ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ

Κοινοποίηση:
Screenshot_7

 

Δεν έχουν μάθει από τα λάθη τους με εμένα. Δεν είχε ποτέ σημασία εάν θα με χτυπούσαν από τα χαμηλά ή από τα ψηλά. Αντιθέτως όσο πιο ισχυρά ήταν τα χτυπήματα κάθε φορά τόσο πιο ισχυρό με έκαναν.

Βλέποντας ότι τίποτα δεν έχουν πετύχει με τις πανταχόθεν επιθέσεις εναντίον μου, δόθηκε η εντολή να γίνει επίθεση από τα ανώτατα στρώματα της ελεγχόμενης ομάδας που κρατά τα κλειδιά της Ποινικής Δικαιοσύνης στα χέρια της.

Πρώτη η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα, που με τιμώρησε μαζί με τα μέλη του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου με τέσσερις μήνες παύσης για αυτά που αθωώθηκα αμετάκλητα από το Εφετείο Αθηνών.

Και μέσα στον Αύγουστο ,

την ίδια ώρα που μεθόδευαν στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων την παράταση στην καταδίκη του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ, αποσύροντας από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο την υπόθεση και εισάγοντας τη δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνται ο διοικητής, οι δύο ιατροί και η διοικητική υπάλληλος, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στην αρμοδιότητα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ,

ανέλαβε δράση η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Ζήτησε την καθαρογραφή της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών της 4ης Ιουνίου, που με αθώωσε για την ανύπαρκτη διέγερση σε ανυπακοή, “προκειμένου να ενεργοποιήσουμε το δικαίωμά μας για τυχόν άσκηση αναίρεσης κατ’ αυτής”.

Δηλαδή, κοτζάμ εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενδιαφέρθηκε να δει …πώς είναι δυνατόν να αθωώθηκε ο Νίκος Αντωνιάδης για διέγερση σε ανυπακοή με αντικείμενο μία δημοσίευση με την οποία καλούσε τους γονείς σε μία μέρα αποχής των παιδιών από τα σχολεία και ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ να πάνε σε αυτά χωρίς να τηρήσουν τα μέτρα. Και που για ΠΑΡΟΜΟΙΑ δημοσίευση έχει απαλλαγεί αμετάκλητα από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με το υπ’ αριθμ. 360/2024 βούλευμα. Αυτό στο οποίο αναγνωρίζεται η δράση του δικηγόρου αυτού ως καθ’ όλα νόμιμη και εντός του συνταγματικού πλαισίου.

Εννοείται, αφού ήταν επί τούτου οργανωμένο, ότι η αναίρεση ασκήθηκε. Από ποιον; Δηλαδή σε ποιον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου ανέθεσε η Γεωργία Αδειλίνη την …τυχόν ενεργοποίηση του δικαιώματος για αναίρεση;

Μα στον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση, τον “νεκροθάφτη” του Predator.

Θυμίζω ότι στη δίκη αυτή, εισαγγελέας της έδρας που με αθώωσε την 4η Ιουνίου ήταν ο Νίκος Αντωναράκος, ο εισαγγελέας που όταν υπηρετούσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών είχε φρενάρει τα περιπολικά που είχαν ξεκινήσει με τους αστυνομικούς να πάνε να συλλάβουν τον Νίκο Ευαγγελάτο για την περιβόητη ακτινογραφία του 2015 που την παρουσίασε ως ακτινογραφία του 2020.

Και που βεβαίως είχε προτείνει την καταδίκη μου.

Η αθώωσή μου αυτή, η 11η στη σειρά απαλλαγή μου από τις διώξεις εναντίον μου, δεν άρεσε ούτε σε αυτόν ούτε σε κανέναν άλλο στο σύστημα.

Αλλά πραγματικά. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.

ΑΥΤΗ την αθώωση βρήκατε;

 

Screenshot_8

 

Screenshot_9

 

Screenshot_10

 

Screenshot_11Screenshot_12

Αχ…

17 Ιανουαρίου 2025 συζητείται στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης του Αχιλλέα Ζήση κατά της υπ’ αριθμ. 3040/2024 αθωωτικής απόφασης.

Αν αναιρεθεί και η δίκη γίνει ξανά, τι νομίζετε; Ότι αυτή τη φορά θα αφήσω να δικαστώ, με την στοχοποίησή μου να έχει περάσει πλέον στο ανώτατο επίπεδο;

Θα αφήσω ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ να γίνει η δίκη με ένα κατηγορητήριο στη δικογραφία ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από αυτό που επιδόθηκε σε εμένα;

Επειδή στη δίκη που έγινε, και που ΕΓΩ άφησα να γίνει (ενώ με μία προσφυγή θα είχα απαλλαγεί από το ίδιο δικαστικό συμβούλιο που με είχε απαλλάξει για παρόμοια “διέγερση”), για να ακουστεί ξανά στο Εφετείο Αθηνών η φριχτή αλήθεια για τα εγκλήματα στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους, δεν τελείωσα από την αρχή τη δίκη και μόνο με τα δύο διαφορετικά κατηγορητήρια;

Τότε που όταν το κατάλαβαν, ο εισαγγελέας Αντωναράκος είπε το αδιανόητο “συμβαίνουν αυτά”;

Και ο πρόεδρος γύρισε και του είπε “καθόλου δεν συμβαίνουν αυτά”, δηλαδή άλλο κατηγορητήριο να έχει το δικαστήριο και άλλο να έχει επιδοθεί στον κατηγορούμενο;

Αλλά εγώ είπα “προχωράμε”, όπως στη δίκη της διασποράς ψευδών ειδήσεων είχα πει αυτό που άφησε άφωνους τους δικαστές και τον εισαγγελέα, ότι θα φέρω μάρτυρες …εναντίον μου να καταθέσουν ότι τους προκάλεσα φόβο ώστε η δίκη να προχωρήσει παρά τη νέα αλλαγή του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα, με την πρώτη να είχε γίνει για να συλληφθώ και τη δεύτερη (αφού όχι μόνο δεν λύγισα με τη σύλληψη, αλλά άρχισα να επιτίθεμαι), για να αθωωθώ “ανώδυνα”.

Ε, τώρα ΔΕΝ θα τους πω “προχωράμε”.

Τώρα, θα τους πω “σταματάμε”.

Γιατί ο παλιός είναι αλλιώς, και πάνω απ’ όλα το ΔΙΚΑΙΟ ξέρει ΚΑΙ πώς να επιτίθεται ΚΑΙ πώς να αμύνεται.

Και ΠΑΝΤΑ να ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

Αυτό που έχουν πετύχει με όλα αυτά τα απίστευτα που κάνει ΟΛΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ, είναι να βλέπουν όλοι, εντός και εκτός του νομικού κόσμου, ότι δεν υπήρξε τις τελευταίες δεκαετίες τέτοια στοχοποίηση σε άλλον άνθρωπο, να καταλαβαίνουν όλοι ότι αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός κάτι ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κάνει και ότι προχωράει προς την κάθαρση.

Η ηθική στήριξη που λαμβάνω είναι εντυπωσιακή και δυναμώνει κάθε μέρα. ΔΕΝ αρκεί όμως μόνο αυτή. ΔΕΝ αρκούν μόνο οι ψυχικές δυνάμεις μου. Χρειάζομαι και υλικές. Όσο αυτοί με χτυπάνε τόσο εγώ πρέπει να συνεχίσω για να τελειώνουμε με αυτούς.

Βοηθήστε όσοι και όσο σας επιτρέπει η συνείδησή σας και οι δυνατότητές σας.

[ΘΑ ΕΧΕΤΕ LIVE ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. Στο live αυτό θα σας πω και κάποια συνταρακτικά πράγματα που μαθαίνω από τα στόματα που ανοίγουν πια, για όσα έγιναν στα κολαστήρια. Στόματα γιατρών…]

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR24 0172 0830 0050 8310 5744 464

EUROBANK
GR33 0260 1010 0005 6010 0646 511

ALPHA BANK
GR8301401120112002310021552

*ΚΑΙ με PAYPAL

Υ.Γ. Μη ρωτάτε πώς αντέχω.

Μόνο η οικογένειά μου το ξέρει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response