ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ: ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΑΝΕΜΟΤΡΑΤΕΣ ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Κοινοποίηση:
4

Στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στο τουρκικό πρόγραμμα προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών αναφέρθηκε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ, σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk.

Ο Γιασάρ Γκιουλέρ σημείωσε πως «τόσο ο Τούρκος πρόεδρος όσο και ο Έλληνας πρωθυπουργός έχουν κάνει μια πολύ καλή συμφωνία με μια πραγματικά θετική προσέγγιση, δηλαδή με στόχο να μπορέσουμε να ζήσουμε σε ένα πιο θετικό περιβάλλον αντί να αυξάνουμε την ένταση, να μπαίνουμε σε συγκρούσεις μεταξύ μας. Και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρήσουμε αυστηρά τη συμφωνία».

Τα αποτελέσματα των καλών συμφωνιών τα βλέπουμε. Παραβιάσεις εναέριου χώρου ανήμερα της Παναγίας.

ΝΟΤΑΜ και δέσμευση του Αιγαίου για ασκήσεις έναν μήνα και τώρα, τουρκικές ανεμότρατες κοντά στους Φούρνους Κορσεών 200 μέτρα από την ακτή ανάμεσα Φούρνους και Άγιο Μηνά.

Πάρτε και τις φωτογραφίες και να τις τρίβεται στα μούτρα του Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές:

1 2 3 4 5 6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μα τα έχει δώσει στους Τούρκους και χορεύει τον σκοπό τού Τούρκου ο δήθεν πρωθυπουργός μας. Κατά τα άλλα έχει δώσει όλα μας τα όπλα εκεί που τού είπαν οι Αμερικάνοι με τους Εγγλέζους, και τα κεφάλια μέσα. Σε κανέναν πόλεμο ξέρει … το αεροπλάνο και μην τον είδατε. Κι αν πάνε όλα καλά, γυρίζει ως σωτήρας. Έτσι δεν έκαναν από πάντα αυτοί οι προδότες!!! Για δείτε λίγο την νεότερη ιστορία μας που κρύβουν βασικά!!!

  2. ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ

  3. Και τι πειραζει ρε παιδια ? Θα μας κλεψουν τον αερα?

  4. 🤣🤣🤣🤣 αφου δεν μιλατε τουρκικα ακομη…..χαρειτε ακόμη λιγο την σκλαβωμένη ελευθερια σας…..ο τακουλας τα εχει ολα κανονισμένα 😂😂😂😂 και ισως να σας ανακοινωσει, ετσι για την ψυχη της γιαγιας του, οτι ειστε προτεκτοράτο του γειτονα με τις τακουλεϊκες ευλογιες του…. Το ανατολικο αιγαιο ειναι το μικροτερο κομματι της καταστροφης που σας τηγανισε ο τακουλας….καλη χωνεψη

Comments are closed.