ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΥΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ… (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Screenshot_14

 

Μου το έστειλαν, το άκουσα, θαύμασα τη γυναίκα αυτή από τον Καναδά που μίλησε για τους ανθρώπους αυτούς, γιατρούς και δικηγόρους, που βγήκαν μπροστά στον Καναδά και στις Η.Π.Α. και είτε τους καθάρισαν είτε τους έστειλαν σε κώμα, και εξέφρασε το φόβο της ότι θα κάνουν το ίδιο και σε εμένα.

Και κάπου εκεί, ο συνταγματολόγος αυτός, σε κανονικό παραλήρημα, με τον Τάσο Λυμπερόπουλο να τον ακούσει απαθής, είπε ότι έχω κάνει είκοσι καλά και ογδόντα κακά, και με έβαλε στο ίδιο τσουβάλι με τους συστημικούς δικηγόρους, κάνοντας αναφορά ακόμα και στη μασονία. Μέσα στο παραλήρημα δε αυτό και το μένος που φαίνεται πως έχει για μένα, παρανόησε και τα λεγόμενα της ακροάτριας, όταν εκείνη είπε ότι μπαίνει κάθε πρωί να δει αν έχω κάνει κάτι, και ο συνταγματολόγος νόμιζε ότι εννοούσε ότι δεν κάνω τίποτα, ενώ
η γυναίκα από τον Καναδά είπε ότι μπαίνει κάθε πρωί για να δει αν ζω γιατί “φοβάμαι ότι θα του κάνουν κακό”…

Τον διόρθωσε η γυναίκα και ο Σπύρου κατάπιε τη γλώσσα του. Το ερώτημα είναι γιατί τη γλώσσα του την κατάπιε και ο Τάσος Λυμπερόπουλος. Θλιβερό.

Πολύ θλιβερό…

*Το απόσπασμα από την εκπομπή σε σχόλιο.

Υ.Γ. Το έχουν καταλάβει και στο εξωτερικό ότι η μοναδική χώρα που έχει φτάσει τόσο μακριά η αναζήτηση και απόδειξη της αλήθειας για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ έγκλημα, είναι η Ελλάδα.

ΑΥΤΗ ΕΔΩ η μάχη…

ΕΔΩ το βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. φαντάσου ότι όλοι αυτοί που προπαγάνδιζαν την αποχή δεν σκέφτηκαν ότι μέσα στην νοθεία είναι και το ποσοστό της αποχής, μπορεί να έχει 80% αποχή και να το παρουσιάσουν 40% μοιράζοντας στα κόμματα το ποσοστό

Comments are closed.