ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ “ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ” ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΦΥΓΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ;;;

Κοινοποίηση:
Σελ 8 - Το-ψωνιστήρι-αρχιμανδρίτης-στη-κηδεία-του-ηθοποιού-Θανάση-Βέγγου

Mε κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια κορυφώθηκαν πολύ πρόσφατα εορταστικές εκδηλώσεις σε ιστορικό Ναό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Μάλιστα φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την θεμελίωση του παρόντος Ναού και προς τούτο οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις είχαν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Επιπλέον οι εορτασμοί ξεκίνησαν συμβολικά με την υποδοχή σεβασμίας και θαυματουργής εικόνας από ομώνυμη Μονή της Πελοποννήσου.

Ωστόσο από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε εκκλησιαστικά site, έκπληκτοι διαπιστώσαμε πως ο αρχιμανδρίτης του ναού παραμένει αμετακίνητος παρόλο που τα
προηγούμενα χρόνια σκανδάλισε το κοινό αίσθημα με τις πράξεις του και πολύ περισσότερο τώρα καθώς φαίνεται να απολαμβάνει διαρκώς την εύνοια της αρχιεπισκοπικής αυλής. Πιο συγκεκριμένα, όταν αποκαλύπταμε τις ιερές διασυνδέσεις του Ιερωνύμου με τον φυγά που αναζητά ακόμη η αστυνομία, Πέτρο Κυριακίδη, είχαμε πέσει από σπόντα επάνω στον περιγραφόμενο αρχιμανδρίτη “ψωνιστήρι” που κάπνιζε φούμο στα chat του διαδικτύου, ψάρευε αγοράκια και απολάμβανε την υψηλή προστασία από φίλα προσκείμενους στον αρχιεπίσκοπο.

Σελ 8 - Ο-αρχιμανδρίτης-στό-chat

Ο Αρχιμανδρίτης στο διαδικτυακό chat εν ώρα… υπηρεσίας ψωνίζοντας αγοράκια. Εξακολουθεί όμως να το “παίζει” διάδοχος των Αποστόλων.

Εκείνη την εποχή στέλεχος του “Kontra” είχε πάρει εντολή -και από τον Κυριακίδη- να μας αποτρέψει στην προβολή του ρεπορτάζ. Αλλά το ρεπορτάζ τότε προβλήθηκε.
Σύμφωνα με αυτό γνωστός αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στενός συνεργάτης αξιωματούχου της Ιεράς Συνόδου (και εκ των πιο άμεσων συνεργατών του Μακαριωτάτου) που προΐστατο σε ιστορικό ναό της Αθήνας και συμμετέχοντας σε επιτροπή της Ελλαδικής Εκκλησίας, παρουσιαζόταν ημίγυμνος να ερωτοτροπεί μπροστά σε web camera, συνομιλώντας με νεαρό και να αυτοϊκανοποιείται.

Ο εν λόγω κληρικός και υποψήφιος μητροπολίτης φέρεται ανήκε σε λόμπι του ιερατείου με τα ίδια γούστα, να αναζητά ερωτικούς συντρόφους και να κλείνει διαδικτυακά ραντεβού για σαρκικές απολαύσεις, ενώ συμμετείχε μαζί με τον αρχιεπίσκοπο στην κηδεία του μεγάλου ηθοποιού Θανάση Βέγγου.

Σελ 8 - Το-ψωνιστήρι-αρχιμανδρίτης-στη-κηδεία-του-ηθοποιού-Θανάση-Βέγγου

Το “ψωνιστήρι” στη κηδεία του μεγάλου ηθοποιού Θανάση Βέγγου. Το πρωί αγία και το βράδυ Ορτανσία. Δεν σεβάστηκε ούτε την μνήμη του.

Σχετικά με τον πανοσιολογιώτατο, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση διατάσσοντας την άμεση διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για την
πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Πόρισμα βγήκε Μακαριώτατε, ή το μπάφο και τα ιδιαίτερα πάθη για άγαμους δεν είναι αδικήματα;

ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΛΕΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ Η ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΕΝΗ

  2. Επτάλοφος Μεσογαίας και τριγύρω…η καρδιά του σατανά.
    Πόσα σχίσματα της μίας ορθόδοξης εκκλησίας, πόσοι ιερείς που, όπως είπαν, “δεν είναι έτοιμοι να μαρτυρήσουν για την Αλήθεια”, πόσοι πλαμενένοι άνθρωποι που το παίζουν Έλληνες και Ορθόδοξοι!!! ….. Πόσα άλλα κακά μαζεμένα!!!
    Μοναστήρια πωλούν σε ιδιώτες την περιουσία τους, κάτι που απαγορεύεται από τους Κανόνες, ενώ το “παίζουν” και γνήσιοι ορθόδοξοι χριστιανοί!

    Νικόλαε Μεσογαίας εσύ έδωσες άδεια να γυριστεί μέρος σήριαλ της τηλεόρασης στην Παναγιά Γκαρικά, του οποίου το σενάριο είναι αντίΘεο;;!!!! …και κανείς παπάς δεν μίλησε.

    Εσείς οι παπάδες της περιοχής κατηχείτε τον λαό να λασπολογεί, να ψεύδεται, να κατηγορεί!!! Αυτός ο καρπός σας, όλων εσάς εκεί που φοράτε το ράσο!!!
    Τίνος Θεού είστε; Και ρέει το χρήμα στα παγκάρια σας… κι όταν κάποιος πένης σας ζητά κάτι για να τα βγάλει πέρα λέτε “δεν γίνεται αυτό”!!!! Διαβολείς της Αλήθειας του Χριστού, διαβολείς της Δικαιοσύνης, σπορείς της κατάρας των ανθρώπων και δεν συμμαζεύεται !!!!

    Ο σατάν έχει πρόσωπο και είναι το δικό σας. Δείτε λιγότερα

    γεροντας ιωαννης της αληθειας του θεου κυρικας

  3. ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΥΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ

  4. Αυτά είναι γνωστά από τα 80ς.Μας τα έλεγαν χιουμοριστικά ο Μουστάκας,ο Πανουσης,ο Χάρυ Κλυνν,ο Παπαναστασίου με τον παπά Σούζα,τον πάτερ γκομενιο και άλλους χαρακτήρες αλλά τελικά κυριολεκτουσαν.Η Λούσι και η Νταίζη της Ιεράς συνόδου,οι γνωστές αδερφές μητροπολίτες,τραβιονται με πιτσιρικάδες σε Λάρισα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο.Παντου γκαρσονιέρες έχουν οι λυσσαρες..

  5. Αυτό το Αρχιμανδριτικό αρχίδι, δημοσίευε εκκλήσεις για αναγνώριση των Πουστο-δικαιωματων του πριν κάν κυκλοφορήσει το Μακελειό στην Ελλάδα, προ πολλών ετών!
    “Κάποιος” τού γνωστοποίησε τι θα συμβεί αν φορώντας το ράσο επιμένει στην .. οπισθοδρόμηση κ τού συνέστησε να το βγάλει κ μετά μπορεί να κάνει ότι στο Διάολο θέλει: Απέσυρε καθε αίτημα του😁🤐
    Πρέπει να πέφτουν κ σφαλιάρες μερικές φορές…

Comments are closed.