ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 31η ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥΛΗ ΠΡΑΞΕΙΣ – ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗ – ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Κοινοποίηση:
Screenshot_59

Για ένα πράγμα είμαι απολύτως βέβαιος. Ότι αυτοί που πραγματικά πνέουν μένεα κατά του Νούλη (γιατί σε μένα χάρη έκανε…) είναι οι γιατροί στον Ευαγγελισμό.

Τα αιτήματα στις έγγραφες εξηγήσεις αποκαλύπτουν το λόγο. Είχαν πιστέψει ότι ξεμπέρδεψαν με την υπόθεση της Αντιγόνης Πανταζή αφού εμένα με “απήλλαξαν” πλήρως. Όχι όπως είπαμε γιατί ξαφνικά με “αγάπησαν” αλλά για τη δική τους προστασία. Έστω και μία υπόνοια να άφηναν για καθυστέρηση στη διασωλήνωση η οποία μάλιστα να συνδεόταν αιτιωδώς με τον θάνατο, θα καταδίκαζαν το νοσοκομείο και τους ίδιους.

Και ήρθε ο Νούλης και τα τίναξε όλα στον αέρα. Αντί να αρχειοθετήσει τη δικογραφία υπάκουσε στην εντολή που έλαβε από το κράτος και το παρακράτος και στράφηκε εναντίον μου. Έτσι μου έδωσε τη χρυσή ευκαιρία να αποδείξω σε όλη τη χώρα την απόλυτη στοχοποίησή μου και ότι είμαι ο τρόμος τους, ποιοι είναι οι διώκτες μου που έχω τρομοκρατήσει και πόσο γυμνοί είναι απέναντί μου. Την ίδια ώρα όμως μου έδωσε πρόσβαση και στο υλικό της προκαταρκτικής, τις ιατρικές βεβαιώσεις και τις καταθέσεις των γιατρών.

Και ιδού τι κατάφερε και ποια τα αποτελέσματα του απονενοημένου διαβήματος που έκανε για λογαριασμό ολόκληρης της ομάδας των επίορκων της Ευελπίδων…

**************************

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Ι. Την άμεση αρχειοθέτηση της δικογραφίας ως προς το πρόσωπό μου.

ΙΙ. Τη συνέχιση της διενεργουμένης προκαταρκτικής εξέτασης προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των συνθηκών νοσηλείας, διασωλήνωσης και θανάτου της Αντιγόνης Πανταζή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ειδικότερα, δέον όπως διερευνηθούν τα κάτωθι:

-Αν στοιχειοθετεί ποινικώς κολάσιμη πράξη η αποδεδειγμένη από την κατάθεση του ιατρού Βασιλείου Βλαχάκου ψυχολογική πίεση που άσκησε στην ασθενή Αντιγόνη Πανταζή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της έως και τη διασωλήνωσή της και τη μεταφορά της στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου, δεδομένου ότι σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος κατέθεσε την 1.10.2021 στην 31η Πταισματοδίκη Αθηνών η εν λόγω ασθενής δεν είχε «απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης» καθ’ όλο το κρίσιμο αυτό χρονικό διάστημα. Ενώ μάλιστα ο κ. Βλαχάκος καταθέτει ότι η συζήτηση που έκανε με την ασθενή για τη διασωλήνωσή της στηριζόταν αποκλειστικά και μόνο στο «ενδεχόμενο» που κατά την εκτίμησή του υπήρχε επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της, η ίδια η ασθενής στο γραπτό κατά τα άνω μήνυμα που μου έστειλε στις 3:28 π.μ. την 21.8.2021 δεν αναφέρει ότι ο κ. Βλαχάκος της μιλούσε μόνο για «ενδεχόμενα» αλλά ότι «ήθελε να τη διασωληνώσει με το ζόρι» εκείνη την ώρα. Μάλιστα, ο σύζυγός της μου έχει αναφέρει ότι η πίεση για άμεση διασωλήνωση και όχι ως «ενδεχόμενο» ασκείτο σε καθημερινή βάση τις βραδινές ώρες και δεν ήταν η πρώτη φορά την 21.8.2021 που συνέβη. Δέον επομένως όπως κληθεί ο κ. Αλέξανδρος Μιρμίρογλου να καταθέσει επί αυτού. Όπως διαπιστώνω, αν και στην εντολή του Γεωργίου Νούλη ζητείται η κλήση προς παροχή εξηγήσεων και του κ. Μιρμίρογλου, αυτός δεν έχει λάβει μέχρι και σήμερα τέτοια κλήση. Να κληθεί σε κάθε περίπτωση ως μάρτυρας να καταθέσει επί της καθημερινής ως άνω πίεσης που ασκείτο στη σύζυγό του, ενώ επιβεβλημένη καθίσταται και η κατάθεση των δύο αδελφών της.

-Πότε τελικά η ασθενής Αντιγόνη Πανταζή είχε «απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης». Σύμφωνα με τις καταθέσεις των δύο ιατρών και τις ιατρικές βεβαιώσεις του νοσοκομείου, η ασθενής είχε την «απόλυτη» αυτή «ένδειξη» κάποια στιγμή το πρωί της 22.8.2021. Ποια ακριβώς ώρα; Περαιτέρω και ανεξαρτήτως της έγγραφης συναίνεσης του αδελφού της ασθενούς για τη διασωλήνωσή της και των μηνυμάτων που αντήλλαξα με αυτή και από τα οποία προκύπτει ότι εγώ την είχα ήδη πείσει να δεχθεί τη διασωλήνωσή της αλλά εκείνη μάταια περίμενε κάποιον από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για να τον ενημερώσει σχετικά, ο εισαγγελέας υπηρεσίας είχε ήδη δώσει προφορική εντολή/άδεια για τη διασωλήνωση της ασθενούς από το μεσημέρι στις 12:00 όταν και σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Βλαχάκου είχε σε κάθε περίπτωση «απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης», πλην όμως όπως προκύπτει από τις σχετικές βεβαιώσεις του νοσοκομείου η διασωλήνωση αυτή έγινε τελικά οκτώ ώρες αργότερα, στις 8:00 το βράδυ. Δέον λοιπόν όπως διερευνηθεί ο ακριβής χρόνος που είχε τελικά «απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης» η Αντιγόνη Πανταζή, καθώς από τα ανωτέρω δεδομένα προκύπτει καθυστέρηση οκτώ ωρών στην αναγκαία για τη σωτηρία της, κατά τον κ. Βλαχάκο, διασωλήνωσή της.

-Αν η καθυστέρηση αυτή των οκτώ ωρών, εφόσον επιβεβαιωθεί, συνδέεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο αιτιωδώς με τον θάνατό της την 1.9.2021.

-Αν κατά τον χρόνο διασωλήνωσης της Αντιγόνης Πανταζή είχε πράγματι έστω τότε «απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης». Προς τον σκοπό της αναζήτησης της αλήθειας πρέπει να ζητηθεί ο πλήρης ιατρικός φάκελος της ασθενούς από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και να διαταχθεί πραγματογνωμοσύνη για την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών εν γένει της νοσηλείας στην απλή κλινική, της διασωλήνωσης, της νοσηλείας στη Μ.Ε.Θ. και του θανάτου εν τέλει της Αντιγόνης Πανταζή.

Τα στοιχεία που πρέπει να ζητηθούν από το νοσοκομείο είναι τα κάτωθι, ειδικότερα δε και σε κάθε περίπτωση πρέπει να ζητηθούν οι ενδείξεις της ασθενούς κατά το χρόνο της διασωλήνωσής της:

Α. ΓΕΝΙΚΑ

*Εισιτήριο.

*Εξιτήριο.

*Λογοδοσία νοσηλευτών.

*Λογοδοσία ιατρών.

*Φύλλο νοσηλείας.

*Καρτέλα φαρμάκων.

*Καρτέλα ζωτικών.

*Απεικονιστικές εξετάσεις: Εικόνα και πορίσματα.

*Εξετάσεις αίματος.

*Εξετάσεις αερίων αίματος.

*Βιοχημικές εξετάσεις.

*Εξετάσεις πυρών.

*Αντιβιογράμματα και καλλιέργειες: Ούρα, βρογχικές εκκρίσεις, αίματος ή οποιοδήποτε άλλο υλικό.

*Ενημερωτικά σημειώματα.

*Σημειώματα άλλων ιατρών εκτός κλινικής νοσηλείας: Συμβουλευτικά έγγραφα.

*Τεστ ανίχνευσης SARS-CoV-2.

B.1. TΕΣΤ ΓΕΝΙΚΑ

*Αποτελέσματα

Β.2. ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ

*Δείγματα των μοριακών τεστ.

*Στοιχεία των κατασκευαστών των τεστ που χρησιμοποιήθηκαν.

*Εσώκλειστες οδηγίες των τεστ.

*Απεικόνιση της καμπύλης βαθμονόμησης.

*Σημεία βαθμονόμησης.

*Αντίγραφο του πρωτοκόλλου για το σετάρισμα της μεθόδου του κατασκευαστή.

*Αντίγραφο του πρωτοκόλλου βαθμονόμησης με το κιτ που χρησιμοποιήθηκε.

*Αντίγραφο της καμπύλης βαθμονόμησης που εξήχθη κατά τη διενέργεια της βαθμονόμησης.

*Αντίγραφο της καμπύλης που αποτυπώθηκε κατά την επεξεργασία του δείγματος.

-Τέλος, δέον όπως ερευνηθεί αν ήταν σύννομη η προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας για τη διενέργεια οποιασδήποτε ιατρικής πράξης έκριναν σκόπιμη οι ιατροί του νοσοκομείου στην ασθενή Αντιγόνη Πανταζή «ανεξαρτήτως της βούλησής της».

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: