ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ – ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 4ης ΜΑΪΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Κοινοποίηση:
Screenshot_36

-Το έγγραφο με το οποίο ζητώ την παραίτηση της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου. Για τη μετατροπή της περιφέρειάς της σε ένα απέραντο πεδίο διώξεων για το 191 Ποινικού Κώδικα προ της τροποποίησής του. Η ίδια αυτή η τροποποίηση, δύο πράξεις αρχειοθέτησης και μία δικαστική απόφαση, είναι πλέον αρκετά για να απομακρύνουν την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών από τη θέση της μία ώρα αρχύτερα.

-Η αίτηση εξαίρεσης του εισαγγελέα που έχει χρεωθεί τη δικογραφία της μήνυσης του αιώνα. Δεν μπορεί να την χειριστεί ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

Για τον εισαγγελέα που χρεώθηκε την …αναστηθείσα δικογραφία κατά Μπακογιάννη-Καραμαλάκη, το σκέφτομαι ακόμα.

Εισαγγελείς που είναι υπεύθυνοι για παράνονες πολύμηνες καθυστερήσεις σε νεκροψίες-νεκροτομές, και στους οποίους έχω -απολύτως δικαιολογημένα- επιτεθεί δημόσια με σφοδρότητα, δεν μπορούν να χειριστούν προσωπικές μου δικογραφίες. Ζήτημα επομένως τίθεται και στη δικογραφία του Ευαγγελισμού.

Δεν φταίω εγώ αν η ομάδα της κυρίας Παπαγεωργακοπούλου είναι τόσο μικρή…

-Η συμπληρωματική αναφορά κατά Θόδωρου Βασιλακόπουλου για τα εμβόλια και τις μεταλλάξεις.

-Η αναφορά κατά Μίνας Γγκάγκα και Γκίκα Μαγιορκίνη για τα περιστατικά ηπατίτιδας. Όπως και με Τζανάκη-Βασιλακόπουλο για την 4η δόση, έτσι και με αυτούς, ένας από τους δύο διέδωσε ψευδείς ειδήσεις. Ας διαλέξουν ποιος.

-Η αναφορά κατά Σωτήρη Τσιόδρα και Γκίκα Μαγιορκίνη για την ανοσία της αγέλης.

Για όλους αυτούς, όπως και για όλα τα άλλα τα προηγούμενα, να έχω να πω στους εφέτες ότι πριν τους ζητήσω να τους καλέσον στο δικαστήριο, τους ρώτησα.

Αλλά κανένας ποτέ δεν απάντησε.

-Η αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, δια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, για την ανάρτηση της Εύης Κιαγιά για τον βιασμό ανηλίκου και τους χρηματισμούς.

-Η εξώδικη πρόσκληση-δήλωση προς Focus FM και Στέφανο Δαμιανίδη. Ήρθε η ώρα να δώσουν εξηγήσεις. Αν δεν τις δώσουν σε μένα, θα τις δώσουν αρμοδίως.

-Το αίτημα στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων να μου επιτραπεί να παρασταθώ στη δίκη και μετά από δεύτερη διακοπή.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: