ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΟΧΟΙ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_3

Οι ίδιοι που είναι ένοχοι για το έγκλημα των Τεμπών, οι ίδιοι που είναι ένοχοι για το κάψιμο της Ελλάδας, οι ίδιοι που είναι ένοχοι για το πνίξιμο της Ελλάδας, είναι οι ίδιοι που είναι ένοχοι για τις δολοφονίες στα νοσοκομεία.

ΔΕΝ ήταν η κακιά στιγμή, ΔΕΝ ήταν η “κλιματική αλλαγή”, ΔΕΝ ήταν ο “άγνωστος” ιός.

Ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

ΟΥΔΕΙΣ εκ των θεραπόντων αντιμετώπισε την απίστευτη αύξηση των χρόνων του αίματος στις 29/03, με Χρόνο Μερικής Θρομβοπλαστίνης (aPTT), Φ.Τ.<36 sec: 120 και INR:5,69.

-Ο μέσος συνετός ιατρός ΟΦΕΙΛΕ να διενεργήσει απεικονιστικές εξετάσεις άμεσα, ώστε να αποκλείσει την πνευμονική εμβολή, σε ασθενή λίαν υψηλού κινδύνου για αυτή.

-Στην κατάληξη αυτή συνέδραμε αποφασιστικά η πνευμονική εμβολή που υπέστη και την οποία ΔΕΝ αντιμετώπισαν οι θεράποντες ιατροί, με αποτέλεσμα να επέλθει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το μοιραίο.

-Σαφώς προκύπτει βαρύτατη ευθύνη για τους θεράποντες ιατρούς, ο βαθμός δε της βαρύτατης υπαιτιότητάς τους θα κριθεί από την ποινική Δικαιοσύνη, αλλά προκύπτουν επίσης και εν γένει πρωτοφανείς παραλείψεις του προσωπικού της κλινικής στα αυτονόητα καθήκοντα τους, με το να αγνοούν κόντρα σε κάθε έννοια όχι μόνο της ιατρικής επιστήμης αλλά και της κοινής λογικής, όχι μόνο τα συμπτώματα του ασθενούς, αλλά ακόμα και τις εκκλήσεις του για βοήθεια.

Έρχεται τσουνάμι ιατροδικαστικών εκθέσεων.

Και πίσω από το τσουνάμι αυτό δεν κρύβεται καμία κλιματική αλλαγή.

Πίσω από το τσουνάμι αυτό κρύβεται η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για τη φριχτότερη και πιο αδίστακτη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που έδρασε ποτέ στα χώματα της πατρίδας μας.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: