ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΕΣ, ΜΙΑ) ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ”, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΚΑΙΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΗ ΔΙΚΗ !! ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !! ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ !! ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !! ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ !! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ “ΕΔΩ” ΠΛΕΥΡΑΣ !! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ !! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ !! ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_425

Σε περιμένω, Κασταμονίτη.

Θέλω αύριο μέχρι τις 5 το απόγευμα να βγεις με όλη αυτή την αλαζονεία και την έπαρση που σε διακρίνει, αυτή του τυπάκου που τα ξέρει όλα, κατέχει την ανώτερη γνώση και κρίνει τους πάντες και τα πάντα αφ’ υψηλού, να δείξεις και να πεις όλα αυτά που σε προκαλώ εδώ να δείξεις και να πεις.

Γιατί να τα έχεις όλα αυτά ρε μεγάλε, και να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα.

Όχι όμως με ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες.

Έτσι;

Για να δούμε.

Μήπως σου κοπεί ξαφνικά η μαγκιά;

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. δεν βάζει μυαλό, επανέλαβε τα ίδια και μάλιστα είπε ότι και ο Αντωνιαδης και ο Βοβολης έχουν χάσει την ιδιότητά τους και μάλιστα χαίρεται γιαυτό….τόσο αντισυστημικός είναι, και η φάση είναι ότι και η Κιαγιά που μιλάει μετά από αυτόν έχει ανασταλεί για 3 χρόνια η ιδιότητά της….

  2. λέει ότι είναι “πολιτικός ανταποκριτής”, όλοι ξέρουν ότι κάτι δουλειές του Βελόπουλου κάνει αλλά δεν διευκρινίζει ποτέ ο ίδιος τίνος “πολιτικός ανταποκριτής” είναι και πού δουλεύει ακριβώς…..

  3. Ερπετό από τα λίγα ο εν λόγω
    Σκίσ’ τον αλύπητα

Comments are closed.