ΩΡΑ 23:08! ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ – ΟΡΓΗ ΜΕ ΤΗΝ “ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ” ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ψψδδσ

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την κατάσταση υγείας του συνοριοφύλακά μας Απόστολου Μπακαλούδη καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του makeleio.gr, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, σταθεροποίησε την κατάσταση του. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα και τώρα ο τραυματίας είναι σε καταστολή αφού υπέστη διάτρηση εντέρου ενώ του αφαιρέθηκε η σπλήνα.

Εν των μεταξύ, οργή προκαλεί η προσπάθεια παραπληροφόρησης από τα τοπικά ΜΜΕ που είναι όλα βαμμένα με το μπλε της ΝΔ. Ένας από αυτούς είναι και ο υπεύθυνος του evros-news.gr Κώστας Πιτιακούδης γνωστό γαλάζιο κομματόσκυλο που σε βίντεο που ανήρτησε, ακόμα αναρωτιέται αν ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης ήταν τούρκος ή όχι. Θαυμάστε τον:

“Τουρκικό μήνυμα με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της εισβολής στην Κύπρο”

Μόνο το makeleio.gr με ρεπορτάζ και όχι copy paste ήταν το μέσο ενημέρωσης που ενημέρωσε με ακρίβεια και ταχύτητα για το πολύ σοβαρό περιστατικό στον Έβρο. Από τα υπόλοιπα και κυρίως τα τοπικά Μέσα επιχειρήθηκε το κουκούλιασμα της υπόθεσης ώστε να μην δυσαρεστηθεί ο φίλος του Μητσοτάκη, Ταγίπ Ερντογάν.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή κι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών εκτιμούν πως το συγκεκριμένο επεισόδιο διαφέρει από τα υπόλοιπα. Και αυτό γιατί το συμβάν έγινε σε ένα σημείο όπου σχεδόν καθημερινά οι Έλληνες συνοριοφύλακες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την τουρκική στρατοχωροφυλακή. Έτσι, το πάτημα της σκανδάλης -ακόμη και για το σενάριο του pushback, όπως κι εξετάζεται-, υποδηλώνει μια προκλητική ενέργεια από την τουρκική πλευρά.

Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι οι Έλληνες συνοριοφύλακες είναι οπλισμένοι με «9άρι» πιστόλι για την προστασία των συνόρων, σε αντίθεση με τους Τούρκους, που φέρουν βαρύ, στρατιωτικό οπλισμό. Κάτι, που, αμφότερες πλευρές γνωρίζουν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Και γιατι ο “ηρωας” δεν απάντησε και έκατσε και έτρωγε σφαιρες..μάλλον κοτα είναι όπως όλοι οι νεοέλληνες..

  2. ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ!!!!

  3. ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  4. Οσοι ασχετοι σχολιαζουν εδω μεσα για την εκπαιδευση και τη στελεχωση των συνοριοφυλακων να πληροφορησω οτι εκπαιδευση και οπλισμο εχουν βουληση δεν εχουν να ριξουν!Αυτα για τους εξυπνακηδες μπυροκοιλιές των καναπεδων

    1. Εσυ τι εισαι ο ραμπο εκπαιδευτης και σε θιξαμε και οι αλλοι μπυροκοιλιαδες;Αντε ρε ψωνιο που νομιζεις οτι κατι ξερεις αλλα δεν λες τιποτα που να εχει ουσια

  5. Οι ηρωες πεφτουν μαχομενοι. Αυτοι που δεν ριχνουν ουτε σφαιρα εναντιον του εχθρου λεγονται αλλιως. Οι χεζηδες οι σκοποι μας δεν ανταπεδωσαν ουτε μια φορα. Να τα λεμε οπως ειναι μακελειο οχι ωραιοποιησεις, τουλαχιστον οι τουρκοι ειναι πατριωτες και οι πολιτικοι τοις δεν ειναι κουληδες και κασελακηδες

  6. Το μύνημα τις μικρασιατικής καταστροφής και της κυπριακής κατοχής δεν το διάβασε κανείς τελικά,πήγε στα spam.Η ιστορία μετά την τραγικότητα ,επαναλαμβάνεται απλά την επόμενη σαν φάρσα,σαν και αυτή που μας κάνουν τώρα φυλάσσοντας τα σύνορα με σεκιούριτι.

  7. Ηρωας επειδή απλά έκανε βόλτα στα σύνορα και ούτε που πάτησε την σκανδάλη; ΕΥΓΕ με τους χαρακτηρισμούς.

    1. Αντε να χαθεις βλακα κι εσυ καναπεδατε κρινετε ολοι εκ του ασφαλους

  8. Η διαφορά στα μπλε καπελάκια με του γαλάζιους γιακαδες και το 9αρι ,,(συνοριοφύλακες)
    με τα παραλλαγής το κράνος και τον βαρύ οπλισμό όπως αρμόζει για την υπεράσπιση ενός έθνους (στρατός).
    Εινάι στον κίνδυνο που βάλανε κάποιοι την ζωή αυτού του παλικαριού,τον έστειλαν ξυπόλυτο στον να φυλάει εμπόλεμη ζώνη.

  9. Μετά το καλοκαίρι να περιμένουμε θερμο επεισόδιο …. μήπως ;

  10. Συνοριοφύλακες,,λες και φυλάνε κάνα εργοστάσιο

  11. Διάφορα στον οπλισμό είναι ότι εμείς έχουμε βάλει αστυνομικούς να φυλάνε τα σύνορα ενώ οι μουσουλμάνοι συνεχίζουν με στρατό βγάλανε τον στρατό μας δηλαδή από τα σύνορα και βάλαμε σεκιουριταδες.Τις διαφορες τις αστυνομίας από το στρατό σας αφήνω να την σκεφτήτε,μια πάντως είναι ότι όταν τελειώσει την βάρδια του ο αστυνομικός πάει σπίτι του, ενώ ο φαντάρος παει δίπλα στο στρατόπεδο πάντα έτοιμος και συνεχίζει να φυλάει Θερμοπύλες,ο αστυνομικός κάνει φύλαξη και συλλαμβάνει,ο στρατιώτης φυλάει αμύνεται και πολεμάει, ποτέ μα ποτε όμως με 9 αρι στα σύνορα.

    1. Όχι φαντάρο φίλε, μονιμά στα σύνορα, μην τα μπερδεύεις. Οι μονιμάδες πληρώνονται, οι άλλοι όχι. Η θητεία είναι εκπσίδευση (λέμε τώρα), οι υπηρεσίες πρέπει να είναι από έμμισθους και μόνο.

  12. Η ποιό προδοτική κυβέρνηση που είχαμε ποτέ σαν χώρα κρίμα ρε Έλληνες γιατί με την ψήφο σάς είστε και εσείς συνένοχοι.

  13. Με εννιαρι πιστολι ειναι οπλισμενοι;;;; Απαραδεκτο , εγω λεω να παρουν σφεντονες καλυτερα!!

    1. Εννιάρι σημαίνει έχει εννιά σφαίρες; Αν είναι δυνατόν.

  14. ζητα τα ρεστα απο τον παρακατω συμαχο των τουρκων.
    Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας

  15. Σιγα μη πει οτι ηταν Τουρκος ο επιτιθεμενος. Θα τον διωξει με τις κλωτσες η Ντορα απο εκει.

Comments are closed.