ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΛΙΩΤΑ !! ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !! ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΕ ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ: “ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ 13.600 ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ;;” – “ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ;;” – “ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΛΟΓΙΑ: ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!” – “ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ: ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΣΟΥΜΕ ΒΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΥΜΕ ΣΕ ΜΕΘ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ;;” – “ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!”

Κοινοποίηση:
Screenshot_5

Είναι ένας από τους πολλούς μάρτυρες που θα ζητήσω να κληθούν στη δίκη του αιώνα. Ένα από τα πολλά στοιχεία που θα υποβάλω στη δικογραφία της μήνυσης της 19ης Ιουλίου. Αλλά θα το κάνω ως στοιχείο που υποβλήθηκε πρώτα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Στον Βασίλη Πλιώτα. Τον 6ο μηνυθέντα.

Θέλω να δω. Τι θα κάνει. Ως πότε θα καλύπτει το φριχτότερο έγκλημα όλων των εποχών. Ως πότε θα παραμείνει στο βούρκο της τρομακτικής ενοχής του.

Ή αν το έχει πάρει απόφαση πλέον. Ότι δεν τον σώζει τίποτα από τη Δικαιοσύνη που έρχεται.

Και ότι είναι αργά πλέον.

Εγώ όμως θα συνεχίσω να ασκώ πίεση μέχρι το τέλος και να αποκαλύπτω την τρομακτική αυτή ενοχή τους.

Υ.Γ. Ώστε πολύ ορθά, ο Παύλος Πολάκης κατέληξε ως εξής:

“Βγάλατε 6.000 υγειονομικούς στο δρόμο. Τους έχετε στην πείνα.

Πάρτε τους πίσω τώρα!”…

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: