ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !! ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ την Τετάρτη το πρωί για την απόφαση του Αρείου Πάγου της ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τα FUNDS ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_27

Φαίνεται πως ΔΕΝ έχει σχέση με τη μάχη κατά της απάτης ,
ΕΧΕΙ όμως ,
και έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ !
Πότε πρόλαβαν οι Αρεοπαγίτες ;
Πώς γνώριζαν τα funds ;
Μία ιστορία ασύλληπτης ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ,
σε βάρος των νοικοκυριών ,
παίρνει το δρόμο της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !
Γιατί …φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι !
Αύριο θα ανακοινώσω τις ΝΕΕΣ “ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ” στην ομάδα !
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ !!!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αληθινο περιστατικο, που συνεβη στον Βολο! Δανειοληπτης, του οποιου το δανειο ειχε μεταβιβασθει σε fund, το επισκεφθηκε με την δικαιολογια, οτι θελει να εξοφλησει το δανειο του, δειχνοντας και τις (μουφα) επιταγες, για την αποπληρωμη! Ξεκινησαν οι διαδικασιες, εκ μερους του fund! Τοτε τους ζητησε, τα αναγκαια παραστατικα! Που φυσικα, δεν υπηρχαν! Καλεσε λοιπον το 100 και τους μπαγλαρωσανε!

  2. Οι προϋποθέσεις για την ίδρυση και λειτουργία Εταιριών Διαχείρισης και Απόκτησης «κόκκινων δανείων!

    https://www.newlaw.gr/gr/cms_articles/art_new?id=146

    * ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ» ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ!

    https://www.bssplus.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF/

    Υ.γ. Κατα την γνωμη μου, το αρθρο εμπεριεχει, καποιες ενδιαφερουσες πληροφοριες!

    * Τελος και επ’ αφορμη του φλεγοντος αυτου ζητηματος, προεβην στην αναζητηση περισσοτερων πληροφοριων! Σε ποιο συμπερασμα, κατεληξε η ερευνα μου; Στο οτι η Ελλαδα, εκτος των αλλων, εχει γινει και ενα απεραντο Fundαδικο! Αυτες ειναι, οι δηθεν επενδυσεις τους! Σοκ!

Comments are closed.