ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ “ΠΕΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ” ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ LIVE ΤΟΥ …ΜΑΪΟΥ (καλά, την καλοκαιρινή μπλούζα που φοράω δεν την πρόσεξες ρε Μιχαλάκη;) ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ …ΤΩΡΑ” ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ “ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ” Ο ΚΛΟΟΥΝ….

Κοινοποίηση:
Screenshot_64

Ξεφύτρωσε και ο Μιχαλάκης ο Ιγνατίου από τις Αμερικές και είπε να με πιάσει στο στόμα του κι αυτός. Και γράφει τη μία βλακεία μετά την άλλη.

Κάπου βρήκε, κάποιος του ‘στειλε, ποιος ξέρει, είναι άλλωστε και σπουδαίος δημοσιογράφος, δεν αποκαλύπτει τις …πηγές του, ένα live που είχα κάνει στο facebook στις 14 Μαΐου και έχω ανεβάσει και στο κανάλι και ανακάλυψε σε αυτό …πεσμένο ηθικό το οποίο μάλιστα το μετέφερε χρονικά στο …σήμερα !

Απίστευτος !

Καλά, ρε Μιχαλάκη, την καλοκαιρινή μπλούζα δεν την είδες; Τι την πέρασες; Για …μπουφάν;

Και πού το βρήκε το πεσμένο ηθικό; Μα στην ορθή παρέμβαση της Μαριάννας σε κάποια σχόλια χρηστών που παρακολουθούσαν το live. Ό,τι να ‘ναι.

Το απογείωσε κι άλλο όμως ο Μιχαλάκης. Το εκτόξευσε.

Δημοσιογραφικός θρίαμβος, Μιχαλάκη ! Για Πούλιτζερ είσαι !

“Συμβαίνει ΤΩΡΑ” αυτό που έχω δημοσιοποιήσει εδώ και …τέσσερις μέρες !

Μετά από μία τέτοια δημοσιογραφική επιτυχία, δικό σου δικαιωματικά το βραβείο !

Τέλος !

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο κ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,ΔΕΝ ΥΠ-ΑΙΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟ-ΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ-GLOBALIST”!!! EINAI XAΡAKTHΡIΣTIKH Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΣΤΑΣΗ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ…

  2. Καί μόνον ἀπό τήν ταμπέλλαν «ἀντιεμβολιαστής», πού βάζει εἰς τόν τίτλον τοῦ ἄρθρου του, ἀντιλαμβάνεται κανείς ὅτι πρόκειται γιά ἄνθρωπον τοῦ συστήματος. Κρῖμα, κ. Ἰγνατίου, διότι μέχρι αὐτῆς τῆς στιγμῆς σέ θεωροῦσα σοβαρόν δημοσιογράφον, ἀλλ’ ἠπατήθην.

Comments are closed.