ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ… ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_4

Η μήνυση αυτή για ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ κατατέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά της ψυχιάτρου του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ που είδε τότε φως και μπήκε. Τότε που είχαν πέσει ΟΛΟΙ πάνω μου, μηδέ του συναδέλφου της στο ίδιο νοσοκομείο, Νίκου Καπραβέλου. Είχε το θράσος να υποβάλει έγκληση εναντίον μου επινοώντας δύο αδικήματα, συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση, χωρίς εγώ να έχω αναφερθεί ΠΟΤΕ σε αυτή. Η συκοφαντική δυσφήμηση έφυγε με το «καλημέρα» και έμεινε μία «εξύβριση» που κράτησε ο εισαγγελέας στο κτίριο 16 που είχε «δει» και την «πλαστογραφία» από εμένα στην μηνυτήρια αναφορά εναντίον μου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με τις υπογραφές Γιώργου Πατούλη και Στάθη Τσούκαλου, για να έρθει στη συνέχεια το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών να με απαλλάξει με το ένα από τα τρία συνολικά απαλλακτικά βουλεύματα στις ανύπαρκτες κατηγορίες σε βάρος μου. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Ι.Σ.Α. θα λάβει εισαγγελική εντολή αυτές τις μέρες για κάτι πρακτικά που καίνε με την «πλαστογραφία» και που δεν μου τα έχει δώσει εδώ και καιρό παρά το αίτημά μου. Και δεν θα είναι βεβαίως η εντολή αυτή το μόνο που θα πάρουν από εμένα εκεί στην Σεβαστουπόλεως. Κάτι εξώδικα θα επιδοθούν αρχικά σε …πολύ κόσμο, και μετά θα ακολουθήσουν οι αγωγές αποζημίωσης για ΟΛΑ.

Εν αναμονή της αρχειοθέτησης ΚΑΙ της κατά φαντασία «εξύβρισης», κατέθεσα σήμερα τη μήνυση για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, αφού στη δικογραφία διαπίστωσα το πρώτον ότι είχε τότε κάνει και μία κατάπτυστη δημοσίευση για μένα, ενώ την Τετάρτη θα της επιδοθεί το εξώδικο που προηγείται της άσκησης αγωγής αποζημίωσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το πιο καυτό της δικηγορικής καριέρας μου, και εδώ φαίνεται και τι παιχνίδια παίζει ο Θεός Το πιο καυτό καλοκαίρι της δικηγορικής καριέρας μου με εμένα να είμαι σε …δικηγορική παύση με την απόφαση 13/2024 της κ. Κλάπα και των υπόλοιπων μελών του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου Δικηγόρων της 28ης Φεβρουαρίου 2024. Απόφαση για την οποία, μεταξύ όλων των άλλων, ετοιμάζω την αγωγή κακοδικίας για το Ειδικό Δικαστήριο. 6 Νοεμβρίου λήγει η εξόφθαλμα εγκληματική τετράμηνη «ποινή» μου και αυτά που θα έχουν γίνει μέχρι τότε θα ξεπερνούν σε όγκο και ουσία όλα όσα έκανα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ενάντια στην απάτη, όσο ακόμα μου …επέτρεπαν να ασκώ δικηγορία, πότε ως αρχηγός των αντιεμβολιαστών, πότε ως ηγέτης των αρνητών, πότε ως εξαιρετικά επικίνδυνος, πότε ως ποινικά ελεγχόμενος για κακουργήματα, πότε ως υπόδικος, πότε, πότε, πότε…

Και θα είναι ένα καλοκαίρι που η οικογένεια Αντωνιάδη θα μείνει υποχρεωτικά στον Διόνυσο. Για όλους εσάς όμως που με ακολουθείτε και παρακολουθείτε πιστά τον ανθρωπιστικό και νομικό αυτό αγώνα που δίνω από την 26η Απριλίου 2020, αυτό θα σας αρέσει. Γιατί οι εξελίξεις θα τρέχουν με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς σε όλα τα πεδία της μάχης, στο δε ειδικότερο πεδίο του πρωτοκόλλου του θανάτου, πέραν της αναμονής των συγκλονιστικών εξελίξεων στα ήδη ανοιχτά μέτωπα, νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις θα συνταχθούν ακόμα και μέσα στο …δεκαπενταύγουστο και νέες ποινικές διαδικασίες θα κινηθούν από θύματα που επιβίωσαν και συγγενείς θυμάτων που τους έστειλαν τα κολαστήρια πριν την ώρα τους στον άλλο κόσμο.

Για να μην σας κουράζω με περισσότερες λεπτομέρειες εδώ, γιατί αν γράψω όλο το πρόγραμμα θα χρειαστώ κάποιες …σελίδες, θα σας πω μόνο ότι θα έχετε καθημερινά νέα μου, ενώ σας ενημερώνω από τώρα ότι συχνά πυκνά θα σας κρατάω συντροφιά και με live που θα κάνω, το ένα πιο σημαντικό και ουσιαστικό από το άλλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: