ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΟΙΝΙΚΗ, ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΣΤΙΚΗ

Κοινοποίηση:
457247006_489702007288391_8025994870999213224_n

Την ώρα που οι εισαγγελείς επιστρέφουν ο ένας μετά τον άλλον στα γραφεία τους και, μεταξύ όλων των άλλων, η αντίστροφη μέτρηση για την ΠΡΩΤΗ έχει αρχίσει.

Την ώρα που και οι ιατροδικαστές μου επιστρέφουν και πιάνουν δουλειά για να συντάξουν νέες εκθέσεις – κολάφους για τα νοσοκομεία, με τη βοήθεια του κόσμου να παραμένει η εκ των ουκ άνευ αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει αυτό εφικτό, όπως και σε όλα τα άλλα πεδία της μάχης.

Την ίδια ώρα, πάντα μεταξύ όλων των άλλων, προχωράνε οι νομικές διαδικασίες για την τιμωρία όλων αυτών που ανέλαβαν να εκτελέσουν συμβόλαια εξόντωσής μου ΚΑΙ στο αστικό πεδίο των αποζημιώσεων.

Μία μικρή ιδέα την έχετε πάρει ήδη και παρατήρησα στα σχόλια ότι πολλοί από εσάς έχετε πάθει σοκ διαβάζοντας για πρώτη φορά συγκεντρωμένες τις τρομακτικές ύβρεις, συκοφαντίες και απειλές που έχω δεχθεί αυτά τα χρόνια στην οργανωμένη κατά την έννοια του άρθρου 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ. επιχείρηση ηθικής, κοινωνικής, επαγγελματικής και οικονομικής εξόντωσής μου, ακόμα και της φυσικής. Μία επιχείρηση που δεν άφησε απέξω ούτε και τον ίδιο τον ανήλικο τότε γιο μου, ο οποίος εκτός από γιος του δολοφόνου που ήταν από τα μεγάλα συστημικά Μ.Μ.Ε. για μεγάλο χρονικό διάστημα, χαρακτηρίστηκε έως και “ναζίδι” από τα παρακρατικά σκουπίδια. Από το στόχαστρο των σκουπιδιών αυτών δεν ξέφυγε άλλωστε ούτε ακόμα και αυτή η νεκρή μητέρα μου.

Στο παρακάτω κείμενο θα διαβάσετε τα αίσχη ενός ακόμα επίλεκτου μέλους της γνωστής ομάδας, ο οποίος, όπως όλοι αυτοί, από κάπου αντλούσε την σιγουριά ότι μπορούσε να στοχοποιεί χωρίς όρια έναν άνθρωπο ατιμώρητα (και κόμπαζαν μάλιστα για αυτή την σιγουριά), εναντίον του οποίου μέλους όμως έχουν πια ήδη ασκηθεί δύο ποινικές διώξεις και έχει παραπεμφθεί αντιστοίχως σε δύο δίκες για συκοφαντική δυσφήμηση μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και απειλή κατ’ εξακολούθηση.

*Είναι τρομακτικό να διαπιστώνεις στα κατηγορητήρια κατά των ΑΠΕΝΑΝΤΙ κοινά στοιχεία με αυτά των ποινικών κατηγορητηρίων, ήδη συνταχθέντων και αυτών που θα συνταχθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, κατά των ΕΔΩ.

Πραγματικά τρομακτικό.

“…και ειδικότερα ότι η νομική μάχη που δίνει δεν είναι ειλικρινής ούτε ανιδιοτελής, αλλά γίνεται για να κερδίζει χρήματα από ευκολόπιστους συμπολίτες μας και εκμεταλλεύεται την κατάσταση για επαγγελματικούς λόγους, ότι χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης, ότι έχει οδηγήσει από κοινού με την σύζυγό του δεκάδες ανθρώπους στον θάνατο άμεσα και χιλιάδες έμμεσα, ότι έχει σκοτώσει κόσμο, ότι ευθύνεται για δεκάδες θανάτους οπαδών του και θα σκοτώσει και άλλους, ότι σκοτώνει ανθρώπους με τις συμβουλές του, ότι θα πληρώσει για τις δολοφονικές πράξεις του από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ότι πάσχει από μεγαλομανία, ότι βγάζει χρήματα από τη δυστυχία, ότι είναι υποκριτής στη θέση του εναντίον των εμβολίων και στην πραγματικότητα έχει ο ίδιος εμβολιαστεί, ότι είναι χασοδίκης, συκοφάντης, κυνηγός ασθενοφόρων, κατά συρροή δολοφόνος, δειλό ανθρωπάκι, άνθρωπος εντός εισαγωγικών, απατεώνας, καθίκι, ότι είναι ακροδεξιό κάθαρμα που δεν έχει ψυχή, ότι δεν έχει ψυχή να παραδώσει, ότι του αρμόζει το απαξιωτικό «ουστ», ότι είναι εκβιαστής, ότι γράφει νομικές μπούρδες, ότι είναι γελοίος, ακροδεξιός ψεκασμένος παιδεραστής, δειλός που δεν έχει αρ@@δια, ότι κακώς κυκλοφορεί ελεύθερος αφού είναι δολοφόνος, ότι είναι σχιζοφρενής, άθλιος, ότι θα γίνει ρεζίλι, ότι είναι για φτύσιμο, ότι θα έχει πόλεμο από εμένα και θα γίνει της εκδιδόμενης το κάγκελο, ότι θα του γα@@σω τα πρέκια του καθικιού, ότι δεν θα γλιτώσει από εμένα και θα του γίνω εφιάλτης…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: