ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΠΟΥΡΝΑΡΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ “ΑΤΤΙΚΟΝ” ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ: Η ΕΙΡΗΝΗ ΒΡΑΧΑΛΗ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ “ΘΕΤΙΚΟ” ΜΟΡΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 74 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ – ΕΣΤΑΛΗ ΜΟΛΙΣ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_171

Διαβάστε την αίτηση.

Όταν τη διαβάσετε θα περιμένετε σίγουρα την επόμενη προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών !

Σημειώνω ότι τα ενσωματωμένα στην αίτηση της Ειρήνης έγγραφα είναι ολόκληρα. Εδώ έχουν αφαιρεθεί στοιχεία για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

 

ΠΡΟΣ: Σπυρίδωνα Αποστολόπουλο, Διοικητή Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΠΟΝ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Σπυρίδωνα Πουρνάρα, Διευθυντή Εργαστηρίου Κλινικής Μικροβιολογίας Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ».

ΑΙΤΗΣΗ

Ειρήνης Βραχάλη του Μιχαήλ, κατοίκου ***

*****************************

Την 27.5.2021 απεβίωσε στο νοσοκομείο σας ο πατέρας μου Μιχαήλ Βραχάλης. Ενώ η εισαγωγή του έγινε λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε στο έντερο (εκκολπώματα), βρέθηκε αρχικά στην κλινική Covid-19 και πολύ γρήγορα  διασωληνωμένος στην Μ.Ε.Θ. Covid-19, όπου και κατέληξε. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ο πατέρας μου βρέθηκε τη μέρα της εισαγωγής του, την 20.5.2021, «θετικός» στον κορωνοϊό με μοριακό τεστ. Το τεστ αυτό καίτοι το ζήτησα από την πρώτη στιγμή, δεν μου παραδόθηκε.

Στις συνεχείς εκκλήσεις εμού και της μητέρας μου προς το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να αντιμετωπίσει το εντερικό πρόβλημα του πατέρα μου, η απάντηση ήταν ότι το έντερο το ήλεγχαν, ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και ότι αν ο πατέρας μου κατέληγε στο νοσοκομείο θα ευθυνόταν αποκλειστικά ο κορωνοϊός.

Τελικά ο πατέρας μου κατέληξε και η αιτία θανάτου κατά την υπεύθυνη ιατρό *** ήταν ο κορωνοϊός, αιτία την οποία μου ανέφερε κατ’ αρχάς προφορικά, στη συνέχεια δε τη βεβαίωσε και εγγράφως:

Και ενώ ως αιτία θανάτου βεβαιώθηκε η «νόσος covid» (ούτε καν λοίμωξη, ούτε καν Covid-19…), στη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας που κινήθηκε μετά από μήνυσή μου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου, διαπιστώθηκε ως αιτία θανάτου «ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα»:

Την ίδια ώρα που αποστέλλεται στο νοσοκομείο σας η παρούσα αίτηση, αποστέλλεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών έγγραφο για τις εργαστηριακές εξετάσεις (ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές), οι οποίες ενώ ήταν έτοιμες την 22.10.2021 μόλις γνωστοποίησα στους υπευθύνους την πρόθεσή μου να λάβω τις πλάκες προκειμένου να προχωρήσω σε έλεγχο των δειγμάτων από ιδιωτικό ανεξάρτητο εργαστήριο, 74 μέρες από τότε δεν έχουν ακόμη αποσταλεί στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου, με απίθανα προσχήματα και δικαιολογίες. Φαίνεται πως στην υπόθεση του πατέρα μου αν δεν περάσουν κάθε φορά τουλάχιστον …80 μέρες, δεν προχωράνε οι διαδικασίες. Γιατί και η νεκροψία-νεκροτομή μετά από 80 μέρες διενεργήθηκε, με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να καθυστερεί σκόπιμα την έκδοση της σχετικής εντολής, παρά το γεγονός ότι αρχικά, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της μήνυσής μου στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου, ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να του πάνε τη δικογραφία «χέρι με χέρι». Για κακή της τύχη (της Εισαγγελίας, αλλά βεβαίως και του νοσοκομείου σας), παρά την καθυστέρηση των 80 ημερών, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της πραγματικής αιτίας θανάτου του πατέρα μου.

Η παρούσα αίτηση αφορά στη «διάγνωση» του πατέρα μου ως «θετικού» στον κορωνοϊό. Η οποία κατά το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου σας έγινε τη μέρα της εισαγωγής του. Ήταν η «διάγνωση» που σφράγισε τη μοίρα του, αφού αντί η νοσηλεία του να έχει αντικείμενο το εντερικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ήταν η αιτία εισαγωγής του πατέρα μου, ο οποίος μόνος του και περπατώντας ήρθε στο νοσοκομείο σας, τελικά ο Μχιάλης Βραχάλης κατέληξε στην κλινική Covid-19 και από εκεί στο άψε σβήσε διασωληνωμένος στη Μ.Ε.Θ. Covid-19. Nα εύχεται το νοσοκομείο σας και οι υπεύθυνοι της νοσηλείας του πατέρα μου ιατροί,  να μην έχουμε «εκπλήξεις» στις εργαστηριακές εξετάσεις και εμφανιστεί από το πουθενά καμία «λοίμωξη Covid-19», γιατί στην περίπτωση αυτή η θέση τους θα γίνει ακόμα βαρύτερη.

Και αυτό, αφενός διότι η εικόνα των πνευμόνων στη νεκροψία-νεκροτομή ήταν πολύ καλή, όπως μου ανέφερε ο τεχνικός σύμβουλός μου Δημήτρης Γαλεντέρης, αφού άλλωστε αν δεν ήταν θα είχε προστεθεί στην «ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα» και κάποια «λοίμωξη», ενώ ουδεμία αντίδραση υπήρξε τόσο από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών στην οποία διενεργήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, ούτε από το νοσοκομείο σας, στη δημοσιοποίηση του αποτελέσματός της από τον δικηγόρο μου Νίκο Αντωνιάδη, και η οποία δημοσιοποίηση ήταν ευρύτατη.

Αφετέρου, διότι όπως απεδείχθη το μοναδικό «θετικό» αποτέλεσμα που τελικά υπήρξε και εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα είναι αυτό που παραθέτω:

Όπως βλέπετε, το «δείγμα» ελήφθη την 25.5.2021, μετά δηλαδή την εισαγωγή του πατέρα μου στη Μ.Ε.Θ. Covid-19, και το αποτέλεσμα βγήκε τη μέρα του θανάτου του.

Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, ο πατέρας μου δεν διαγνώσθηκε θετικός τη μέρα της εισαγωγής του την 20.5.2021, και μεταφέρθηκε σε κλινική Covid-19 αρνητικός ή σε κάθε περίπτωση όχι διαγνωσμένος θετικός. Τα αυτά και για το χρόνο της διασωλήνωσής του και της μεταφοράς του στη Μ.Ε.Θ. Covid-19 του «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Ώστε αν εντοπιστεί «λοίμωξη Covid-19» στις εργαστηριακές, αυτό θα είναι το θανατηφόρο αποτέλεσμα της έκθεσης του πατέρα μου κατ’ άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα στον ιό.

Με δύο λόγια, είτε παραμείνει ως αιτία θανάτου η «ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα» είτε προστεθεί σε αυτή «λοίμωξη Covid-19», και ακόμα και αν στην περίπτωση αυτή επιχειρηθεί να αποδοθεί η «ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα» στον …κορωνοϊό (καθώς ως γνωστόν «τα κάνει αυτά ο κόβιντ»…), σε έναν άνθρωπο που παλεύει χρόνια με το έντερό του, πάλι καταδικασμένο είναι το νοσοκομείο σας.

Παρά ταύτα, δια της παρούσης ζητώ τα στοιχεία και αυτού ακόμα του μετά θάνατον εκδοθέντος «θετικού» μοριακού αποτελέσματος. Δεν θα μείνει απολύτως τίποτα αδιερεύνητο στη νοσηλεία του πατέρα μου και τον θάνατό του.

Ο καθηγητής Σπύρος Πουρνάρας, στον οποίο κοινοποιείται η παρούσα, είναι γνώστης των στοιχείων και δεδομένων που ζητώ με αυτή. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που του ζητείται να παραδώσει και γνωστοποιήσει τα στοιχεία αυτά σε συγγενή ασθενούς που εκπροσωπείται από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί και την οικογένεια του πατέρα μου.

Του θυμίζω την περίπτωση του Δημήτρη Αβραμίδη, που όταν ζήτησε τα στοιχεία αυτά για τον πατέρα του Κώστα Αβραμίδη, ο οποίος προ της μεταφοράς του από το νοσοκομείο «ΤΖΑΝΕΙΟ» σε ιδιωτικό νοσοκομείο βρέθηκε αίφνης «θετικός» με μοριακό αποτέλεσμα που εκδόθηκε στο εργαστήριο του κ. Πουρνάρα στο «ΑΤΤΙΚΟΝ»…

…ώστε ματαιώθηκε η μεταφορά του αυτή και βρέθηκε στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» (ένα αποτέλεσμα δηλαδή που σφράγισε και τη δική του μοίρα), η απάντηση που είχε δώσει ο διευθυντής του εργαστηρίου ήταν αυτή:

Μετά ταύτα, και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αιτούμαι τα κάτωθι στοιχεία αναφορικά με το από 27.5.2021 αποτέλεσμα:

-Το δείγμα που ελήφθη την 25.5.2021.

-Τους κύκλους στους οποίους ανιχνεύτηκε ο ιός.

-Τα στοιχεία του κατασκευαστή του τεστ που χρησιμοποιήθηκε.

-Τις εσώκλειστες οδηγίες του τεστ.

-Την απεικόνιση της καμπύλης βαθμονόμησης.

-Τα σημεία βαθμονόμησης.

-Το αντίγραφο του πρωτοκόλλου για το σετάρισμα της μεθόδου του κατασκευαστή.

-Το αντίγραφο του πρωτοκόλλου βαθμονόμησης με το κιτ που χρησιμοποιήθηκε.

-Το αντίγραφο της καμπύλης βαθμονόμησης που εξήχθη κατά τη διενέργεια της βαθμονόμησης.

-Το αντίγραφο της καμπύλης που αποτυπώθηκε κατά την επεξεργασία του δείγματος.

 

Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: