ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ! EΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ !! ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ !! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ !! Μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ συκοφάντη, και άθλιο μάλιστα, μέχρι να αποδείξεις το αντίθετο, ε; Έλα λοιπόν !! 29 Ιουνίου 2023, Εφετείο Αθηνών, οδός Λουκάρεως αριθμός 14, 2ος όροφος, Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών !! …τικ τοκ, Πατούλη, το “πανιατρικό ζήτημα Νίκος Αντωνιάδης” σε περιμένει !! ΚΑΙ εσένα ΚΑΙ τα φιλαράκια σου τις γιατράρες, Κεχρή, Τσούκαλο και Πατσουράκο !! Και ένας πρόεδρος εφετών, δύο εφέτες και ένας εισαγγελέας εφετών !! Και ΟΛΗ η Ελλάδα !! Αλλιώς, ξέρεις από που θα ψωνίζεις ρούχα πλέον…

Κοινοποίηση:
Screenshot_85

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Διονύσου Αττικής.

ΠΡΟΣ

Γεώργιο Πατούλη, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κάτοικο Αθηνών

**********************************

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, την 07/06/2023 άρχισε στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών η σε βάρος μου δίκη για παράβαση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Αυτό είναι το κατηγορητήριο με τις «ψευδείς ειδήσεις»:

 

Δυστυχώς για όλους εσάς που με στοχοποιήσατε από τις αρχές της νομικής μάχης μου κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους, για σας βεβαίως η φοβερή και τρομερή πανδημία της τρομακτικής νόσου Covid-19 του θανατηφόρου ιού SARS-CoV-2 για την προστασία από την οποία προπαγανδίσατε και εσείς ως απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά τα εμβόλια που κατασκευάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, καίτοι όλοι εσείς και οι ιατροί της «πρώτης γραμμής» κάνατε λόγο κατά το χρόνο της κατασκευής τους για αόρατο εχθρό και άγνωστο ιό, ο δε Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος είχε ζητήσει ασυλία για τους ιατρούς εκ του λόγου αυτού, η ομάδα των εισαγγελέων και των δικαστών που έστησε την εναντίον μου ποινική διαδικασία και με παρέπεμψε σε δίκη κατ’ εντολή της εγκληματικής οργάνωσης που μήνυσα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021, έστειλε παντελώς γυμνή τη δικογραφία στο Εφετείο, με ούτε μισό αποδεικτικό στοιχείο για το ψευδές των «ειδήσεων» και ούτε ένα μάρτυρα, πλην του άσχετου με την κατηγορία αστυνομικού της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος παρέλαβε το ανώνυμο παρακρατικό εναντίον μου ηλεκτρονικό μήνυμα και το προώθησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Η «αντίκρουση» των «ειδήσεων», στο μεν κατηγορητήριο που διαβάζετε είναι ότι αυτές αντίκεινται πλήρως στις διεθνείς παραδοχές της ιατρικής επιστήμης, ενώ και εσείς καταλαβαίνετε ότι οι «ειδήσεις» του κατηγορητηρίου συνιστούν γεγονότα και όχι θεωρίες, στο δε βούλευμα με το οποίο απορρίφθηκε η προσφυγή μου κατά του κλητηρίου θεσπίσματος, ότι ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. έδωσε άδεια για τα εμβόλια και ότι όλοι οι ιατροί ανεξαιρέτως κάνουν το καθήκον τους με αυταπάρνηση, ωσάν εγώ να ισχυρίστηκα και να συμπεριλαμβάνονται αυτοί οι ισχυρισμοί στο κατηγορητήριο, ότι ο Π.Ο.Υ. δεν κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. δεν έδωσε άδεια για τα εμβόλια και ότι όλοι οι ιατροί ανεξαιρέτως δεν κάνουν το καθήκον τους και είναι άπαντες δολοφόνοι.

 

Ενόψει λοιπόν της αδυναμίας του δικαστηρίου να στηριχθεί σε έστω ένα αποδεικτικό στοιχείο ή έστω μία μαρτυρία για να με καταδικάσει και να απαλλάξει τη χώρα από έναν τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, σας καλώ στο όνομα της προστασίας της χώρας, της δημόσιας υγείας, της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και του κύρους των ιατρών, να προσέλθετε την 29/06/2023, ημέρα που έχει ορίσει το Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για τη συνέχιση της δίκης, προκειμένου να καταθέσετε εναντίον μου και να αποδείξετε το ψευδές των «ειδήσεων» του κατηγορητηρίου. Σας θυμίζω ότι στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών την 01/04/2021, είχατε επί λέξει αναφέρει για μένα τα κάτωθι:

 

 

 

Φυσικά, δεν ήσασταν μόνο εσείς που εμφανιστήκατε πεπεισμένος ότι διασπείρω ψευδείς ειδήσεις (για να εντάξουμε τα όσα είπατε στο πνεύμα του σε βάρος μου ως άνω κατηγορητηρίου), αλλά και ο συνάδελφός σας τον οποίο ευχαριστείτε, Ιωάννης Κεχρής, ο έτερος συνάδελφός σας Ευστάθιος Τσούκαλος, και ο επίσης συνάδελφός σας Φώτιος Πατσουράκος:

 

 

 

Αντίστοιχες εξώδικες προσκλήσεις θα λάβουν και οι ως άνω συνάδελφοί σας, ενώ σχετικά αιτήματα θα υποβάλω και στο δικαστήριο την 29η Ιουνίου.

