ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

Κοινοποίηση:
Screenshot_7

Πριν από λίγη ώρα ήταν η σειρά του Δημήτρη Ποντίκα Dimitrios Pontikas να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα. Υπέβαλε δια του Προανακριτικού Τμήματος Αγρινίου ένα πραγματικά εντυπωσιακό κείμενο. Παρουσιάζει απίστευτα απλουστευμένο όλο το έγκλημα.

Εγώ το μόνο που είχα να κάνω ήταν να βάλω τις ποινικές πινελιές για να μετατρέψω το επιστημονικό κείμενο σε “όπλο” στα χέρια του εισαγγελέα, όπως είχα κάνει και με το αντίστοιχο υπόμνημα των οκτώ επιστημόνων που προηγήθηκαν στο Γ΄ Προανακριτικό Τμήμα Θεσσαλονίκης.

Η εισαγωγή του Νίκου…

-“Αναφέρομαι κατ’ αρχάς στην από 05/08/2021 επιστημονική αναφορά που επιδόθηκε σε όλες τις αρμόδιες δημόσιες αρχές δια του πληρεξουσίου δικηγόρου των επιστημόνων – συντακτών της αναφοράς αυτής, μεταξύ των οποίων ήμουν και εγώ. Με το κείμενο αυτό είχαν ενημερωθεί και προειδοποιηθεί από τότε οι αρχές στην Ελλάδα για τους τεράστιους κινδύνους της μαζικής χρήσης των εμβολίων έναντι της Covid-19 στον πληθυσμό, αλλά ούτε ποτέ απάντησαν, καίτοι προσκλήθηκαν προς τούτου, ούτε έκαναν πίσω στην εφαρμογή του σχεδίου, φτάνοντας έως και του σημείου της επιβολής υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε εργασιακές και πληθυσμιακές ομάδες του πληθυσμού. Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι.

Περαιτέρω αναφέρομαι και στο περιεχόμενο του από 29/02/2024 υπομνήματος που υποβλήθηκε από τους επιστήμονες που κατέθεσαν στο Γ΄ Προανακριτικό Τμήμα Θεσσαλονίκης, το οποίο έχω αναγνώσει και συμφωνώ απόλυτα.”

Ο επίλογος του Δημήτρη…

-“Εν κατακλείδι, όσο το ανθρώπινο γονιδίωμα, το DNA όλων μας, θα περιέχει κομματάκια ιών (επιστημονικά αναφέρονται ως ιικές αλληλουχίες), κυρίως από αρχαίες ρετροϊικές λοιμώξεις που επανενεργοποιούνται σε ένα πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα και παράγουν τα 2 απαραίτητα ένζυμα, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΤΕΓΚΡΑΣΗ που μετατρέπουν την mRNA πληροφορία σε DNA, όλα τα σκευάσματα της τεχνολογίας αυτής είναι καταδικασμένα να προκαλούν ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Τόσο απλά και τόσο κυνικά.”

 

Screenshot_5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response