ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ… Για να σε βοηθήσω…

Κοινοποίηση:
Screenshot_50

 

Άκου τι σκέφτηκα να πεις τώρα που σε καλεί ο εισαγγελέας να δώσεις εξηγήσεις για τους δέκα που είπες τότε ότι σκότωσα στην Μαλεσίνα.

Κατ’ αρχάς, εννοείται ότι θα πεις και εσύ ότι δεν εννοούσες εμένα. Δεν θα πεις όμως και εσύ σαν τους άλλους ότι μιλούσες γενικά και ασκούσες κριτική στα κακώς κείμενα, αυτό έχει αρχίσει και εξοργίζει άσχημα τους εισαγγελείς, ακόμα και τους έναν δύο δικούς σας που απέμειναν.

Σκέφτηκα λοιπόν να πας να πεις ότι παρερμηνεύτηκαν αυτά που είπες τότε. Αυτό το συνηθίζουν να το λένε συνήθως οι πολιτικοί, αλλά κάνει και στη δική σου περίπτωση.

Αυτό που θα πεις, γνώμη μου τώρα, είναι ότι δεν εννοούσες ότι αυτούς τους δέκα τους σκότωσε κάποιος, αλλά ότι αυτοκτόνησαν! Ότι ανήκαν, και καλά, σε κάποια αίρεση που τα μέλη της περίμεναν τη συντέλεια του κόσμου και αυτοκτόνησαν ομαδικά.

Τι λες;

Άσε που τώρα που στα γράφω σκέφτομαι επίσης ότι αυτή θα ήταν μία καλή εξήγηση και για τον Άδωνι και τον Γιάννη, τον Γεωργιάδη ντε, τον υπουργό, και τον Οικονόμου τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Δεν εννοούσαν ότι οδήγησε κανείς ανθρώπους στο θάνατο, αλλά ότι αυτοκτόνησαν και αυτοί. Επειδή όμως τα είπατε σε διαφορετικούς χρόνους, μην πάνε να πουν τα ίδια με σένα για την αίρεση και τη συντέλεια του κόσμου. Να βρουν κάτι άλλο.

Ε, τι άλλο τώρα. Σκεφτείτε και κάτι μόνοι σας, όλα θα σας τα λέω;

Επειδή εσύ μιλάς μαζί τους, αν θες τους το μεταφέρεις.

Να είσαι καλά, Δημητράκη, ο φίλος σου ο Νίκος.

Είδες πώς “ξηγιέμαι” εγώ μαζί σου, ε;

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: