ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !! ΠΡΟΣΦΥΓΗ – ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ “ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ! Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ! ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_10

…”Eν προκειμένω έχουμε τον ορισμό της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αόριστου, και πάντως σε επίπεδο χιλιάδων, αριθμού ανθρώπων, με ενδεχόμενο δόλο. Οι οργανωτές, και αυτοί που δεν απέτρεψαν τη συγκέντρωση, αποδέχτηκαν ξεκάθαρα το ενδεχόμενο (σε επίπεδο βεβαιότητας…) να κολλήσουν κορωνοϊό αμέτρητοι πολίτες και να πεθάνουν από τον (σύμφωνα με το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΓΗΜΑ) θανατηφόρο κορωνοϊό.

Σε αυτή τη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. ΚΑΙ να έχουμε τον λαό σε περιορισμό για τις ανάγκες της ΑΠΑΤΗΣ του «θανατηφόρου» ιού και της «πανδημίας», ΚΑΙ να τον «τσακίζουμε» όταν παραβιάζει τα μέτρα που του επιβάλλουμε, ΚΑΙ να κάνουμε την ίδια ώρα τα σόου μας και να παραβιάζουμε ΟΙ ΙΔΙΟΙ τα ΙΔΙΑ μέτρα που ΕΜΕΙΣ επιβάλαμε στους …ιθαγενείς, και αυτό να μένει ατιμώρητο.

Οπότε, απευθύνομαι στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και θα επαναλάβω σήμερα το «δίλημμα» που είχα θέσει στους «Κυπριτίδηδες» στην ποινική διαδικασία κατά Μπακογιάννη και Καραμαλάκη:

Τα μέτρα παραβιάστηκαν:

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !

-ΑΝ «πρέπει» να μην υπάρχει ποινική παράβαση, τότε θα ΠΡΕΠΕΙ, και εκτός εισαγωγικών, να δεχτείτε ότι ΝΑΙ ΜΕΝ τα μέτρα παραβιάστηκαν ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ πρόκειται για ΑΠΑΤΗ, τα μέτρα επιβλήθηκαν στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, οπότε «ούτε γάτα ούτε ζημιά».

-ΑΝ όμως είναι ακόμα νωρίς να δεχτείτε ότι ΟΛΟ ΑΥΤΟ είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και «πρέπει» να συνεχίσετε για λίγο ακόμα (για λίγο, γιατί το ντόμινο των διώξεων ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ) με την παραδοχή περί πραγματικής πανδημίας, ΤΟΤΕ η αποδοχή της παρούσας και η παραγγελία για IN REM (γιατί ΑΡΚΕΤΑ πια με τις καθυστερήσεις) ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ και ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ της υπό κρίση δικογραφίας συνιστά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Να γίνει δεκτή η παρούσα κατ’ άρθρο 52 Κ.Π.Δ. προσφυγή μου κατά της υπ’ αριθμ. 2782/2023 απορριπτικής διάταξης επί της υπ’ αριθμ. Ε20-4707 εγκλήσεώς μου.

Να παραγγείλετε την in rem άσκηση ποινικής δίωξης κατά των υπαιτίων των κατά τα άνω κακουργηματικών πράξεων που διαπράχθηκαν την 07/10/2020 στον ευρύτερο χώρο του Εφετείου Αθηνών και την παραπομπή της δικογραφίας στην τακτική ανάκριση.

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2020
Ο Προσφεύγων Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών”…

Υ.Γ. Θα έχουμε συνέχεια με την προσφυγή αυτή, ΚΑΙ εδώ (και στα άλλα μέσα) ΚΑΙ με LIVE…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: