ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ, ΚΩΣΤΑ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_28

Είναι ο Κώστας Κοντογιάννης, ο λεβεντάνθρωπος από τη Λάρισα.

Οι παλιοί τον θυμούνται…

Στις 14 Απριλίου 2021 πήγε στο νοσοκομείο τρομοκρατημένος από μία γιατρό (“του συνέστησε να κάνει το τεστ και του είπε πως αν βγει θετικό, να κάνει οπωσδήποτε εισαγωγή στο παλιό νοσοκομείο Λάρισας”).

Είναι μία ακόμα περίπτωση ανθρώπου εκ φύσεως φοβισμένου στα θέματα της υγείας του και υπάκουου στις εντολές των γιατρών, αλλά που και πάλι έγινε ξαφνικά μέσα στο νοσοκομείο “μη συνεργάσιμος”.

-“Μας είπε ότι δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει, ότι μετάνιωσε που πήγε εκεί μέσα, και ότι πήγε να τα σπάσει όλα το προηγούμενο βράδυ γιατί δεν άντεχε το μηχάνημα που του έβαλαν”.

Γιατί άραγε να μην άντεχε το μηχάνημα ενώ πήγε ο ίδιος στο νοσοκομείο για να σωθεί από τον τρομερό κορωνοϊό; Γιατί να μην άντεχε το μηχάνημα ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕ;

Ο Κώστας πέθανε τα ξημερώματα της 3ης Μαΐου 2021. Έγινε νεκροψία-νεκροτομή, βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών, αλλά ο διορισμένος από την οικογένεια τεχνικός σύμβουλος, απλά εξαφανίστηκε.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Και όταν δεν εξαφανιζόταν, προσπαθούσε να πείσει τις οικογένειες να κάνουν πίσω. Δεν το έκανε αυτό φυσικά από την πρώτη στιγμή, αλλά μετά την τελευταία νεκροτομή του Αυγούστου του 2021.

Ήρθε η ώρα όμως πια και για την αλήθεια για τον θάνατο του Κώστα. Η δικογραφία στο αστυνομικό τμήμα της Λάρισας είναι …για κλάματα. Από τον ιατρικό φάκελο δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΠΟΤΕ…:

“Όπως διαπιστώνω από την επισκόπηση της δικογραφίας, σε αυτή ΔΕΝ υπάρχουν τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου, παρά μόνον ένα «πόρισμα» πρόχειρο, επί τη βάση της αρχικής εικόνας από τη νεκροψία-νεκροτομή και των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων.

ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, είναι αυτονόητο ότι δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, στο πλαίσιο μίας ποινικής διαδικασίας για τη διερεύνηση του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, για τα αίτια του θανάτου ενός ανθρώπου που απεβίωσε σε νοσοκομείο μετά από μακρά νοσηλεία, χωρίς να συνεκτιμηθούν τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου. Όλως ενδεικτικώς, υποβάλλω την έκθεση του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου, η οποία υποβλήθηκε στην αντίστοιχη ποινική διαδικασία για τον θάνατο του Νικολάου Λυμπερόπουλο στο νοσοκομείο του Πύργου. Όπως θα διαπιστώσετε, τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή προέκυψαν από την συνεκτίμηση ΟΛΩΝ των δεδομένων, με αυτά του ιατρικού φακέλου του θανόντος ασθενούς να έχουν κυρίαρχο ρόλο.

Ως εκ τούτου, πρέπει να δοθεί εντολή στο νοσοκομείο να παραδώσει τα πλήρη αντίγραφα του ιατρικού φακέλου της νοσηλείας του πατέρα μου στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, και εν συνεχεία να διοριστεί πραγματογνώμονας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.

Στο πλαίσιο αυτό, δηλώνω ότι ΑΝΑΚΑΛΩ τον διορισμό ως τεχνικού συμβούλου μου, του ιατροδικαστή …, και αντ’ αυτού ΔΙΟΡΙΖΩ τεχνικό σύμβουλο τον Ιατροδικαστή Κωνσταντίνο Ανδρέου, Επιμελητή Ιατροδικαστικής στο Γ.Π.Ν. Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», ειδικό πραγματογνώμονα Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά και Πρωτοδικείου Πειραιά, Α.Μ. Ι.Σ. Πειραιώς, κάτοικο Κερατσινίου Αττικής…

Επαναλαμβάνω ότι πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητό μου διορίζω τον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρο Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κάτοικο Διονύσου Αττικής…, τηλ. 6971540626.

Λάρισα, 27 Οκτωβρίου 2023
Η υποστηρίζουσα την κατηγορία”

Το νερό στο αυλάκι της αλήθειας για τον θάνατό σου μπήκε, Κώστα.

Και να είσαι σίγουρος εκεί που είσαι, ότι το αυλάκι αυτό πολύ σύντομα θα γίνει χείμαρρος…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: