Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Μιχάλης Γιαννακός ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τις συνθήκες νοσηλείας στις κλινικές κόβιντ του Πύργου !! Δικαιώνει την οικογένεια Λυμπερόπουλου που ζητά νεκροψία: “Είναι 15 μέρες στον νεκροθάλαμο το 41χρονο παλλικάρι επειδή καθυστερεί η νεκροψία που έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ η οικογένεια να ζητάει !! “Αδειάζει” την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών !! Το Συμβούλιο ακόμα ;;

Κοινοποίηση:
GIANNAKOS_518221398

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Μιχάλης Γιαννακός επισκέφτηκε το νοσοκομείο Πύργου και δικαίωσε την οικογένεια του Νίκου Λυμπερόπουλου που ζήτησε νεκροψία.

Θυμίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι νοσοκομειακοί γιατροί δείχνουν ότι επιχειρούν να κατέβουν από το τρένο. Φυσικά εκείνοι δεν μιλάνε για βασανισμούς και δολοφονίες, οι καταγγελίες τους όμως, στρεφόμενες εναντίον της κυβέρνησης, με δικαιώνουν απόλυτα σε συγκεκριμένες παραμέτρους του πρωτοκόλλου του θανάτου που καταγγέλλω εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

http://www.newsgf.net/2021/04/blog-post_562.html

Εν τω μεταξύ το Συμβούλιο Εφετών Πατρών δεν έχει εκδώσει ακόμα βούλευμα.

Πιστεύω ότι έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν μιλάμε για συνήθη ποινική υπόθεση.

Αλλά για μία υπόθεση στην οποία εκκρεμεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και η σορός βρίσκεται για 17η μέρα στον νεκροθάλαμο του νοσοκομείου.

Μία …ψυχή που είναι να βγει για την Δικαιοσύνη και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ας βγει…

Γυρισμό δεν έχει πια..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ετσι κυριε Αντωνιαδη, ο αγωνας σας εχει αποτελεσματα συνεχως. Εκφραζεται τους ανθρωπους σε οποια μεριδα της κοινωνιας βρισκονται και τους δινεται πατημα. Απειρα Μπραβο σας!!!!!

Comments are closed.