Η ώρα των αρμοδίων δικαστηρίων… ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ! ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑ ΨΗΛΑ… ΣΤΑΜΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES… ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_31

“ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Σας ΚΑΛΩ σύμφωνα με την παρ. 5 άρθρου μόνου του Ν. 1178/1981, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 37 παρ. 2 Ν. 4356/24-12-2015, και ισχύει, όπως:

ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΤΕ εντός μίας (1) ώρας από τη λήψη της παρούσας τις ως άνω από 02/09/2021, 24/09/2021, 18/11/2021 και 03/08/2022 δημοσιεύσεις σας από τον προσωπικό λογαριασμό σας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «facebook», καθώς και όπως απόσχετε στο μέλλον από τη δημοσίευση ομοίων ή άλλων ανάλογου περιεχομένου δημοσιεύσεων, είτε στον ίδιο είτε σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

ΠΡΟΒΕΙΤΕ εντός δέκα (10) ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας στην προσήκουσα κατά το νόμο και σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην εξώδικό μου αποκατάσταση της προσβολής που επήλθε στην προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψή μου με τα όσα ψευδώς και εν γνώσει της αναληθείας ισχυριστήκατε σε βάρος μου στις ως άνω αναρτήσεις σας και τους βαρύτατα προσβλητικούς της προσωπικότητάς μου χαρακτηρισμούς, και ειδικότερα:

ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ και ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ για ανάλογο χρονικό διάστημα, ήτοι για διάστημα τουλάχιστον δυόμιση (2,5) ετών, στα προσωπικά σας ιστολόγια στο ίδιο ως άνω μέσο κοινωνικής δικτύωσης («facebook»), κείμενο, με το οποίο θα δηλώνετε ότι:

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Νικόλαο Αντωνιάδη, τον οποίο τιμώ και σέβομαι απεριόριστα ως άνθρωπο και ως δικηγόρο, και στον οποίο και απολογούμαι ειλικρινώς για τις αήθεις, ψευδείς, συκοφαντικές και βαρύτατα προσβλητικές της προσωπικότητάς του δημόσιες αναφορές μου στο πρόσωπό του, οι οποίες αναφορές ήταν παντελώς αναληθείς, ανυπόστατες, ανήθικες και βαριά προσβλητικές για το πρόσωπό του καθώς τίποτα από όσα ισχυρίστηκα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, και ειδικότερα και μεταξύ άλλων ότι ευθύνεται για τον θάνατο της Αντιγόνης Πανταζή στο νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και για τον θάνατο της Αγγελικής Πετσοπούλου στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, ότι είναι τσαρλατάνος, νούμερο και παλαβός και με την παρανοϊκή συνωμοσιολογία του στέλνει κόσμο στο θάνατο, ότι έχει αίμα στα χέρια του, ότι προβαίνει σε εξωφρενικούς και συνωμοσιολογικούς ισχυρισμούς, ότι διασπείρει ψευδοεπιστημονικές ανοησίες, ότι πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ότι είναι ένας επιτήδειος που εκμεταλλεύεται την πανδημία, ότι η θέση του είναι στις φυλακές του Κορυδαλλού, ότι μαγαρίζω τον όρο «δικηγόρος» χρησιμοποιώντας τον για αυτόν. Ανακαλώ ρητά και ζητώ ειλικρινώς συγγνώμη από τον κ. Αντωνιάδη, υποσχόμενος ότι δεν θα προβώ ποτέ στο μέλλον σε ανάλογη προσβολή προς το πρόσωπό του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΕΤΕ εις εμέ την επανορθωτική ως άνω ανάρτηση γνωστοποιώντας μου εγγράφως και εντός της νόμιμης προθεσμίας την οικεία ηλεκτρονική διεύθυνση (link).

ΑΛΛΩΣ

Σας ΔΗΛΩΝΩ ότι αν δεν ενεργήσετε τα ανωτέρω, θα επιδιώξω την αποκατάσταση της προσβολής και την ανόρθωση της προκληθείσας σε εμένα βαρύτατης ηθικής βλάβης που υπέστην ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων.”

Υ.Γ. Οπότε, αφού ΔΕΝ απάντησες, Στάμο Αρχοντή, γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είχες ΤΙΠΟΤΑ να αντιτάξεις, ήρθε η ώρα των …αρμοδίων δικαστηρίων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: