ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΙΑ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_8

Γιατί εγώ αντέδρασα για τις μάσκες στα σχολεία και βρέθηκα δύο φορές κατηγορούμενος για “διέγερση σε ανυπακοή” από την ομάδα των εντεταλμένων της οργάνωσης στον πυρήνα της Ποινικής Δικαιοσύνης; Και στην πρώτη πήρα το διθυραμβικό 360/2024 απαλλακτικό βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, το οποίο επαίνεσε την ιστορική ανθρωπιστική και νομική μάχη μου ως “καθόλα νόμιμη και εντός του πλαισίου του Συντάγματος”, και τη δεύτερη την άφησα εγώ να γίνει την Δευτέρα που έρχεται; Και αφού προηγουμένως έχω πάρει άλλα δύο απαλλακτικά βουλεύματα από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, πέντε πράξεις αρχειοθέτησης, οι δύο για κακουργηματικές πράξεις, και μία πανηγυρική αθωωτική απόφαση από το Εφετείο Αθηνών, στην ίδια αίθουσα που δικάζομαι την Δευτέρα;

Γιατί οι μάσκες ήταν ένα από τα στοιχεία της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους μας και ταυτόχρονα της μεγαλύτερης παγκόσμιας απάτης όλων των εποχών.

Γιατί οι μάσκες, τα περιοριστικά μέτρα εν γένει με αποκορύφωμα τα lock downs, “έπρεπε” να επιβληθούν σε μία πραγματική πανδημία με έναν πραγματικά θανατηφόρο ιό. Αυτόν τον ιό που σκότωνε μόνο τους πολίτες αλλά όχι τους πολιτικούς και τους ειδικούς που επέβαλλαν και εισηγούντο τα μέτρα “προστασίας” μας από τον ιό αυτό, αφού οι ίδιοι κατά κόρον και συστηματικά τα παραβίαζαν. Αυτόν τον ιό που μας προέκυψε ανθέλληνας αλλά ταυτόχρονα της γενιάς του Πολυτεχνείου, αφού με τα ίδια “επιδημιολογικά δεδομένα” η Αθήνα ήταν κλειστή την 28η Οκτωβρίου 2020 αλλά ανοιχτή την 17η Νοεμβρίου 2020. Αυτόν τον ιό που συνεννοείτο με την κυβέρνηση για το χρόνο εμφάνισής του αλλά και τους τόπους που θα επισκεπτόταν. Αυτόν τον ιό που ήταν απαγορευτικός για την περιφορά του Επιταφίου αλλά όχι για την περιφορά της Πρωτοψάλτη. Αυτόν τον ιό που έφευγε σε εξωτικούς προορισμούς τα καλοκαίρια της “πανδημίας” ώστε άνοιγαν άφοβα τα σύνορα στους τουρίστες. Και η λίστα της παράνοιας είναι ατελείωτη.

Μέτρα που επιβάλλονταν με ελεγχόμενα “επιδημιολογικά δεδομένα”, σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα κυβέρνησης-επιτροπής, με το απλούστατο τρικ του ασανσέρ των αριθμών των τεστ στον κόσμο. Ήθελαν να μας βάλουν μέσα; Ανέβαζαν τον αριθμό των τεστ, αυξάνονταν τα θετικά αποτελέσματα, μέσα. Ήθελαν να μας βγάλουν έξω; Κατέβαζαν τον αριθμό των τεστ, μειώνονταν τα θετικά αποτελέσματα, έξω. Στον συνεχή αυτό ψυχολογικό πόλεμο σε βάρος του ελληνικού λαού, ώστε οι ίδιοι οι πολίτες να αναζητήσουν τη λύτρωση από το βασανιστήριο, η οποία λύση βεβαίως, έτοιμη από πριν, τους δόθηκε με τα “σωτήρια” εμβόλια.

Μάσκες, που στην αρχή ήταν μόνο για τους πάσχοντες και μετά ακόμα και για τις αράχνες, που ο Μαγιορκίνης δεν θα άφηνε την μητέρα του να την βάλει, κ.λπ κ.λπ, και όλα τα άλλα περιοριστικά μέτρα, ενταγμένα μέσα στο συνολικό σκηνικό της οργανωμένης απάτης, με τη λίστα της απάτης του Ε.Ο.Δ.Υ. με την συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων “από κορωνοϊό” να είναι θάνατοι από άσχετες αιτίες ή μικρόβια, και με το πρωτόκολλο της απάτης και κυρίως βεβαίως του θανάτου στα ογδόντα τέσσερα νοσοκομεία, με το πρώτο νοσοκομείο, το ΣΩΤΗΡΙΑ, να δικάζεται ήδη την 30/10/2024 για το στοιχείο της απάτης στα νοσοκομεία από την πρώτη μήνυσή μου της 25/06/2020, και το νοσοκομείο του Αιγίου να ακολουθεί.