 

Κύριε Πατούλη,

Δυστυχώς για σας στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, δεν ανταποκρίθηκε καμία δημόσια αρχή από αυτές στις οποίες απευθυνθήκατε για να αντιμετωπίσατε όλοι μαζί το «πανιατρικό ζήτημα Νίκος Αντωνιάδης»:

 

[pdf-embedder url=”https://nikosantoniadis.tv/wp-content/uploads/2023/06/ΕΓΓΡΑΦΟ-Ι.Σ.Α.-ΠΡΟΣ-ΕΟΔΥ-ΜΕ-ΑΡ.-ΠΡΩΤ.-20472-12.4.2021.pdf” title=”ΕΓΓΡΑΦΟ Ι.Σ.Α. ΠΡΟΣ ΕΟΔΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 20472-12.4.2021″]

[pdf-embedder url=”https://nikosantoniadis.tv/wp-content/uploads/2023/06/ΕΓΓΡΑΦΟ-Ι.Σ.Α.-ΠΡΟΣ-ΟΕΝΓΕ-ΕΜ-ΑΡ.-ΠΡΩΤ.-20475-12.4.2021.pdf” title=”ΕΓΓΡΑΦΟ Ι.Σ.Α. ΠΡΟΣ ΟΕΝΓΕ ΕΜ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 20475-12.4.2021″]

 

[pdf-embedder url=”https://nikosantoniadis.tv/wp-content/uploads/2023/06/ΕΓΓΡΑΦΟ-Ι.Σ.Α.-ΠΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟ-ΕΙΝΑΠ-ΜΕ-ΑΡ.-ΠΡΩΤ.-20473-12.4.2021.pdf” title=”ΕΓΓΡΑΦΟ Ι.Σ.Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΝΑΠ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 20473-12.4.2021″]

 

[pdf-embedder url=”https://nikosantoniadis.tv/wp-content/uploads/2023/06/ΕΓΓΡΑΦΟ-Ι.Σ.Α.-ΠΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟ-ΠΙΣ-ΜΕ-ΑΡ.-ΠΡΩΤ.-20474-12.4.2021.pdf” title=”ΕΓΓΡΑΦΟ Ι.Σ.Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΙΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 20474-12.4.2021″]

 

Τελικά, ο «εισαγγελέας» στον οποίο ζητήσατε τότε να με καταγγείλετε όλοι μαζί, απελπισμένος πια από την ατολμία όλων υμών, κατέφυγε σε ένα ανώνυμο παρακρατικό ηλεκτρονικό μήνυμα τα ξημερώματα της 16ης Νοεμβρίου 2021 για να συλληφθώ, να διωχθώ, να παραπεμφθώ σε δίκη και να δικαστώ για όλες αυτές τις «ειδήσεις» που ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ παρουσιαστήκατε απολύτως βέβαιος ότι μπορείτε να αποδείξετε το ΨΕΥΔΟΣ τους.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, κύριε Πατούλη!

Σε σας μπορεί να βασιστεί το δικαστήριο στις 29 Ιουνίου για να με καταδικάσει, αφού προφανώς μπορείτε να αποδείξετε ΟΤΙ:

-Είναι ψευδές ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.

-Είναι ψευδές ότι έγιναν ιατρικώς αδικαιολόγητες διασωληνώσεις.

-Είναι ψευδές ότι τα εμβόλια έναντι της Covid-19 προκαλούν βλάβες στην υγεία και θανάτους.

-Είναι ψευδές ότι σε μία ακτινογραφία δεν μπορείτε να διακρίνετε εάν μία λοίμωξη είναι μικροβιακή ή ιογενής.

-Είναι ψευδές ότι μεταφέρθηκαν ασθενείς στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και από τα Τ.Ε.Π. και μετά αφαιρέθηκε από το ιστορικό των ασθενών αυτών ο εμβολιασμός τους έναντι της Covid-19.

 

-Είναι ψευδές ότι καθυστέρησαν σκόπιμα τη διασωλήνωση ασθενών για να αποδώσουν σε εμένα το θάνατό τους. Άλλωστε, εσείς εκεί στο διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυριστήκατε ότι εγώ …μπούκαρα στη Μ.Ε.Θ. Covid-19 του νοσοκομείου ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και πήρα την …διασωληνωμένη ασθενή Μαρία Ζαφείρη και έφυγα. Άλλο εάν αυτά που καταγράφηκαν στα πρακτικά της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. υπό την προεδρία σας την 1η Απριλίου 2021 κινούνται στη σφαίρα της νοσηρής φαντασίας αυτών που επινόησαν το απίστευτο αυτό σκηνικό και στις σχετικές εξώδικες προσκλήσεις μου προς τους Ευστάθιο Τσούκαλο, Φώτιο Πατσουράκο, Ασημίνα Γκάγκα και Αναστασία Κοτανίδου, η «απάντηση» ήταν η εκκωφαντική σιωπή τους. Σημασία έχει ότι είναι πολύτιμη η μαρτυρία σας στο ακροατήριο του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών την 29η Ιουνίου, γιατί δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ότι όλα αυτά που καταγράφηκαν στα πρακτικά της 1ης Απριλίου 2021 ειπώθηκαν για πλάκα, έτσι για να περνάει η ώρα σας.

 

Εκτός και αν ισχυριστείτε ότι λόγω της ημέρας, όλα αυτά ήταν πρωταπριλιάτικα ψέματα…

 

Αποτελεί εν κατακλείδι χρέος σας απέναντι στη χώρα να την προστατεύσετε από έναν δημόσιο κίνδυνο όπως είμαι εγώ, συμβάλλοντας με την κατάθεσή σας στην καταδίκη μου από το Εφετείο Αθηνών.

 

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2023

Ο Εξωδίκως Προσκαλών Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: