ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_71

 

Γιώργος Πατούλης προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. – 1 Απριλίου 2021:

“Πρέπει να κινηθούμε διαφορετικά. Το πρώτο θέμα είναι να το κοινοποιήσουμε στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, στην Ε.Ι.Ν.Α.Π., στην Ο.Ε.Γ.Ε., δηλαδή σε φορείς που άπτονται της ιατρικής οικογένειας.

Είναι ένα ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ το οποίο αφορά όλους τους φορείς, για να μπορέσουμε προφανώς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε τη σοβαρότητα του θέματος στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή”.

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ !

Εστάλη πριν λίγα λεπτά εξώδικη πρόσκληση ΚΑΙ στον Γιώργο Πατούλη. Είχε προηγηθεί η πρόσκληση στον Νίκο Καπραβέλο. Ακολουθούν προσκλήσεις προς τον γενικό γραμματέα του Ι.Σ.Α. Στάθη Τσούκαλο, στα μέλη Φώτη Πατσουράκο και Γιάννη Κεχρή, στον πρώην υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, και στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Αργότερα θα ανεβάσω στη δημοσιότητα όλο το κείμενο της 14σέλιδης πρόσκλησης στον Γιώργο Πατούλη, όπως θα κάνω και με τις υπόλοιπες. Θα έχετε την ευκαιρία οι νεότεροι (γιατί οι παλαιότεροι τα έχουν δει ξανά), να θαυμάσετε όλα αυτά που είχαν πει για μένα την 1η Απριλίου 2021 στο διοικητικό συμβούλιο του Ι.Σ.Α. και τις επιστολές που έστειλαν στις δημόσιες αρχές, οι οποίες πήγαν κατά το κοινώς λεγόμενο …άκλαυτες.

Σκέφτομαι μήπως κάνω ένα live το βράδυ…

Μία μικρή γεύση προς το παρόν από την πρόσκληση στον κ. Πατούλη…

************

…”Τελικά, ο «εισαγγελέας» στον οποίο ζητήσατε τότε να με καταγγείλετε όλοι μαζί, απελπισμένος πια από την ατολμία όλων υμών, κατέφυγε σε ένα ανώνυμο παρακρατικό ηλεκτρονικό μήνυμα τα ξημερώματα της 16ης Νοεμβρίου 2021 για να συλληφθώ, να διωχθώ, να παραπεμφθώ σε δίκη και να δικαστώ για όλες αυτές τις «ειδήσεις» που ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ παρουσιαστήκατε απολύτως βέβαιος ότι μπορείτε να αποδείξετε το ΨΕΥΔΟΣ τους.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, κύριε Πατούλη!

Σε σας μπορεί να βασιστεί το δικαστήριο στις 29 Ιουνίου για να με καταδικάσει, αφού προφανώς μπορείτε να αποδείξετε ΟΤΙ:”…

…”-Είναι ψευδές ότι καθυστέρησαν σκόπιμα τη διασωλήνωση ασθενών για να αποδώσουν σε εμένα το θάνατό τους. Άλλωστε, εσείς εκεί στο διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυριστήκατε ότι εγώ …μπούκαρα στη Μ.Ε.Θ. Covid-19 του νοσοκομείου ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και πήρα την …διασωληνωμένη ασθενή Μαρία Ζαφείρη και έφυγα. Άλλο εάν αυτά που καταγράφηκαν στα πρακτικά της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. υπό την προεδρία σας την 1η Απριλίου 2021 κινούνται στη σφαίρα της νοσηρής φαντασίας αυτών που επινόησαν το απίστευτο αυτό σκηνικό και στις σχετικές εξώδικες προσκλήσεις μου προς τους Ευστάθιο Τσούκαλο, Φώτιο Πατσουράκο, Ασημίνα Γκάγκα και Αναστασία Κοτανίδου, η «απάντηση» ήταν η εκκωφαντική σιωπή τους. Σημασία έχει ότι είναι πολύτιμη η μαρτυρία σας στο ακροατήριο του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών την 29η Ιουνίου, γιατί δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ότι όλα αυτά που καταγράφηκαν στα πρακτικά της 1ης Απριλίου 2021 ειπώθηκαν για πλάκα, έτσι για να περνάει η ώρα σας.

Εκτός και αν ισχυριστείτε ότι λόγω της ημέρας, όλα αυτά ήταν πρωταπριλιάτικα ψέματα…

Αποτελεί εν κατακλείδι χρέος σας απέναντι στη χώρα να την προστατεύσετε από έναν δημόσιο κίνδυνο όπως είμαι εγώ, συμβάλλοντας με την κατάθεσή σας στην καταδίκη μου από το Εφετείο Αθηνών.”…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: