ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ… ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ… ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ… ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΟΥ…

Κοινοποίηση:
452566518_466816869576905_6129881893362438385_n

Ο Στέφανος Χίος ξέρει πολύ περισσότερα από όσα έχω κατά καιρούς δημοσιοποιήσει, γι αυτό και σε μία τελευταία εκπομπή του, όταν μιλούσε για την παρακολούθηση των κινήσεών του πριν την απόπειρα δολοφονίας του, είπε ,

«όπως παρακολουθούν εδώ και κάτι μήνες τον Αντωνιάδη».

Και είπε …τόσο όσο.

Ξεκίνησαν με τη διάρρηξη στο διπλανό σπίτι από το οποίο δεν πήραν τίποτα. Άνοιξαν ντουλάπια, πέταξαν αντικείμενα κάτω, να φανεί δηλαδή κανονική διάρρηξη, αλλά τα χρυσαφικά και τα χρήματα δεν τα πήραν.

Μετά είχαμε την απόπειρα δολοφονίας μου, όπως επισήμως έχει χαρακτηριστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και σχηματίστηκε και η σχετική δικογραφία, η οποία σήμερα βρίσκεται στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου για πολύ, μα πάρα πολύ σημαντικές ανακριτικές πράξεις.

Μετά είχαμε την καταδίωξη του προσώπου που παρακολουθούσε το σπίτι μου στον Διόνυσο, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί.

Λίγη υπομονή…

Και όλο αυτό σε ένα σκηνικό παρακολούθησής μου «εδώ και κάτι μήνες», το οποίο επιβεβαιώνουν αυτές τις ώρες οι ελάχιστοι κάτοικοι που ζουν εδώ και δεκαετίες στο δρόμο αυτό και έχουν καταλάβει τι τρομακτικό συμβαίνει και τι προετοιμάζεται.

Και είναι όλοι πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Το ένα από αυτά έχει ήδη καταθέσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στη Γ.Α.Δ.Α. και προκάλεσε …σεισμό στο κτίριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Έχουν καταλάβει όλοι λοιπόν τι προετοιμάζεται. Και για να μην λέμε πολλά, μιλάμε για την προετοιμασία για το τελικό χτύπημα.

Η απόπειρα να φανεί «ατύχημα» απέτυχε.

Οπότε…

Η εγκληματική οργάνωση είναι σε αδιέξοδο. Οι εξελίξεις στα δικαστικά μέτωπα, πρωτίστως σε αυτό του πρωτοκόλλου του θανάτου, η οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ξέρει ότι θα είναι δραματικές και δεν βρίσκει τρόπο να τις αποτρέψει.

Παρά έναν μόνο.

Υ.Γ. Οι αναλώσιμοι του παρακράτους του διαδικτύου θα πέσουν τελικά περίπου την ίδια ώρα με τους πραγματικούς, τους “σοβαρούς” παρακρατικούς.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στην καρδιά της ομάδας αυτής είναι μόνο η αρχή μίας πολύ σύντομης πια διαδρομής προς το τέλος της.

Και δεν μιλάω μόνο για τις IP που τους καίνε.

Άλλα είναι αυτά που δεν θα τους κάψουν απλώς, θα τους εξαϋλώσουν…

Κρίμα μόνο για κάποιους που ήταν μέχρι πρότινος κοντά μου.

Βρήκαν την χειρότερη στιγμή να στραφούν εναντίον μου.

Πραγματικά όμως…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πιο απλά εγκληματική οργάνωση όπως η ΝΔ το Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ εκτελούν όποιον τους ενοχλεί έτσι απλά Καπιτο;

Comments are closed.