ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_33

 

Όχι ότι ήταν ποτέ έξω τρία χρόνια τώρα…

Οι ιδανικότερες συνθήκες για μένα για όσους με ξέρουν, για πολλή δουλειά και προετοιμασία για αυτά που έρχονται και θα παρακολουθήσετε σαν ταινία τις επόμενες μέρες.

Δέκα βαθμοί εδώ στον Διόνυσο, βαριά συννεφιά, ψιλόβροχο (δεν θα έλεγα όχι και σε μία δυνατή βροχή…), και από όσο βλέπω στην πρόβλεψη του καιρού έτσι θα πάει όλη η εβδομάδα αυτή της σκληρής προετοιμασίας και του γραψίματος. Εγώ ξέρετε, τον ήλιο τον θέλω μόνο τον Αύγουστο. Όλο τον άλλο καιρό μπορεί να βρέχει, να χιονίζει και να κάνει κρύο; Και όχι απλή βροχή, να ανοίγουν οι ουρανοί και να βροντάει. Αυτό. Για το χιόνι δεν το συζητάμε. Υπάρχει τίποτα ομορφότερο;

Δυνατός ελληνικός καφές (η πρώτη …κολοσσιαία κούπα έχει φύγει ήδη, πάω για τη δεύτερη), τζάκι, κεριά, Canon in D του Pachelbel να παίζει (μετά θα παίξει μεσαιωνική μουσική), και γράψιμο μέχρι το βράδυ, διαλείμματα για επικοινωνίες και λίγες οικογενειακές στιγμές, το βράδυ κρύο αρνί με πατάτες τηγανητές από τα χεράκια μου, πράσινη σάλτσα (η μοναδική αυτή σάλτσα με μαϊντανό και σκόρδο από τα χεράκια του κοντρόλ, από τα άπειρα που φτιάχνει), και ζεστό ψωμί από τα χεράκια του …φούρναρη στη Δροσιά, και εννοείται coca cola …light για …ξεκάρφωμα, και μετά πάλι εδώ για τη συνέχεια μέχρι να κλείσουν τα μάτια…

Ξέχασα τον Λάμπρο με τον Αλέξη και την απογευματινή προετοιμασία του studio. Αυτό πού το πάτε;

Αυτά φίλες και φίλοι, καλή Δευτέρα του Πάσχα να έχετε όλοι, αύριο και για σας τα κεφάλια μέσα, εκτός από αυτούς που εργάζονται και σήμερα και ξέρω ότι δεν είναι λίγοι.

Την αγάπη μου!

Υ.Γ. Α, ναι! Και μη ξεχάσετε να …με ψηφίσετε!

Ναι, ναι, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που λένε στον κόσμο “καλά, θα τον δείτε, θα κατέβει”. Πιθανόν να δηλώσω υποψηφιότητα στις …22 Μαΐου.

Διαφωνούν μόνο στο με …ποιον θα κατέβω. Επικρατέστερος είναι ο Κασιδιάρης, παίζει και ο Βελόπουλος, ενώ είναι και αυτοί που λένε ότι δουλεύω για τον …Μητσοτάκη. Εννοείται και μόνος μου, ότι θα κάνω κόμμα. Τουλάχιστον μας έχει τελειώσει ο Τσίπρας και το Κ.Κ.Ε. Ναι, ναι, μέχρι και κομμουνιστή με έχουν πει, επειδή έκανα γνωστό ότι η θεία μου η ακαδημαϊκός ήταν ανταποκρίτρια του Ριζοσπάστη στο Παρίσι επί δεκαετίες. Εννοείται ότι με έχουν πει μασόνο, επειδή έκανα γνωστό ότι ο παππούς μου ήταν 33ος και διαμόρφωσε τον κώδικα των μασόνων, με έχουν πει ναζιστή, επειδή εκπροσώπησα τους χρυσαυγίτες, τα κέρδισα όλα και έφυγα (μέχρι και τη δίκη με το χαστούκι στην Κανέλλη από τον Κασιδιάρη κέρδισα), αλλά και αριστερό επειδή έκανα γνωστό ότι η μητέρα μου, διευθύντρια επί δεκαετίες στο Κλασικό Λύκειο του Αρσακείου Ψυχικού, απήγγειλε Ρίτσο στις μαθήτριές της επί χούντας. Εννοείται και σκέτα δεξιό, εκτός δηλαδή από ακροδεξιό, επειδή έκανα γνωστό ότι ο θείος μου ήταν διοικητής στην ΕΤΒΑ και έστησε τις αμερικανικές τράπεζες στην Πορτογαλία.

Τι άλλο;

Μόνο …εξωγήινο δεν με έχουν πει ακόμα, αλλά πού θα πάει.

Αυτά!

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: