και ότι όλοι οι ιατροί ανεξαιρέτως κάνουν το καθήκον τους με αυταπάρνηση, ωσάν εγώ να ισχυρίστηκα και να συμπεριλαμβάνονται αυτοί οι ισχυρισμοί στο κατηγορητήριο, ότι ο Π.Ο.Υ. δεν κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. δεν έδωσε άδεια για τα εμβόλια και ότι όλοι οι ιατροί ανεξαιρέτως δεν κάνουν το καθήκον τους και είναι άπαντες δολοφόνοι.

Ενόψει λοιπόν της αδυναμίας του δικαστηρίου να στηριχθεί σε έστω ένα αποδεικτικό στοιχείο ή έστω μία μαρτυρία για να με καταδικάσει και να απαλλάξει τη χώρα από έναν τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, σας καλώ στο όνομα της προστασίας της χώρας, της δημόσιας υγείας, της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και του κύρους των ιατρών, να προσέλθετε την 29/06/2023, ημέρα που έχει ορίσει το Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για τη συνέχιση της δίκης, προκειμένου να καταθέσετε εναντίον μου και να αποδείξετε το ψευδές των «ειδήσεων» του κατηγορητηρίου. Σας θυμίζω ότι με δηλώσεις σας στα Μ.Μ.Ε. λίγες ώρες πριν τη σύλληψή μου την 17/11/2021, μου είχατε αποδώσει το θάνατο της ασθενούς Πασχαλίνας Γαζή λόγω της καθυστέρησης στη διασωλήνωσή της εξαιτίας των μηνυμάτων που αντάλλαζα μαζί της. Δεν έχει σημασία που προκαλέσατε ομαδική παράκρουση στους τηλεθεατές όταν είπατε ότι τσακωνόσασταν με την ασθενή για τη διασωλήνωσή της, δεν έχει σημασία που δηλώσατε επίσης ότι η παροχή οξυγόνου στους ασθενείς εξαρτάτο από τη θετικότητά τους στον ιό SARS-CoV-2, οδηγώντας σε ομαδική παράκρουση τους ιατρούς που παρακολούθησαν τις δηλώσεις σας αυτές, ούτε ότι είπατε πως λέγατε στους ασθενείς που έμπαιναν στο νοσοκομείο σας ήδη τρομοκρατημένοι από την προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. ότι λίγο πολύ δεν θα αποφύγουν τη διασωλήνωση, ρίχνοντας στα τάρταρα τη ψυχολογία τους και στα πατώματα τους υπόλοιπους ιατρούς.

Σημασία έχει ότι σε σας μπορεί να βασιστεί το δικαστήριο στις 29 Ιουνίου για να με καταδικάσει, αφού προφανώς μπορείτε να αποδείξετε ΟΤΙ:

-Είναι ψευδές ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.

-Είναι ψευδές ότι έγιναν ιατρικώς αδικαιολόγητες διασωληνώσεις.

-Είναι ψευδές ότι εσείς οι ίδιοι στο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ καθυστερήσατε τη διασωλήνωση της Πασχαλίνας Γαζή.

-Είναι ψευδές ότι τα εμβόλια έναντι της Covid-19 προκαλούν βλάβες στην υγεία και θανάτους.

-Είναι ψευδές ότι σε μία ακτινογραφία δεν μπορείτε να διακρίνετε εάν μία λοίμωξη είναι μικροβιακή ή ιογενής.

-Είναι ψευδές ότι μεταφέρθηκαν ασθενείς στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και από τα Τ.Ε.Π. και μετά αφαιρέθηκε από το ιστορικό των ασθενών αυτών ο εμβολιασμός τους έναντι της Covid-19.

Αποτελεί χρέος σας απέναντι στη χώρα να την προστατεύσετε από έναν δημόσιο κίνδυνο όπως είμαι εγώ, συμβάλλοντας με την κατάθεσή σας στην καταδίκη μου από το Εφετείο Αθηνών.

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2023

Ο Εξωδίκως Προσκαλών Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: