Πώς τα φέρνει η ζωή… ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΣΩΤΗΡΙΑ», ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ !   ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ 7η ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !   Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑ ΣΤΟΝ …ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ …ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, Ο Ε.Ο.Δ.Υ. ΔΗΛΩΝΕΙ …ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ …ΑΦΑΝΤΟΙ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_21

 

 

Σήμερα έλαβα μία επώνυμη καταγγελία για απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν στην 7η Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ». Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος για ευνόητους λόγους θα γίνουν δημόσια γνωστά αφού λάβει εξιτήριο η σύντροφός του, η οποία νοσηλεύεται ακόμα με αναπνευστικά προβλήματα και υψηλό πυρετό.

 

Παραθέτω αυτούσιο τον διάλογό μου με τον καταγγέλλοντα στην εφαρμογή messenger και αναμένω μετά από αυτή τη δημοσίευση την άμεση παρέμβαση όλων των εμπλεκομένων φορέων για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την προστασία των ασθενών και των συνοδών τους.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ: «Καλημέρα σας. Νοσηλεύεται η σύντροφος μου στην 7η πνευμονολογική κλινική στο νοσοκομείο Σωτηρία και χτες έγινε ένα συμβάν που θα ήθελα να σας μιλήσω, γιατί απειλούμαστε από εισερχόμενους αλλοδαπούς που μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα μέσα στους θαλάμους αφήνοντας κάρτες! Χτες, δύο από αυτούς πήγαν να με χτυπήσουν διότι φώναζε η σύντροφος μου να βγουν έξω και γύρισε ένας από αυτούς να την φτύσει στα μούτρα, που νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα και υψηλό πυρετό. Με προκαλούσαν να τους χτυπήσω σπρώχνοντάς με και βάζοντας της γροθιές τους στο πρόσωπό μου! Υπάρχει ένα κύκλωμα που διαφημίζουν διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ασθενοφόρων και αποκλειστικών νοσοκόμων. Πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία για να με προστατέψουν εμένα και την σύντροφο μου διότι δεχτήκαμε απειλές για την ζωή μας, και ήρθαν μετά από τρεις ή τέσσερις ώρες χωρίς να ανέβουν στον θάλαμο και κατέβηκα στον υπαίθριο χώρο να δώσω κατάθεση. Η απάντηση τους ήταν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μόνο να καταγράψουμε το συμβάν! Τρέμουμε με τον φόβο μην έρθουν και μας κάνουν τα χειρότερα, δεν μπορούμε να φύγουμε διότι χορηγούν ενδοφλέβια ένεση στην σύντροφό μου! Σας παρακαλώ πολύ θα ήθελα να σας μιλήσω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω, διότι πήρα τηλέφωνο τον Ε.Ο.Δ.Υ και τους είπα ότι υπάρχει κίνδυνος μεταφοράς μικροβίων από τους παράνομα εισερχόμενους στον θάλαμο, και η απάντηση ήταν δεν είμαστε αρμόδιοι! Η διοίκηση του νοσοκομείου δεν λαμβάνει μέτρα, το υπουργείο υγείας δεν σηκώνει ποτέ τηλέφωνο! Περιμένω απάντηση σας!»

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Έχετε μιλήσει στη διοίκηση;»

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ: «Όχι δεν μίλησα γιατί όλοι μου είπαν ότι δεν κάνει τίποτα. Τα παιδιά της φύλαξης μου είπαν ότι τους έχουν απειλήσει και δεν μπορούν να επέμβουν παραπάνω, σήμερα έμαθα ότι μετά από παρατήρηση νοσηλεύτριας, της επιτέθηκαν ρίχνοντας στα μούτρα της οινόπνευμα! Η κατάσταση είναι τραγική! Χτες που πήγαν να με χτυπήσουν στον διάδρομο, όλοι μπήκαν στους θαλάμους και στα γραφεία και παρόλο που έγινε φοβερή φασαρία με φωνές κ.τ.λ., ήταν λες και δεν έγινε τίποτα! Είναι πολύ απλό να μπουν ηλεκτρικές κλειδαριές με μπουτόν για να μην μπαίνουν μέσα! Βγαίνει ο Ε.Ο.Δ.Υ. και λέει φυλαχτείτε από μικρόβια λοιμώξεις κ.τ.λ., αλλά πώς να φυλαχτούμε όταν μπαίνει ο καθένας μέσα στους θαλάμους κάθε μισή ώρα αφήνοντας κάρτες για ιδιωτικά ασθενοφόρα, μαϊμού αποκλειστικές κ.τ.λ.; Και όταν πήρα τηλέφωνο μου λένε δεν είναι η αρμοδιότητα μας. Αν μπορείτε, μιλήστε με τον διοικητή του νοσοκομείου μήπως ταρακουνηθεί λίγο και πάρει κάποια μέτρα, είμαστε εδώ με τον φόβο, καταλαβαίνετε;»

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: «Καταλαβαίνω. Να του μιλήσω δεν υπάρχει περίπτωση, τον έχω κατηγορούμενο στη δίκη του Οκτωβρίου. Είναι το πρώτο νοσοκομείο που έστειλα στο εδώλιο για την απάτη. Αυτό που μπορώ, είναι να το κάνω θέμα. Μετά πιστεύω ότι θα υπάρξει αντίδραση.»

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ: «Και κάτι άλλο, μην σας κουράζω, είναι ότι όταν λείπουν οι ασθενείς από τους θαλάμους, πάει το κλέψιμο σύννεφο. Ευχαριστώ πολύ, διότι μετά από μηνύματα σε διάφορους δημοσιογράφους που έστειλα, είστε ο μόνος κύριε Αντωνιάδη που μου απαντήσατε!»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: