Τα σκυλιά του διαδικτύου αλυχτούν… Mε εσάς θα ασχοληθώ μετά το μεσημέρι της 7ης Ιουνίου… Μέχρι τότε, εκτός της επιβεβαίωσης του τρόμου που προκαλεί στο σύστημα ο Δημήτρης, συνεχίστε να κάνετε τη δουλειά για εμάς… Επιχείρηση σκούπα για το παρακράτος με τη βοήθεια του παρακράτους…

Κοινοποίηση:
Screenshot_26

Μέσα στη θύελλα της προετοιμασίας μου για την 7η Ιουνίου, βρήκαν ευκαιρία να δράσουν οι αρουραίοι του παρακράτους και από χθες επιτίθενται ομαδικά στον Δημήτρη Ποντίκα. Βλέπετε, έχει πονέσει πολύ η ιστορία με το πειραματικό φάρμακο. Η εγκληματική οργάνωση έχει εκτεθεί με την εκκωφαντική σιωπή της στις έγγραφες εκκλήσεις του Δημήτρη για αξιοποίηση του φαρμάκου, αφού αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι την ενδιαφέρουν τα προβλήματα και όχι βεβαίως οι λύσεις τους. Ο Δημήτρης δεν είναι η πρώτη φορά που προσφέρει λύσεις, με την εγκληματική οργάνωση να κάνει πως δεν τον ακούει.

Οπότε επιστρατεύτηκε, ποιος άλλος; Το παρακράτος και οι παρατρεχάμενοί του. Και επειδή η έκθεση της εγκληματικής οργάνωσης έχει αποκτήσει διεθνείς διαστάσεις, αφού ο Δημήτρης έχει ενημερώσει για το πειραματικό φάρμακο όλους τους αρμόδιους φορείς στο εξωτερικό, η εντολή είναι να πλήξουν το εργαστήριο. Είναι αυτό που γίνεται πάντα από κράτος και παρακράτος. Όταν δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό που λες και κάνεις, χτυπάνε εσένα. Δεν μπορούν να χτυπήσουν την αλήθεια, ώστε χτυπάνε αυτόν που την λέει.

Από χθες λοιπόν έπιασαν δουλειά τα παρακρατικά απορρίμματα, παρατρεχάμενοι και υποτακτικοί, και άρχισαν να κάνουν ομαδικές αρνητικές κριτικές στο εργαστήριο στη Google. Και όχι μόνο κριτικές.

 

Ναι, ναι, “κλειστό”. Όπως ακριβώς είχαν κάνει και με εμένα. Σαν τα άτακτα παιδάκια που κάνουν σκανταλιές. Τις ίδιες και τις ίδιες.

Γίνεται ένας πραγματικός χαμός. Κατά ριπάς οι χαμηλές βαθμολογήσεις του εργαστηρίου, σε πολλές περιπτώσεις από τα ίδια απορρίμματα με διαφορετικά προφίλ, τα οποία μανιωδώς στήνουν το ένα μετά το άλλο, και με έναν πραγματικό οχετό σχολίων που συνοδεύει τις βαθμολογήσεις αυτές, από τις ύαινες που αμόλησε η οργάνωση, διψασμένες για το αίμα του Δημήτρη.

Και είναι σαν όλοι αυτοί, οι γνωστοί και αυτοί που έχουν επιστρατευτεί το τελευταίο διάστημα, στην απέλπιδα προσπάθεια κράτους και παρακράτους να σώσουν την παρτίδα, να κάνουν ευκολότερη τη δουλειά μας, σε μία χρονική στιγμή που πλέον οι εξελίξεις στις αστυνομικές αρχές είναι ραγδαίες.

Οπότε, η ομάδα μας απλά παρακολουθεί και καταγράφει.

Μετά την 7η Ιουνίου, ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς.

Πολύ βαρύς.

Υ.Γ. Και επειδή πάντα έχουν και την πλάκα τους, είναι πραγματική απόλαυση να διαβάζεις τις “διαμαρτυρίες” τους για …ψεύτικες θετικές αξιολογήσεις ή αξιολογήσεις από τους ίδιους χρήστες.

Επαναλαμβάνω, από τους ίδιους χρήστες…

 

 

Ναι αυτός. Φυσικά. Έπιασε δουλειά. Πάλι.

Κάνει κάτι άλλο στη ζωή του; Αυτό είναι το επάγγελμά του.

Είναι πραγματικά υπέροχο να διαβάζεις μέσα στον βούρκο τους για …βρωμιές από την εδώ πλευρά.

Να σε κατηγορεί δηλαδή το γουρούνι ότι του ρίχνεις λάσπη.

Δεν υπάρχει καλύτερο.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Quiz!
    Τι κάνουν δυο φάλαινες μαζί στην στεριά??
    Απάντηση:
    Το ζεύγος Περα-ντζάκη !!χαχαχαχααχαχαχ

  2. Έπιασαν οι ζέστες λέω και ας ελπίσουμε ο πταοκοιλιάς να μην πάει για μπάνιο γιατί πέρα απο τσουνάμι που θα σηκώσει κι αυτός και το άλλο παχύδερμο της οικογενείας του, θα φύγουν και τα ψαράκια.

  3. Βασίλη ξέρουμε οτι διαβάζεις μακελειό, όμως τόσο κότα είσαι που δεν απαντάς; Φοβάσαι χοντρούλη να πεις κάτι… έλα θα είμαστε καλοί μαζί σου, στα ζώα φερόμαστε πάντα με στοργή!!

  4. Μιλάει ο Βασιλάκης ο απόφοιτος ΙΕΚ!! 🖐🖐🖐
    Έβγαλε η χοντρομύγα κώλο κι έχ@σε τον κόσμο όλο!!

  5. Βασιλάκης ο τρόμπας! Πόσο πάνε οι τρόμπες σαν εσένα χοντρέ στο site σου;

  6. Αυτός ο πατσοκοιλιάς – ψευτοπρογραμματιστής που δηλώνει και πολιτικός, κάτι παίζει με κατι βρωμοδουλειές και μαύρο χρήμα μέσω bitcoins… ας ψάξουν λιγο καλυτερα οι ανθρωποι της ασφάλειας

  7. Βασίλη, πέρα απο 200 κιλά ξύγκια πάνω σου, τι άλλο έχεις;; Πόσα χρωστάς χοντρέ μπορείς να μας πεις;

  8. Γεμίσαμε με παρακρατικά καθυστερημένα ηλίθια που νομίζουν οτι κάτι κάνουν τα χαζά

  9. Ο/Η Κάντε έρανο για τον χοντρό, δεν έχει να πληρώσει την ΔΕΗ λέει:

    Βασίλη που χάθηκες μωρή ψυχή; Δεν έχεις να πληρώσεις την ΔΕΗ μαθαίνουμε; Καημενάκι, πάνε άπατα και οι πωλήσεις σου σε σωβρακοκιλώτες και τηγάνια;;;

  10. Άντε Περαντζάκη και σε ροζ τηλεφωνικές γραμμές να βγάλεις και απο εκεί κανα ευρώ… ευτυχώς που δεν θα φαίνεσαι τέτοιο σκατόμπαζο που είσαι.

  11. Αυτα τα παρακρατικά ηλίθια έχουν την εντύπωση οτι η πουστροκούλα θα τα διορίσει κάπου 😂😂😂😂

  12. Θα σας κλ@σουν τα @ρχίδια τα ηλίθια!
    Ποντίκα-Αντωνιάδη γ&μηστε τους οτι έχουν και δεν έχουν

Comments are closed.