ΠΟΙΟΙ “ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ “ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΜΙΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ; ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΓΡΑΦΕΙ” ΔΙΠΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΦΛΩΡΙΔΗ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Κοινοποίηση:
mixos-arth

Ποιοι θέλουν νεκρή την 12χρονη; Ποιοι φοβούνται τι αποκαλύψεις θα κάνει και ποια πολιτικά και άλλα ισχυρά πρόσωπα θα βάλει στο κάδρο; Γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασμένος σε ισόβια, Ηλίας Μίχος εκτίει την ποινή του ως βοηθός… γιατρού του γενικού ιατρείου των φυλακών και διαδίδει σε όλους ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα και πως μόλις αποφυλακιστεί, θα τσεπώσει 5 εκατ. ευρώ; Από ποιον, ή από ποιους και γιατί; Και ποιος του έταξε ότι θα αποφυλακιστεί; Τι ρόλο παίζουν οι δικηγόροι του, Βασίλης Χρονόπουλος και Μαρία Κουρτέση; Είναι μόνον αυτοί;

Την απείλησε και την έβρισε χυδαία

Ο καταδικασμένος παιδοβιαστής τι και ποια πρόσωπα φοβάται ότι θα αποκαλύψει η μικρή στο δικαστήριο; Υπενθυμίζεται ότι η νέα υπόθεση εις βάρος της 12χρονης έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφθεί την οικογένεια της και να περάσει λίγο χρόνο μαζί τους πριν ξεκινήσουν τα σχολεία. Την Κυριακή το μεσημέρι, στις 8 Σεπτέμβρη και ενώ περπατούσε στη γειτονιά του Κολωνού με τον 20χρονο αδερφό της για να αγοράσει σχολικά είδη, ένας από τους κατηγορούμενους που αθωώθηκαν και πρώην υπάλληλος στο κατάστημα του Ηλία Μίχου, ο οποίος διαμένει στην ίδια περιοχή, τους εντόπισε και ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου επίθεση προς την ανήλικη.

δσωσω

Οι συνήγοροι του Μίχου Βασίλης Χρονόπουλος και Μαρία Κουρτέση

Συγκεκριμένα άρχισε να τη βρίζει χυδαία, ενώ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της μέχρι που ο αδερφός της αναγκάστηκε να μπει μπροστά για να την υπερασπιστεί και να τον απομακρύνει έπειτα από έντονη λογομαχία. Την Τετάρτη 11/9 η μητέρα του παιδιού έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού, με τη διαδικασία να κινείται αυτεπάγγελτα λόγω της ανηλικότητας. Ο αστυνομικός που φέρεται να την φυλάει, αν ισχύει η πληροφορία αυτή, δήλωσε πως δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αδράνεια του αστυνομικού, που την συνόδευε για λόγους ασφαλείας, κατά την διάρκεια του περιστατικού και πως δεν ενημέρωσε την Υπηρεσία του σχετικά με το συμβάν.

Πηγή: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν είσαι στην κλίκα του μιζοτάκη,σου στέλνουν τους καλύτερους δικηγόρους ακόμα κι αν είσαι κάθαρμα.

  2. Σε αυτή την ιστορία υπάρχουν δύο κτήνη. Μόνο που το ένα είναι έξω και κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Και κανένας δεν λέει κουβέντα για αυτό. Μιλάω για τον Μιχο και την μάνα τσατσά. Αυτή είναι έξω. Γιατί άραγε?

    1. Τώρα σοβαρά? Κανέναν άλλο δε βλέπεις? Εγώ βλέπω μερικούς που ψάχνονται πως να κουκουλωθουν.

Leave a Response