ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ! ΚΥΠΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ. ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
kyriakos-mitsotakis-ntora-mpakogianni

Δείτε τι καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σουγλής από την Κύπρο για τις νέες “περιπέτειες” του Μητσοτακέικου στην Κύπρο. Διότι η απληστία είναι ανίκητη. Θαυμάστε το 41%!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Δημοσιογράφος το νου σου !!! Μπλέκεις με μεγάλα
    και τρύπια μ-π@ν@ !!! Αυτοί όλοι τους θέλουν σβερκωμα οικογενειακώς… μεταφορά στη Γιαρο και να αμολησεις 15-20 πεινασμένα Pitbull….να μη μείνει ούτε δόντι !!! Ξεδοντιασμα και στους επίορκους που τους στηρίζουν και βάζουν πλάτη στις βρωμερές δουλειές τους !!! Ένας εισαγγελέας αρχιδ@τος υπάρχει ρε λαμόγια όλα ??? Όχι ε ???
    Μέχρι πότε θα κρύβεστε πίσω απ’ το δάχτυλο σας ?
    Η απάντηση είναι… λίγο ακόμα !!! Δυστυχώς…το λαδακι σας στερεύει πιο γρήγορα απ’ ότι φαντάζεστε…τα γεγονότα είναι μπροστά μας και θα σας προλάβουν…!!!

  2. Πανάξιος με διεθνές κύρος. Ο Τσίμπλας τί έκανε;

  3. ΜΑΜΑ..ΠΩΣ..ΜΕ..ΒΛΠΕΙΣ??..Συνέχισε..αγόρι..μου..και..μασε..το..χρήμα..το..έχουμε..ανάγκη.ΞΕΝΟΣ

  4. Ο γουρλομάτης κάνει μόνο business..δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο!

  5. Μόλις έρθει αναμπουμπουλα η πόλεμος την έχει γαμησι ο δρακουμελ.Θα τα πάρουν όλα πίσω οι πολίτες και θα τον κρεμάσουν φυσικά με όλο του το σόι παρέα.

  6. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΖΙΔΙΟ ΑΚΟΥΣ -ΕΚΕΙ ΕΣΥ- ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΟΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ !!!!!

  7. Η βασίλισσα Ντόρα είναι ΑΧΟΡΤΑΓΗ!!!Τα θέλει ΟΛΑ!!!!

  8. O χλευασμος, η ειρωνεια, η απαξιωση προς το προσωπο του, δεν εχουν καμμια αξια, δεν τον αγγιζουν.Συνεχιζει ανελεητα το γκρεμισμα του οικοδομηματος που λεγεται ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ, αδιστακτα, χωρις φραγμους, γιατι απλα μισει τον Ελληνισμο.Εκτελει απολυτα τις εντολες των αφεντικων του.Η αγορα στην Κυπρο ειναι για τα αφεντικα του, αυτος θα παρει το…δωρο του!Αλλη αντισταση θελει το πολιτικο συστημα που μας “κυβερναει”.Ας σκεφτει ο καθενας ποιά ειναι αυτη!

  9. Γεωργιάδης, Λιγναδης έξω, Ηλίας μέσα, αυτοί είμαστε.

    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΔΙΟ. ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΑ, ΟΥΤΕ ΧΑΡΥΒΔΗ

  10. Δεν θα ξυπνήσουμε ποτε, πάλι λίγο πριν τις εκλογές θα βάλει κάποιους στο δημόσιο και θα εξαγοράσει το Έλληνα. Καλά να πάθουμε.

  11. Αυτός δεν έλεγε ότι για να σπουδάσει υα παιδιά του πούλησε σπιτισ,τώρα που τα βρηκε τα λεφτά?

  12. ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

  13. Κουλαρα πολυ μαρουλι κυκλοφορας! Ποθεν εσχες απ το….μηνιατικο?

  14. Για τον (ΠΟΛΗΤΙ )πιο πανω.Και αμα ξεπουλησει την Κυπρο νωμιζεις οτι την Ελλαδα θα την αφησει;

  15. Ο πιο ΜΙΣΗΤΟΣ (Έλληνας) στην Κύπρο.

  16. ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ. ΑΜΗΝ!

  17. Συκοφαντίες χειρίστου επιπέδου……αφου η οικογενεια α.ε. ειναι ‘αγια’……. μονο ανωμαλα κ υπανθρωπα κατοικιδια συκοφαντουν…..αγιους σκληρα εργαζόμενους τσεπακιδες για το καλο και την αναπτυξη της ιδιοκτησιας τους

  18. Αχ τον καϋμένο τον Μητσοτάκη, μάθαμε ότι είπε πως πούλησε ένα σπίτι για να σπουδάσει τα παιδάκια του. Να κάνουμε ένα έρανο για όλη την οικογένεια. Δεν είναι σωστό να στερηθούν το γαλατάκι τους τα παιδάκια και τα εγγονάκια τους. Δείξτε βρε λίγη συμπόνιοα στη κακόμοιρη την οικογένεια.

  19. Οι Έλληνες δεν μπορούν να πλησιάσουν ελληνικό δημόσιο θεραπευτήριο για θεραπεία λόγω κόστους, όμως η Αγία Οικογένεια αγοράζει ιδιωτικά νοσοκομεία στην Κύπρο.

  20. Τι λες άνθρωπέ μου.
    Ο Κούλης εξελέγη πρωθυπουργός για να προσφέρει στον Ελλινισμό.
    Αφού αγόρασε μόνο νοσοκομεία και δεν πούλησε ακόμα όλη την Κύπρο, μην παραπονιέσαι.

  21. Μητσοτακεικο, η γάγγραινα της Ελλάδας. Μόνο όσοι έχουν καταλάβει τι εστί, προσπαθούν να αποκόψουν αυτή τη γάγγραινα. Πουλάει ψηφιοποίηση και τα ζώα του 41% νομίζουν ότι κάτι κάνει. Τον απόλυτο έλεγχο του Έλληνα θέλει να επιβάλει, ως γνήσιος νεοταξιτικος υπηρέτης των αφεντικών του. Ξυπνήστε ρε!!

Comments are closed.