Μάσκες στα σχολεία και παντού αλλού. Μάσκες που όλοι καταλάβατε όταν πήρα στα χέρια μου την εισήγηση της επιτροπής ότι δεν είχαν ούτε μισό στοιχείο για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους, και αναγκάστηκαν να επικαλεστούν μία ανύπαρκτη τότε ανακοίνωση για να καλύψουν την ανυπαρξία στοιχείων, και στο τέλος επιστράτευσαν τα ψεύδη της Ματίνας Παγώνη για την μελέτη της Σιγκαπούρης.

Μάσκες στα σχολεία και παντού αλλού, αναγκαίος κρίκος στην αλυσίδα αυτή της απάτης με τελικό σκοπό τα εμβόλια για την “τελική λύση”, την θανάτωση και το σακάτεμα μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού. Αυτός ο τρόμος που βλέπουμε δηλαδή καθημερινά πια να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, και ας είμαστε ακόμα (δυστυχώς) περίπου στην αρχή. Όπως ακριβώς το είχαν προβλέψει από την 05/08/2021 οι πραγματικά ειδικοί για τα εμβόλια επιστήμονες, στην εξώδικη αναφορά τους προς όλες τις αρμόδιες αρχές, την οποία υπέγραψα εγώ και επέδωσα σε αυτές με δικαστικό επιμελητή.

Σε μία χρονική στιγμή, με το τσουνάμι να γιγαντώνεται των ξαφνικών θανάτων υγιών μέχρι τον εμβολιασμό τους νέων ανθρώπων, που όλα δείχνουν ότι οι συγγενείς των νεκρών δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αποδεχθούν τον εμβολιασμό των ανθρώπων τους ως έστω πιθανή αιτία του θανάτου τους. Ώστε ακόμα και όταν η αιτία αυτή αναζητείται αυτεπάγγελτα και επίσημα, είναι πρόθυμοι να ακούσουν ως αιτία θανάτου οτιδήποτε άλλο, ακόμα και ότι οι άνθρωποί τους ήταν θύματα απαγωγής από εξωγήινους, όσο δηλαδή απίθανο και αν φαίνεται, παρά το εμβόλιο.

Αυτό οφείλεται κυρίως στον αμυντικό μηχανισμό που αναπτύσσεται στους συγγενείς, αφού πολλοί από αυτούς έχουν και οι ίδιοι εμβολιαστεί, οπότε η αποδοχή του εμβολιασμού ως πιθανή αιτία θανάτου, αυτομάτως συνιστά και παραδοχή του κινδύνου που και οι ίδιοι διατρέχουν.

Σύντομα όμως, πιστέψτε με, θα αλλάξει και αυτό.

Προς το παρόν, στον πόλεμο που έχουμε αρχίσει εδώ και καιρό κατά της ασύλληπτης υποκαταγραφής των παρενεργειών με την κίτρινη κάρτα να είναι το ανέκδοτο του αιώνα, εμείς προχωράμε με τα ζωντανά θύματα της εγκληματικής οργάνωσης που προστρέχουν σε εμάς για βοήθεια και δικαίωση, δημιουργώντας μία τεράστια βάση δεδομένων που θα διαμορφώσει την πραγματική εικόνα των φριχτών παρενεργειών στον πληθυσμό.

Δεν θα μιλάμε σε λίγο για κίτρινη κάρτα.

Αλλά για μαύρη…

Και όχι έτσι απλά να βγάλουμε το άχτι μας.

Αλλά ΟΛΑ συγκεντρωμένα και οργανωμένα στην ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για την πλήρη διερεύνηση όλου του φάσματος του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, που κινήθηκε αυτεπαγγέλτως από την ανώτερη εισαγγελική αρχή της χώρας, βεβαίως κατά το συν Αθηνά και χείρα κίνει…

Η διαδικασία δηλαδή που ενοποιημένη με τη διαδικασία για την απάτη εν γένει και κυρίως το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, θα οδηγήσει τους ενόχους στους ανακριτές και από εκεί στη Δίκη των Αθηνών, παράλληλα με τα Μικτά Ορκωτά Δικαστήρια που θα στηθούν σε όλη τη χώρα για τις ανθρωποκτονίες στα κολαστήρια.

