ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ !!! ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ !!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ;;; ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ !! ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ;;

Κοινοποίηση:
Screenshot_395

Μου έστειλε η Αγνή τη συνομιλία της με τον αδελφό της. Ο άνθρωπος δεν έπαιρνε ποτέ αγωγή που να τον έκανε να μιλάει έτσι.

Ποτέ.

Μιλούσε σαν μαστουρωμένος. Ενώ το μεσημέρι ήταν σε άριστη κατάσταση, διαυγέστατος, ευχαρίστησε την αδελφή του για το φαγητό.

Και τώρα το βράδυ άλλαξαν όλα. Ένας Αντώνης σε πλήρη σύγχυση.

Κάνω τη δημοσίευση τώρα γιατί οι νύχτες στα νοσοκομεία αυτά είναι περίεργες. Θυμίζω ότι ήταν 2 τα ξημερώματα που κάλεσαν από τον Άγιο Ανδρέα την Αγνή για να της πουν ότι το μοριακό ήταν θετικό.

https://nikosantoniadis.tv/2022/02/01/%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%89%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%cf%87%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%83-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%83/

Από την αντίδραση του νοσοκομείου αύριο το πρωί θα εξαρτηθούν οι επόμενες κινήσεις μας.

Αν ο Αντώνης δεν λάβει εξιτήριο ενώ θέλει να υπογράψει και να επιστρέψει στην αδελφή του, θα προχωρήσω σε κινήσεις προς το νοσοκομείο και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Άλλη μία νύχτα για μένα σαν τόσες άλλες σε αυτή την τρομακτική πάλη…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: