ΦΑΚΕΛΟΣ “ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ”: Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ

Κοινοποίηση:
mitsotakis-dimitriadis

Η εισαγγελέας που ανέλαβε τον χειρισμό της κακουργηματικής απιστίας σε βάρος του Δημοσίου, μετά την ΑΠΟΔΟΧΗ του αιτήματος που υπέβαλε ο δικηγόρος της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, Νίκος Αντωνιάδης, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για λογαριασμό της εφημερίδας  να σχηματιστεί δικογραφία για τα ΜΗ πολιτικά πρόσωπα μετά το αρχικό “κουκούλωμα” της υπόθεσης ως προς τα πρόσωπα αυτά, για τα εκατομμύρια των φορολογουμένων που κατέληξαν στα Μ.Μ.Ε. για τη διαφήμιση της ΑΠΑΤΗΣ ενώ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που η ΙΔΙΑ η κυβέρνηση είχε εκδώσει προέβλεπε ΡΗΤΑ ότι η διαφήμιση αυτή θα ήταν ΔΩΡΕΑΝ, έδωσε εντολή για προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο πρώτος μάρτυρας που θα κληθεί τις επόμενες μέρες για κατάθεση είναι ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος. Στη συνέχεια θα κληθούν εκδότες και διαχειριστές ιστοσελίδων, θα χορηγηθούν κρίσιμα στοιχεία από τις αρχές, ενώ στο τέλος θα κληθούν με την ιδιότητα του υπόπτου τα μη πολιτικά πρόσωπα που ευθύνονται για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος που χρησιμοποιήθηκε για την προπαγάνδα της απάτης.

Ένα από αυτά είναι βεβαίως ο ανιψιός του πρωθυπουργού. Πέραν όμως του ανιψιού που υπέγραψε τις αποφάσεις, θα κληθούν και όλοι αυτοί της “Λίστας Πέτσα” που έλαβαν χρήματα, με πρώτους αυτούς που είχαν ιστοσελίδες που ή τις διάβαζαν μόνο οι …ίδιοι, ή που κατασκευάστηκαν επί τούτου το …προηγούμενο βράδυ.

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μιλάμε απλά για βρόμικο χρήμα.

Μιλάμε για ματωμένο χρήμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response