Άγγελοι εμφανίστηκαν στο Άγιον Όρος… Δείτε την ανατριχιαστική εικόνα!!!

Κοινοποίηση:
agio-oros

Στην φωτογραφία αυτή βλέπετε την παρουσία μικρών Αγγέλων που απεικονίζονται στην αναμνηστική φωτογραφία των προσκυνητών αυτών στο Άγιον Όρος…

Την φωτογραφία τράβηξε ένας γέροντας λέγοντας στους προσκυνητές: «Ελάτε γρήγορα να σας τραβήξω τώρα που κατεβαίνουν οι Άγγελοι».

Οι προσκυνητές όταν εμφάνισαν την φωτογραφία, είδαν ότι πίσω τους υπήρχαν Άγγελοι…

Εύχομαι να αξιώσει ο Θεός και εμάς να ζήσουμε κάτι παρόμοιο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Είδα με τα μάτια μου και κράτησα στα χέρια μου τη συγκεκριμένη φωτογραφία το Φεβρουάριο του 2014. Μου την έδειξε φίλος του ενός από τα παιδιά που απεικονίζονται στην παραπάνω φωτογραφία. Αρχικά, αδυνατούσα να το πιστέψω και όσο περνούσε η ώρα τα έχανα όλο και πιο πολύ. Τραβήχτηκε, όντως, πριν από περίπου 15 χρόνια, δεν είναι πρόσφατη· υπάρχει χρόνια στο διαδίκτυο. Ο άνθρωπος που μου την έδειξε δε μου είπε τίποτα για τα λόγια του γέροντα. Μου είπε, μάλιστα, πως οι φίλοι απλά θέλησαν να βγάλουν μια αναμνηστική για να θυμούνται την επίσκεψή τους στο Άγιο Όρος και πως όταν την εμφάνισαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! Υπέθεσαν πως επρόκειτο για θαύμα και έβγαλαν κι άλλα αντίτυπα, για να μοιραστούν με φίλους τους αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!
    Υπάρχουν άνθρωποι που εξηγούν τα πάντα γύρω τους με τη λογική και άλλοι βλέπουν παντού γύρω τους το χέρι του Θεού· επιμένω να ανήκω στους δεύτερους.

  2. ειναι παρα πολλα και μαλλον νιφαδες χιονιου ειναι.

    1. πωπω πω πω πωωωωω !!!!!

      Εδω κανεις δεν εχει βρει ΔΥΟ ομοιες νιφαδες….
      και εσυ ειδες τοσες πολλες με το ΙΔΙΟ σχημα ????

  3. Η φωτογραφια ειναι πραγματικη. Εχω στην κατοχη μου αλλες δυο φωτογραφιες με το μωρο ντυμενο σε ροζ ολοσωμο αντιανεμικο αδιαβροχο που ειναι πανω σε πλαστικο φουσκωτο και ειναι πλημμυρισμενη η φωτογραφια απο αγγελους.
    Και στις 3 φωτογραφιες εγινε εξεταση,στην αρχη απ’ εναν φιλο μου επαγγελματια φωτογραφο που εργαζετε ως καθηγητης στο ινστιτουτο επαγγελματιων φωτογραφων στο Σικαγο και κατοποιν απο 4 διαφορετικους επαγγελματιες που ο ενας ειναι διευθυντης φωτογραφιας για τα οσκαρ, οι αλλοι δυο εργαζονται σε εφημεριδες και ο τεταρτος στο περιοδικο Νational Geographic. Oλοι κατεληξαν στο ιδιο συμπερασμα.Οι φωτογραφιες ειναι αυθεντικες χωρις καμια παρεμβολη η παραχαραξη,χωρις χιονι στο φακο και χωρις παρασκηνιακο τοπιο μεσα σε στουντιο. Τα συμπερασματα δικα σας.

  4. H ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10/12 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΕ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ

  5. Να καθαριζουμε και κανενα φακο στην μηχανη οταν χιονιζει…Με χιονοπτωση,εχω βγαλει αρκετες φωτο,με αγγελακια και διαβολακια.

    1. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΡΕ ΒΛΑΞ ??

Comments are closed.