ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΓΙΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ – ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ – ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Κοινοποίηση:
im_teaser_09-09-2024

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ για τη νέα πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η ώρα της Σακελλαροπούλου τελειώνει και έρχεται η νύφη των δοσίλογων της γερμανικής κατοχής. Η Γιάννα με το όνομα!

Επιβάλλεται από τα αφεντικά μας τους Αμερικανούς και το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο ως «διακομματική λύση» για να μην γίνουν εκλογές τον Μάιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ο αλλος ο χαραμοφάης ο άντρας της υποτίθεται εφοπλιστής και βιομήχανος δεν κατάλαβε ότι του πηδιέται με γυμναστές και μασέρ η πατσαβούρα; Με τοσα δις θα μπορούσε να είχε δίπλα του μανεκέν και αστέρια και αυτός πήρε την φτωχια τζατζογρια ασχημομούρα από την Κοζάνη μάλλον βουτυρομπεμπές ο γλυωδης χοντρος γιατί τον σέρνει και από την μυτη

  2. Την καθηγητρια ιστοριας του ΕΚΠΑ κα Ευθυμιου να κανετε Προεδρο της Δημοκρατιας!

  3. Άλλη βρωμιάρα κρητικιά εδώ.
    Όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω κάποιος κοπρίτης από αυτούς είναι.
    Κάθε μέρα ασχολούμαστε με κάποιον από άκηδες και πουστράκηδες

  4. χθές ενας ηλικιωμένος συνταξιούχος 85χρονος στην πάτρα εκανε ΔΩΡΕΑ ενα ασθενοφόρο ,εσυ ρε αχρηστη που τσεπώνεις χιλιάδες ευρω καθε μήνα χωρις να κάνεις τίποτα ,γιατι δεν κάνεις το ΙΔΙΟ ?

  5. Δε πα να ρουφά και το Βόσπορο…. Τι είναι τούτη πάλι… Καπετανιε που πάμε; Πάει καλά το πλοίο;

  6. Στην Θεσσαλονίκη, όταν φοιτούσε στην Νομική του Αριστοτελείου, ήταν γνωστή ως Γιάννα η πτανα.
    Ο πατέρας της Φρίξος Δασκαλάκης από το Ηράκλειο ανήκε στα στελέχη της Επταετίας. Διετέλεσε πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής.
    Πρώτος της σύζυγος ο Κωνσταντίνος Παρθένης, επιχειρηματίας και εγγονός του ομώνυμου διαπρεπούς ζωγράφου.
    Τον παράτησε πέφτοντας κυριολεκτικά στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο στην Κωνσταντινούπολη, ούσα βουλευτής. Πήγε απρόσκλητη σε τελετή προς τιμήν του μετέπειτα πεθερού της Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

  7. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  8. Στην υγειά των ραγιάδων. Α, ρε ξεφτιλισμένε λαέ που δεν ξυπνάς, δεν φτάνει που τους πληρώνεις, αυτοί τώρα σε εξαφανίζουν, βρήκαν αντικαταστάτες και συ κοιμάσαι ακόμα. Ξεφτιλισμένε ραγιά, ντροπή των προγόνων σου, ουουουσστττ.

  9. Κρίμα γιατί ξεπερνούν μάλλον το θέατρο σκιών. Τα Καραγκιοζιλίκια αυτά δεν έχουν προηγούμενο. Αν εκείνη είναι η ξεχωριστή στον τόπο που δικαιούται την προεδρία τότε πάμε χαμένοι. Βέβαια χαμένοι ήμαστε αφού την αρχή την έκανε η κοντούλα λεμονιά που έχουμε! Πολύ δυναμική βρε παιδί μου!! Ένας αδιάφορος σε λήθαργο είναι πιο ενεργός από την πρόεδρο φυσικών καταστροφών και ξεπουλήματος που έχουμε. Σκεφτείτε την προτηνόμενη που έχει φήμη καλή στις αρπαγές.

  10. Για όσους νομίζατε ότι η Σακελλαροπούλου είναι το χειρότερο σε αυτή τη θέση, αποδεικνύεται ότι γίνεται και χειρότερα. Η κατρακύλα της πατρίδας μας δεν φαίνεται να έχει τελειωμό.

Leave a Response