Και θα σας πω και κάτι τελευταίο.

Τουλάχιστον οι μισοί από τους ανθρώπους αυτούς που προστρέχουν σε εμάς για βοήθεια και δικαίωση, κάποτε ήταν απέναντί μου.

Τώρα πια είναι μαζί μου.

Και είμαστε, επαναλαμβάνω, μόλις στην αρχή.

Εγώ προχωράω μπροστά με την συνείδησή μου καθαρή και έχοντας κάνει πολλά βήματα προς τον Θεό, με τους αμέτρητους ανθρώπους που βοήθησα και πολλούς από αυτούς έσωσα στα κολαστήρια, και με τους αμέτρητους επίσης ανθρώπους που δεν εμβολιάστηκαν επειδή με άκουσαν και αυτό το ζω καθημερινά στο δρόμο, παντού.

Δεν ήταν δυνατόν ούτε όλους να τους σώσω ούτε όλους να τους πείσω.

Όμως, και έναν άνθρωπο να έχεις σώσει, αρκεί.

Και εγώ δεν έχω σώσει μόνο έναν…

Ιστορική μάχη…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κάποιοι βγαίνανε στα μπαλκόνια στα κρύα και βαρούσαν παλαμάκια και μετά από λίγους μήνες τους έδιωξαν στα σπίτια τους χωρίς να μπορούν να ξαναγυρίσουν στις δουλειές τους, μόνο με την απειλή του εμβολίου. Και όχι μόνο στα νοσοκομεία, αλλά και αλλού!

  2. Ένα κείμενο-καταπέλτης ενός αληθινού μαχόμενου ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ που ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και που προβληματίζει τον κάθε λογικά και ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο……
    και αφού αναφέρονται οι …………………….ΜΑΣΚΕΣ……….
    ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΠΙ ΩΡΕΣ…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…..
    Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΦΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΚΛΩΝΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ…..ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΟΥΣΕ……………………
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ…..
    Παράνοια,ανομία,αδικία που επικράτησαν γιατί;;;
    Επειδή κάποιοι άνθρωποι σπούδασαν και έγιναν ιατροί και νομικοί….λόγω ματαιοδοξίας ή / και βολέματος…….

  3. Ο ιός covid 19 είναι πλέον ξεκάθαρα αντιληπτό – αποδεκτό ότι δεν ήταν μαζικά θανατηφόρος, ειδικά για τους υγειής ανθρώπους, κάτι που ισχύει για κάθε εποχικό ιό
    Στους ανθρώπους πολύ μεγάλης ηλικίας και στους βαριά αρρώστους, μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές, ο κάθε ιός, έτσι δεν υπήρξε κάτι διαφορετικό.

    Η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού ( με ένα σκεύασμα που δεν πληρούσε εκείνη την περίοδο τα διεθνή στάνταρ ασφαλείας ) όλου του υγειονομικού προσωπικού, η επιβολή προστίμων στους πολίτες άνω των 60 ετών όπως και η στέρηση ελευθερίας στους νέους που δεν είχαν εμβολιαστεί
    Αποτελεί την απόδειξη ότι όσοι επιστήμονες είχαν λόγο επι αυτού, έπραξαν αντισυμβατικά ως προς την ιατρική δεοντολογία και οι πολιτικοί αντισυνταγματικά ως προς το δικαίωμα των πολιτών να αποφασίζουν για το σώμα τους

    Οφείλει η δικαιοσύνη, προς αποφυγήν άλλων τέτοιων τραγικών φαινομένων, να τιμωρήσει, όσους, εάν και εφόσον γνώριζαν την πραγματικότητα, έδρασαν κατά παράβαση καθήκοντος, για να διατηρήσουν τα προνόμια της θέσης τους και κυρίως, εάν έδρασαν για να αποκομίσουν ιδίων οικονομικό όφελος;

  4. Κύριε Αντωνιάδη φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί αυτό που ξεκινάτε θα σας φάνε λάχανο, πράγμα που φυσικά απευχόμαστε ….. Φροντίστε να δώσετε την δικογραφίες σας και αλλού ώστε σε περίπτωση που χτυπά ξύλο σας συμβεί κάτι να τιμωρηθούν όπως τους αρμόζει.

Comments are closed.